Bebegin sustugu her firsatta digeriyle ilgileneceksiniz...
Yani yapacak bisey yok allah yardimciniz olsun...ayni seyleri.bende yasadim malesef
Allah kolaylık versin.
Benim küçük de 3 aylık oldu.
Ben mecburen bazen küçük ağlasa da büyükle ilgileniyorum (wc ihtiyacı veya acil başka bir durumda) , bunu gördüğü zaman seviniyor sanki. Ama zamanla alıştı da, şimdi kendisi mesela wc deyken diyor ki, anne sen kardeşime bak ben bitince söylerim diye. Biraz saha sabredin, yardımcı birinin olmayışı çok zor. Arada büyüğe torpil geçin yine de derim.
Allah yardimcın olsun.
Ben de seninle aynı duygulari yaşamiştim.
Az daha sabret küçügün uyku düzeni yerine otursun, gaz sanciları azalsın herşey normale dönecek. O uyuduğu zaman senin de büyüğuyle ilgilenmen için yeterli zamanın ve enerjin olacak.
Biraz da yeni dogum yapmanın vermiş olduğu duygusallik var üzerinde.
Beraber oyun zamani vs ayarlayin. Gününü sorun. Basini oksayin. Stres yetememe duygusunu düsünmeyin. Siz sevginizi gösterin yeter. Ilerde birbirlerine cok yakin ve sevgi dolu olacaklar. Benimki de iki yasinda ben bazen ikinciyi istiyorum sanki
Ben anne değilim ama büyük çocuğun küçük çocuğun bakımına dahil edilmesini çok doğru bulmuyorum.Küçük çocuğunuz uyudugunda falan oglunuza ayrı bi vakit ayırmalısınız bence küçükle ilgilenirken onu dahil etmek yerine.
2 küçük cocugum olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun
benimkilerin arasida 2 bucuk yasti.. baba elini hicbirseye surmezdi kucugu kolikti.. cok zordu.. Allah yardimcin olsun
Benim kardeslerle aram 2 yas 3 kardesiz ..anne nasil baktin diyorum eziyetiniz yoktu diyor...
Simdiki cocuklar zamane cocuklarii...buyuturken ben de cok agladim iyi bir anne miyim diye..simdi bile bazen agliyorum.5 yasinda oglum var hareketli hala yetemiyoruz.simdi hamileyim kiskanclik nasil olmayacak dusunuyorum.
Her turlu zor yani sizin isiniz daha da zor...eger imkaniniz varsa ev islerinize yardimci alin...az yorulun..cocuk geldiginde de enerjiniz yuksek olur...
Rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?