İkiyüzlü İnsanlardan Nefret Ediyorum

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba,

Kısa ve öz olarak şu anki sıkıntımı anlatmak istiyorum

Üç iyi arkadaştık

Zamanla ikisi yakınlaştı bir anda kendimi dışarda bi yerde buldum, Sonra bunların araları bozuldu ve ikisi ayrı ayrı bana yaklaşmaya başladı,ben da sandım ki bunlar benim kıymetimi anladı.Gayet eski ilişkime döndüm hatta küsler diye üzüldüm aralarını yapmaya çalıştım, ama birbirlerini şikayet ettiler,dedikodularını yaptılar bana, ben yine barıştırmaya çalıştım

Sonra ne oldu tahmin ettiniz herhalde,herşey eski haline döndü,

Başlıkta da dediğim gibi,ikiyüzlü insanlardan nefret ediyorum

OOOf biz kadınlar of.İlla herşeyin psikolojik analizini, 5N 1K 'sını yorumlayıp sonra birbirimize girene kadar uğraşcaz.O ona bunu demiş de bu bununla yakınlaşmış da....Merak ediyorum hiç böyle şeylerle arkadaşlığını bozan erkek var mı? Adamlar toplaşır, gider halı sahada maçını yapar, çıkışta terli terli gider kokoreç yer, eğlenir eve döner,uyur.

Biz kadınlar buluşur, bi masanın etrafında oturur ( aktivitesiz) cırcır konuşur, birbirinin ne giydiğine ne dediğine, gözünü nasıl süzdüğüne, ağzını eğerek aslında kendisine ne demek istediğine bakar eder, sonra arkadaşlarıyla geçirdiği vakti de kendine yeni dolduruş malzemesi eyler eve döner, kocasına kızların dedikodusunu yapar, acaba orada ne demek istedi, bu bununla birlik olup benle dalga mı geçti diye düşünür durur.

Sizde artık bu kadar olaydan sonra arkadaşlık tercihlerinizi bir kez daha gözden geçirirsiniz...

Yerinizde olsam zaten en başında gelip ikisinin bana çekiştirmelerini dinlemezdim bile...

Beni dışlayıp, kendi araları bozulduktan sonra bana cırcır birbirini çekiştiren tiplerle hiç işim olmaz...
Arkadaş diye bile güvenemem onlara...

Son düzenleme:
Nefret ederim dedikoducu tiplerden. Dedikodu korkakların işidir bence, cesaretin varsa git de yüzüne söyle değil mi? Bir de dedikodu yaparlar, üstüne sizin de eşlik etmenizi beklerler. Bu onların bakış açısına göre samimiyet, iyi anlaşma belirtisidir. İçimi bunaltıyor böyleleri. Emin olun birinin arkasından konuşuyorsa, bir gün sizin de arkanızdan konuşur ya da konuşuyordur.

Erkek- kadın diye ayırmak çok saçma... KARAKTERSİZLİĞİN CİNSİYET AYRIMI MI OLUR..

Erkek- kadın diye ayırmak çok saçma... KARAKTERSİZLİĞİN CİNSİYET AYRIMI MI OLUR..

Bunun adının karaktersizlik konması asıl saçma olan.Kıskançlık koyun, başarısız insan ilişkileri koyun, ama hakaret eder gibi "karaktersizlik" demek hem ayıp hem saçma hem de tek tarqaflı bir bakış.

İnsan davranışlarını erkek kadın diye ayırmak ise birçok konuda gayet mantıklı vildan hanımcım çünkü "gender" diye birşey vardır. Kadınların duygusallığa daha yatkın oluşu, daha detaycı ve sorgulayıcı oluşu diye açıklayım size, anlayacağınız dilden olsun.

Konu sahibi arkadaşın, arkadaşlarının yaptığı şey tamamen karaktersizlik. Anlamını bilmiyorsanız söyliyim: Kişilik sahibi olmayan, değişken, bir duruşu olmayan insanlara denir. "Gender" olayına gelince de bu konuyla hiç alakası yok. Ordan burdan duyduğunuz şeyleri, gelip burda yazıp, bilir kişi havalarına girmeyin.

Erkeklerde de var dedikoducu, iki yüzlü insanlar, kadınlar da da var! Yine söylüyorum... Bunun cinsiyetle hiçbir alakası yok !

Size daha cevap vermeyeceğim artık... İyi Günler..

Konuya girip, konuyla alakalı yorum yazacağına daha önce yazılmış yorumlar hakkında yorum yazıp, insanları polemiğe teşvik edip "haddini bildirmece" oyunu KK'da pek sevilir, ben size bunun yerine kutu kutu pense'yi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…