ikiyüzlülük veya ...

camamber

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
1.460
239
373
- Yurtdışı
merhaba kızlar,
çok kısa süre önce tanıştığım bir kadın var. insanları yargılar sürekli, at gözlüğüyle bakar dünyaya. küçük kuralları vardır, mesela içki içen herkes namussuzdur diye düşünür; kuran ayetleri falan paylaşır sürekli. bara giden insanları aşağılar durur.
tandığımdan beri bana sardı bu abla, bu kötü davranışları yüzünden ortamdan dışlanmıştı bir süre ama sonra geri geldi. gelir gelmez de bana dini öğütler vermeye çalıştı.
mesela üç kere kelime-i şehadet'i yazmış yollamış bana facebook'tan (arkadaş olarak ekli değil bende). sonra diyor ki salavatları okuduysan ben de senin sayende cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim. ben bu lafı görünce iyice çıldırdım ve şüphelendim. kadın daha salavatla kelime-i şehadet arasındaki farkı bilmiyor, tutmuş millete ders veriyor.
neyse ben bu kadını araştırdım, hemen de gördüm ki bu kadın yıllardır memelerini büyütmek için doktor arıyor. bekar kadın bu arada, annesiyle yaşıyor. ben de bu ablaya (yaşı küçük bu arada abla dediğime bakmayın, dalgasına diyorum) meme büyütmenin dinen caiz olup olmadığını sordum. onun da benim araştırmamdan haberi yoktu tabi, "bilmiyorum değildir herhalde" diye kıvırdı.

neyse bu kadın araya fitne sokuyor böyle sürekli ve çevremdeki herkes yeni yeni tanımaya başladı bu kadını. geçmişi hakkında bir fikrimiz yok. böyle davranarak aklınca bizle dalga mı geçiyor yoksa sadece ikiyüzlü mü?

Belki Adnan Hoca'nın eski kediciklerindendir?

Çok yahu böyle insan. Size ilk kez denk gelmiş şanslıymışsınız. Ekstra kıllanacak bir şey olduğunu zannetmiyorum muhtemelen farklı yönelimlerle BEN BURDAYIM BENİ GÖRÜN diye ifade etmeye, dikkat çekmeye çalışıyordur. Dediklerini pek kale almayın sadece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her eğlenmeye giden her alkol alan namussuz değildir aslında namus konusu beyinde biter sen alkol almazsın orucunu tutarsın namazını kılarsın ama onun bunun hakkında dedikodu yaparsın beyninden kötü kötü düşünürsün ona buna konuşursun asıl en büyük günah odur bana kalırsa boşuna dememişler herşey beyinde biter diye :))

Son düzenleme:
Takintili bir tip sanirim. Ben de hic hoslanmiyorum boyle seylerden. Mesela namaz kilmaya zorlarlar benim sayemde namaza basla da ben de cennete gideyim falan derler gicik oluyorum ya oyle insanlara. Madem dindarsin baskalarini da dogru buldugun yola yonlendirmek istiyorsun o zaman gel dinin guzelliklerini anlat. Boyle yapinca menfaatci olduklarini dusunuyorum insanlarin. Sen sunu yap da sayende cennete gideyim falan asiri itici geliyor yapacagim varsa da yapmiyorum
Bence kadinla muhattap olmayin ya sorunlu bir tip belli yani. Tartismaya falan da girmeyin tehlikeli birine benziyor

aynen ben de öyle düşünmüştüm ama annesi meme yaptırmasına izin vermiyormuş. öyle bile olamamış. yok çok sıkıntı yarattı geçen gün. bir insan nasıl böyle şeylerle eğlenebilir bilmiyorum.

cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim.
tek emeli çıplak gezmekmiymiş yani

Son düzenleme:
Cennetin ırmaklarında çıplak gezmek mi ?
Ne hayaller kurmuş böyle kendi dünyasında , bu muymuş tek derdi ,hiç gülesim yoktu

Cennetin ırmaklarında çıplak gezmek mi ?
Ne hayaller kurmuş böyle kendi dünyasında , bu muymuş tek derdi ,hiç gülesim yoktu

Allahta zaten o kişi her kimse cennetin ırmaklarında çıplak gezdirecekti ya

Son düzenleme:
Ahh güzelim ya keşke bu konuyu okusaydım,muhatap olmadan önce,kafalara bak ya.Dalga geçiyor da olabilir,iki yüzlü de olabilir,memlekette dindarım diye geçinen o kadar çok iki yüzlü insan var ki,işlerine gelince Müslüman işlerine gelmeyince 'Canım öyle istiyor','Öyle yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğim.'

Son düzenleme:
cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim.
tek emeli çıplak gezmekmiymiş yani

mesaj atamadım, soruna cevabım; hayır tabi ki...

Lezbiyen olmasın ?

yok yok cennetteki nurilerden bahsediyor :)

Ahh güzelim ya keşke bu konuyu okusaydım,muhatap olmadan önce,kafalara bak ya.

miloş ya tam olarak dökmedim her şeyi ortaya daha. konuşuyorum şu an kendisiyle. aslında kötü biri değil ama düşüncesiz, özenti ve de kötü esprilere gülen yalnız biri.

evet o yüzden ayrı bir konu açalım diyorum. bizim burda kadın düşmanı yobazlarla uğraştığımız yetmiyormuş gibi, bir de kadın düşmanı taklidi yapıp eğlenen tiplerle mi uğraşacağız?

belkide erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…