ikiyüzlülük veya ...

Kkdaki birinden bahsediyosun galiba canım

çok yalnız biri herhalde, aslında böyle şeylerle uğraşacağına gelse yazsa normal bir şekilde. yok memeydi, kocişti, kafası da rahat olur; dini araştırmalar falan yapmak zorunda kalmaz.

Bence rahatsız.Cidden kafadan sorunlu yani.Gerçek anlamda imanlı bir kadın,din kisvesi adı altında böyle baskı yöntemine başvurmaz birkere.İslamiyeti gerçek anlamda biraz kavramış,sindirmiş bir insan "...ben de senin sayende cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim." gibi bir şey asla ama asla yazmaz.Eğer uzaklaşma imkanınız varsa hiçbir şekilde daha da muhattap olmayın derim ben.

Bibi hoşgeldin ya sen evli değilmiydin eşin kızmıyomu sana yanıma gel hep bilgisayardasın diye

Bak şuanda göğsümde yatıyor o candy crush oynuyo bende telden giriyorum canım bil. Aćmıyorum yatana kadar kocişim sorun etmiyor benimki ihmal etmem kendilerini merak etme mesela yatıcak o bende kkda takılmaya devam edicem

Eşin anlayışlıymış o zaman ne güzel o dediğin oyunda bağımllık yapıyo

kızlar bilemedim napsam? sizce şu ana kadar forum kuralı ihlal etmiş oldum mu bu konuda? banlanmak istemiyorum çünkü boşu boşuna. troll abla dalga geçicek ama ben kk'de mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…