ben de öyle demiştim ama gerçek hayatında kadınlardan o kadar uzak ki, burda bilgisayarın karşısında şu anda oturan kanlı canlı bir kadının meme fotoğrafı gönderme ihtimali onu heyecanlandırıyor :)
Bir de bunu anlamıyorum, neden pc başında macera arıyorsun, çık sokağa tanış kızlarla, 18-19 yaşındasın, tam gezilecek tozulacak zaman, neden gerçek ilişki yerine meme fotoğrafı?
Bir de bunu anlamıyorum, neden pc başında macera arıyorsun, çık sokağa tanış kızlarla, 18-19 yaşındasın, tam gezilecek tozulacak zaman, neden gerçek ilişki yerine meme fotoğrafı?
evet, sonuçta her kör satıcının bir kör alıcısı vardır; istediği kadar tipsiz olsun, bir sevgili edinebilir. demek ki o kadar itici ki, kimse yanına yaklaşmıyor ya da sosyal fobileri var.
yok değil büyük ihtimalle. çünkü memelerini gerçekten yaptırmak istiyor. bir de nuriler arasında 300 cc mi ne memelerle dolanmaktan bahsetti, yani meme estetiği jargonunu biliyor; ben bilmiyorum :)
ya erkek bir cerrah ya da bir kadın. cerrah olma ihtimali yok gibi, onun için bayağı zeka gerekir.
Büyük ihtimalle erkek değil dediğinize göre birebir tanımıyorsunuz siz bu insanı ama konu açarken kısa süre önce tanıştığım bir bayan dediniz yani yüz yüze tanıyor olmanız lazım o zaman büyük ihtimalle erkek değil demek ne oluyor. İnternetten mi tanıyorsunuz eğer öyleyse de siz de ekli değilmi şnasıl iş anlamadım ayrıca patronun işi gücü yok bu kadını mı araştıracak patrona mail attım araştıracak kıllandım filan diyorsunuz engelleyin olsun bitsin. Ne sizi görebilir face da ne de mesaj atabilir size ne boşverin.
evet, sonuçta her kör satıcının bir kör alıcısı vardır; istediği kadar tipsiz olsun, bir sevgili edinebilir. demek ki o kadar itici ki, kimse yanına yaklaşmıyor ya da sosyal fobileri var.
Bana göre sadece tembeller, çıkıp emek sarfetmek istemiyorlar, hazıra alışmışlar ve önlerine hazır kız gelsin istiyorlar. Dünya yakışıklısı olmayınca böyle bir durum söz konusu olmuyor tabi, çareyi pc başında buluyorlar. (kendimce tespitimi yaptım =) )
Büyük ihtimalle erkek değil dediğinize göre birebir tanımıyorsunuz siz bu insanı ama konu açarken kısa süre önce tanıştığım bir bayan dediniz yani yüz yüze tanıyor olmanız lazım o zaman büyük ihtimalle erkek değil demek ne oluyor. İnternetten mi tanıyorsunuz eğer öyleyse de siz de ekli değilmi şnasıl iş anlamadım ayrıca patronun işi gücü yok bu kadını mı araştıracak patrona mail attım araştıracak kıllandım filan diyorsunuz engelleyin olsun bitsin. Ne sizi görebilir face da ne de mesaj atabilir size ne boşverin.
Üyelerle ilgili konu açmak yasaktır, topiği okuyup benim hakkımda nasıl böyle yazarsınız, konu açarsınız dese tartışma çıkmayacak mı?
Şüphelerinizi bildirdiniz yönetime, henüz şüphelerinizi doğrulayacak birşey yok ki işlem yapılmadı kendisiyle ilgili.