- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
merhaba kızlar,
çok kısa süre önce tanıştığım bir kadın var. insanları yargılar sürekli, at gözlüğüyle bakar dünyaya. küçük kuralları vardır, mesela içki içen herkes namussuzdur diye düşünür; kuran ayetleri falan paylaşır sürekli. bara giden insanları aşağılar durur.
tandığımdan beri bana sardı bu abla, bu kötü davranışları yüzünden ortamdan dışlanmıştı bir süre ama sonra geri geldi. gelir gelmez de bana dini öğütler vermeye çalıştı.
mesela üç kere kelime-i şehadet'i yazmış yollamış bana facebook'tan (arkadaş olarak ekli değil bende). sonra diyor ki salavatları okuduysan ben de senin sayende cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim. ben bu lafı görünce iyice çıldırdım ve şüphelendim. kadın daha salavatla kelime-i şehadet arasındaki farkı bilmiyor, tutmuş millete ders veriyor.
neyse ben bu kadını araştırdım, hemen de gördüm ki bu kadın yıllardır memelerini büyütmek için doktor arıyor. bekar kadın bu arada, annesiyle yaşıyor. ben de bu ablaya (yaşı küçük bu arada abla dediğime bakmayın, dalgasına diyorum) meme büyütmenin dinen caiz olup olmadığını sordum. onun da benim araştırmamdan haberi yoktu tabi, "bilmiyorum değildir herhalde" diye kıvırdı.
neyse bu kadın araya fitne sokuyor böyle sürekli ve çevremdeki herkes yeni yeni tanımaya başladı bu kadını. geçmişi hakkında bir fikrimiz yok. böyle davranarak aklınca bizle dalga mı geçiyor yoksa sadece ikiyüzlü mü?
Banlanırsan yeni hesap açarsın canım
bi arkadaşıma fatmağülün suçu ne yi izliyorum dedim....ayyyyy saçmalama dedi(sadece ilk sahnesinde tecavüz varya günah)...aynı arkadaş muhteşem yüzyıl hayranı..adamlar halvetsiz bölüm çekmemişler......bu nasıl çelişki...
sonra o arkadaş müslüman sen
olmaz yabizimkine ne oldu acaba, bir bakayım.
O kişinin hesabını bana özelden atarmısın bakıcam çok merak ettim tipini
işte napcan anlayış öyle....aynı kişi telden resim çekelim deriz çektirmez(belki benim kocam görürse günah olur)ama faceebokta boy bboy fotoları var...buna ne diyon.....Ya ne alaka o diziyi izledin diye kafirmi oluyosun yani dinden çok yobazlığa giriyo bu tür şeyler
facebook falan yok, ben hikayeyi değiştirmek için öyle yazmıştım.
bu arada banlanmış arkadaş, ne kadar süreliğine banlandı acaba? geri dönünce konuşmak isterim.
işte napcan anlayış öyle....aynı kişi telden resim çekelim deriz çektirmez(belki benim kocam görürse günah olur)ama faceebokta boy bboy fotoları var...buna ne diyon.....
Ya ben zannettim sen facesini buldun diyegenemi banlanmış
facebook falan yok, ben hikayeyi değiştirmek için öyle yazmıştım.
bu arada banlanmış arkadaş, ne kadar süreliğine banlandı acaba? geri dönünce konuşmak isterim.
yok değil büyük ihtimalle. çünkü memelerini gerçekten yaptırmak istiyor. bir de nuriler arasında 300 cc mi ne memelerle dolanmaktan bahsetti, yani meme estetiği jargonunu biliyor; ben bilmiyorum :)
ya erkek bir cerrah ya da bir kadın. cerrah olma ihtimali yok gibi, onun için bayağı zeka gerekir.
Bence erkek,çünkü meme estetiği bölümünde milletten fotoğraf istemek için kaydolduğuna göre.Yani ilk iş o topice yorum yapmasıBir de hazır gelmişken trollüğümü yapayım dedi bence.Ya da hazır üye olmuşken bizi toplumsal bir teste tabi tutup,bir noktaya işaret etmek istedi.Ama sonuç olarak bu şekilde 3 5 kişiyle uğraşılarak görüşünü ispat edeceğine inanması garip,bir de o meme estetiği bölümünde dolaşması bile...Bir de resim falan istemiş.
Konu kk ile mi ilgiliymiş :26: Kim bana da söyleyin :44:Evet canım,biliyor musun kim?
300 cc meme ne yahu, su şişesi mi bu? :44:
evet zaten başlarda da "ümit" falan diyordu hahahahaneyse inci'yi sevmiyor, ekşi'yi seviyor, kadınlar kulübünde trolllük yaparak eğlenebilen bir zekaya sahip, yani ekşici = sivilceli entel olmaya çalışan abazan.
----------------------------- KONU KİLİT------------------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?