ikiyüzlülük veya ...

bu kadar aşırı dini kullanan kişileri hiç sevmiyorum..mutlaka kendi hayatlarındaki bir saçmalığı bir vicdan azabını kapatmak için dini kullanıyorlar.....çoğu kez söyledikleri ile yaptıkları tutmuyor....

bi arkadaşıma fatmağülün suçu ne yi izliyorum dedim....ayyyyy saçmalama dedi(sadece ilk sahnesinde tecavüz varya günah)...aynı arkadaş muhteşem yüzyıl hayranı..adamlar halvetsiz bölüm çekmemişler......bu nasıl çelişki...
sonra o arkadaş müslüman sen

Ya ne alaka o diziyi izledin diye kafirmi oluyosun yani dinden çok yobazlığa giriyo bu tür şeyler

Ya ne alaka o diziyi izledin diye kafirmi oluyosun yani dinden çok yobazlığa giriyo bu tür şeyler
işte napcan anlayış öyle....aynı kişi telden resim çekelim deriz çektirmez(belki benim kocam görürse günah olur)ama faceebokta boy bboy fotoları var...buna ne diyon.....

facebook falan yok, ben hikayeyi değiştirmek için öyle yazmıştım.

bu arada banlanmış arkadaş, ne kadar süreliğine banlandı acaba? geri dönünce konuşmak isterim.

Bence erkek,çünkü meme estetiği bölümünde milletten fotoğraf istemek için kaydolduğuna göre.Yani ilk iş o topice yorum yapmasıBir de hazır gelmişken trollüğümü yapayım dedi bence.Ya da hazır üye olmuşken bizi toplumsal bir teste tabi tutup,bir noktaya işaret etmek istedi.Ama sonuç olarak bu şekilde 3 5 kişiyle uğraşılarak görüşünü ispat edeceğine inanması garip,bir de o meme estetiği bölümünde dolaşması bile...Bir de resim falan istemiş.

kaçıranlar için özet:

ilk mesajda yazdıklarımı foruma uyarlayarak okuyun. canı sıkılan bir arkadaşımız forumdaki bazı tiplerin taklidini yaparak eğlendi dün. ve o tiplerin taklidini yapmak o kadar kolay ki, aynı görüşte olanlar da farklı görüşte olanlar da inandı.

ben de sürekli cehaletle, vicdansızlıkla uğraştığımız bu forumda bir de troll'lerle baş etmeye çalıştığımız için sinirlendim.

selam olsun konu sahibi bu bahsettiğin kişi oluşumunu tamamlayamamış tek hücreli bişi tamamlayamazda zaten bazılarıda böyle üretim hatalı oluyor napacan

300 cc meme ne yahu, su şişesi mi bu? :44:

evet zaten başlarda da "ümit" falan diyordu hahahaha neyse inci'yi sevmiyor, ekşi'yi seviyor, kadınlar kulübünde trolllük yaparak eğlenebilen bir zekaya sahip, yani ekşici = sivilceli entel olmaya çalışan abazan.

----------------------------- KONU KİLİT------------------------------------

Kullandığı dilden belli zaten erkek olduğu,yani okuyorsa buraya kendisine tavsiyem öyle cümlelerin sonuna şekerim konularak kadın olduğunuz ilizyonunu yaratamazsınız.Ben artık erkek trollerin dilini çözdüm.Hep cümle sonlarında harf tekarları-kızlarrrrr,yardımmmm,yaaaa-, her cümlenin sonuna canım,şekerim koyma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…