- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Uyelerle ilgili konu acmak var mi forum kurallarinda? Bildigim kadariyla yok. Varsa da yeri bdv degildir heralde.. Yoneticilere bildirin gecin
cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim.
tek emeli çıplak gezmekmiymiş yani
ipuçları dediğinizi gösteriyor.bu kisinin ilk ve son harfleri e...n boylemi?
troll ne ki acaba?bilemiyorum, zaten ilk is yonerime bildirildi ve banlandi. siradan bir uyeyle ilgili degil, forumda dolanan troll'lerle ilgili, ki nick falan verilmedi.
konuyu bdv'de acma sebebim de buralarda ortalik karistirmaya meyilli fake uyeler oldugunu gostermekti, fake uyelerin en sevdigi bolum bdv zira. burdakilerin haberi olsun istedim, gerekirse tasinir veya kapatilir.
eger forumda tartistigim, gicik oldugum biri hakkinda acsaydim basligi yasak olurdu, ama cok farkli.
ipuçları dediğinizi gösteriyor.
Troll ne?
troll ne ki acaba?
Takintili bir tip sanirim. Ben de hic hoslanmiyorum boyle seylerden. Mesela namaz kilmaya zorlarlar benim sayemde namaza basla da ben de cennete gideyim falan derler gicik oluyorum ya oyle insanlara. Madem dindarsin baskalarini da dogru buldugun yola yonlendirmek istiyorsun o zaman gel dinin guzelliklerini anlat. Boyle yapinca menfaatci olduklarini dusunuyorum insanlarin. Sen sunu yap da sayende cennete gideyim falan asiri itici geliyor yapacagim varsa da yapmiyorum
Bence kadinla muhattap olmayin ya sorunlu bir tip belli yani. Tartismaya falan da girmeyin tehlikeli birine benziyor
Çok haklısın katılıyorum sana böyle zorlaya zorlaya insanı dinden imandan soğuturlar gelip güzelce anlatsalar ne var ki?
kayınvalıdem dınıne düşkün bırıdır..
samımı bır arkadasıda ateist..
ve kaynanam kadına namaz kılması konusunda baskı yapıyor..
cunku cennete gıtcekmıs,onu bu yoldan döndürürse..
Acaba hangi biri gidip İngiltere'de birkaç sene kalmış en azından? Aralarında varsa anca 1-2 kişi. Diğer onlarca yazar hayatında 3-5 turist gördü diye atıp tutuyor. Bir anlayamadılar, turistler başka davranır, sonuçta yabancı yerde, tanıdık kimse yok, kimi utanıp ülkemi mahçup etmeyeyim diye daha düzgün davranır, kimi nasılsa kimse beni tanımıyor bir daha da görmeyecekler diye gayet rahat davranır. Memleketlerine dönünce çoğu turist bambaşka davranıyor, bunu defalarca gördüm ben.Bir de mesela Rus kadınlarını,Fransız kadınlarını övmeyi anlarım bence de güzel etnik kökenler bunlar ama İngiliz kadınları tüm dünyada çirkinlikleriyle ve obezite oranlarının yükseklikleriyle meşhurdur.Ha ben insanları fiziksel olarak ayırmaktan nefret ederim,herkes kendince güzel der geçerim ama İngiliz erkekleri bile İngiliz kadınlarını sürekli kötülüyor.Ve mesela benim İngiliz arkadaşlarım da Türk kızları çok güzel,bakımlı,güzel giyiniyor ,çok feminen diyor bana.Gerçekten de İngiliz kadınlarını görünce neyi kastettiklerini anladım.Çünkü İngiliz kadınlarında gerçekten obezite çok yaygın ,birçoğu giyinmeyi bilmiyor,hele genç olanları içip yollara kusuyor,tuvaletlerini yapıyor,Londra'da bir müzik festivaline katılmıştık,şok oldum gördüklerim karşısındaAma işte o ekşideki adamların aklına İngiliz kadın diyince kimi ünlü mankenler falan geliyor zannediyorlar ki hepsi öyle.
Meme fotoğrafını bu forumda görse ne olacak? Düşük kalite yarısı kapalı fotoğraftan ne anlayacak? İnternette bir dünya meme fotoğrafı var, onları açıp baksınlar, amatör gerçekçi olsun derlerse öylesi de var, forumda meme aramak nedir =)neyse kızlar, bundan sonrası din tartışmasına girer ve forumda yasak. ayrıca kişinin değer yargıları beni ilgilendirmez.
burda benim söylemek istediğim şey, at gözlüklü taklidi yapmak o kadar kolay ki sanal ortamlarda (mesela insanların karşı çıkmalarını anlamazlıktan gelip, konuyu çarpıtmak) gerçeğiyle sahtesini ayırt edemiyoruz.
hatta gerçekten troll gibi düşünen insan da onun troll olduğunu anlamıyor, adam gelip "kadınlar hep namussuz, içki içiyorlar" yazıyor; kadın düşmanı kadın da seviniyor "ooh benim gibi düşünen birileri var." diye.
halbuki senin gibi yazan kişi, forumda meme fotoğrafı peşinde koşan ateist bir erkek! o zaman durup düşünmek, kendine bakmak gerekir...
Acaba hangi biri gidip İngiltere'de birkaç sene kalmış en azından? Aralarında varsa anca 1-2 kişi. Diğer onlarca yazar hayatında 3-5 turist gördü diye atıp tutuyor. Bir anlayamadılar, turistler başka davranır, sonuçta yabancı yerde, tanıdık kimse yok, kimi utanıp ülkemi mahçup etmeyeyim diye daha düzgün davranır, kimi nasılsa kimse beni tanımıyor bir daha da görmeyecekler diye gayet rahat davranır. Memleketlerine dönünce çoğu turist bambaşka davranıyor, bunu defalarca gördüm ben.
Ünlülere bakarak genelleme yapmak başlı başına yanlış, Türkiye'de ki Aysun Kayacı, Tuğba Ünsal, Çağla Kubat gibi ünlülere bakacak olursak türk toplumu da komple sarışın bir ırk genellemesi çıkabilir =) Ne kadar doğru yani? =)
Muhtemelen erkek olduğunu düşünülen birisi dün burada oldukça dindar kadın taklidi yaptı ve forumdaşlarımızı yerdi. Sonra ortaya çıktı ki meme amelyatı konularına girip ısrarla foto konmasını istemiş vs. Amelyat olmak istiyormuş kendisi de güya. Kısacası konumuz böyle trollerin insanları kandırıp din konularına değinerek yanlış bilgiler yayması ve yanıltması.konuyu bugun okuduğum ıcın ılk yazına uygun cevap yazmıştım..
ama burda başka bıseyler konuşuluyor,ben hıcbıse anlamadım dün bıse olmuş ama..
neyse olmuş bıtmış..boşver..
Meme fotoğrafını bu forumda görse ne olacak? Düşük kalite yarısı kapalı fotoğraftan ne anlayacak? İnternette bir dünya meme fotoğrafı var, onları açıp baksınlar, amatör gerçekçi olsun derlerse öylesi de var, forumda meme aramak nedir =)
Tuba Büyüküstün'de de güzel dururdu muhtemelen. Veya uzun boylu sıradan bir türk kızında.en komiği neydi biliyor musun, geçen aylarda ekşi'de "ugg giyen kız" tarzı bir başlık açılmış. muhtemelen 19 yaşındaki eline kadın eli değmemiş çocuğun teki de ugg giymiş, istiklal caddesi'nde yürüyen sıradan bir kızın resmini koymuş "işte bizde böyleyken, onlarda böyle" demiş, karşısına miranda kerr'in ugg giymiş fotoğrafını koymuş
"onlar" dediğin kim ayrıca, miranda kerr avustralyalı... önemli olan türk olmaması. adam tüm zamanların en güzel kadınlarından biriyle, sokaktaki türk kadınını kıyaslıyor. kafalara gel.
bütün "yabancıları" manken ya da prnocu zannediyorlar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?