ikiyüzlülük veya ...

Uyelerle ilgili konu acmak var mi forum kurallarinda? Bildigim kadariyla yok. Varsa da yeri bdv degildir heralde.. Yoneticilere bildirin gecin

bilemiyorum, zaten ilk is yonerime bildirildi ve banlandi. siradan bir uyeyle ilgili degil, forumda dolanan troll'lerle ilgili, ki nick falan verilmedi.
konuyu bdv'de acma sebebim de buralarda ortalik karistirmaya meyilli fake uyeler oldugunu gostermekti, fake uyelerin en sevdigi bolum bdv zira. burdakilerin haberi olsun istedim, gerekirse tasinir veya kapatilir.
eger forumda tartistigim, gicik oldugum biri hakkinda acsaydim basligi yasak olurdu, ama cok farkli.

cennetin ırmaklarında çıplak gezebileceğim.
tek emeli çıplak gezmekmiymiş yani

o kadar beklemesine gerek yok bu hatunun gelsin bizim orda ciplaklar kampi var orda takilsin ufuuurrrr ufuuuurrr ohhhhhbu yine iyi konu sahibi arkadas daha ne beterleri var bak gecenki rast geldigim ornegi anlatayim birkac hafta once arkadasim aradi surda calisan x varya bir giciyim bir giciyim soyle boyle neler neler agza alinmayacak laflar soyledi kadinin gecmisde yaptigi hatalari en ayrintisina kadar bana ve birkac arkadasada anlatti rast geldim bende dedimki sen onu tanimiyorsun oyle cat pat ama ozunde cogu insandan daha mert bir kadin en azindan benim gorus acim bu dedim neyse aradan bayagi zaman gecti turk festivalinde bizim grupla onlarin grubu karsilastik ben sarildim falan onca laflari o x icin soyleyen arkadasim kadinin boynuna atladi ablam nasilsin ozledim seni nerelerdesin yahu bi ara bak gozumuz yollarda daha ne yagcilik x zavallininda hicbirseyden haberi yok resmen yalayip yuttular birbirlerini ben aynen boyle kala kaldimve bu yasadigim ilk olay degil bunlarda say say bitmek bilmiyor benim cevremde cok var iste ama eleme sansim cok dusuk turkiyede yasamadigimdan cocuklarim cocuklariyla gorusuyor diye katlaniyorum ben onlari gorunce ikiyuzlu kraliceler geliyor diyorum bosver takilsin delidir ne yapsa yeridir de gec

ikiyüzlü değil bildiğiniz hasta
toplum tarafından kabul görebilme için olmadığı biri gibi davranıyor.
en güzeli selamı sabahı kesmek

troll ne ki acaba?

Çok haklısın katılıyorum sana böyle zorlaya zorlaya insanı dinden imandan soğuturlar gelip güzelce anlatsalar ne var ki?

kayınvalıdem dınıne düşkün bırıdır..

samımı bır arkadasıda ateist..

ve kaynanam kadına namaz kılması konusunda baskı yapıyor..

cunku cennete gıtcekmıs,onu bu yoldan döndürürse..

Çok haklısın katılıyorum sana böyle zorlaya zorlaya insanı dinden imandan soğuturlar gelip güzelce anlatsalar ne var ki?

neyse kızlar, bundan sonrası din tartışmasına girer ve forumda yasak. ayrıca kişinin değer yargıları beni ilgilendirmez.

burda benim söylemek istediğim şey, at gözlüklü taklidi yapmak o kadar kolay ki sanal ortamlarda (mesela insanların karşı çıkmalarını anlamazlıktan gelip, konuyu çarpıtmak) gerçeğiyle sahtesini ayırt edemiyoruz.

hatta gerçekten troll gibi düşünen insan da onun troll olduğunu anlamıyor, adam gelip "kadınlar hep namussuz, içki içiyorlar" yazıyor; kadın düşmanı kadın da seviniyor "ooh benim gibi düşünen birileri var." diye.

halbuki senin gibi yazan kişi, forumda meme fotoğrafı peşinde koşan ateist bir erkek! o zaman durup düşünmek, kendine bakmak gerekir...

Acaba hangi biri gidip İngiltere'de birkaç sene kalmış en azından? Aralarında varsa anca 1-2 kişi. Diğer onlarca yazar hayatında 3-5 turist gördü diye atıp tutuyor. Bir anlayamadılar, turistler başka davranır, sonuçta yabancı yerde, tanıdık kimse yok, kimi utanıp ülkemi mahçup etmeyeyim diye daha düzgün davranır, kimi nasılsa kimse beni tanımıyor bir daha da görmeyecekler diye gayet rahat davranır. Memleketlerine dönünce çoğu turist bambaşka davranıyor, bunu defalarca gördüm ben.
Ünlülere bakarak genelleme yapmak başlı başına yanlış, Türkiye'de ki Aysun Kayacı, Tuğba Ünsal, Çağla Kubat gibi ünlülere bakacak olursak türk toplumu da komple sarışın bir ırk genellemesi çıkabilir =) Ne kadar doğru yani? =)

konuyu bugun okuduğum ıcın ılk yazına uygun cevap yazmıştım..

ama burda başka bıseyler konuşuluyor,ben hıcbıse anlamadım dün bıse olmuş ama..

neyse olmuş bıtmış..boşver..

Meme fotoğrafını bu forumda görse ne olacak? Düşük kalite yarısı kapalı fotoğraftan ne anlayacak? İnternette bir dünya meme fotoğrafı var, onları açıp baksınlar, amatör gerçekçi olsun derlerse öylesi de var, forumda meme aramak nedir =)

en komiği neydi biliyor musun, geçen aylarda ekşi'de "ugg giyen kız" tarzı bir başlık açılmış. muhtemelen 19 yaşındaki eline kadın eli değmemiş çocuğun teki de ugg giymiş, istiklal caddesi'nde yürüyen sıradan bir kızın resmini koymuş "işte bizde böyleyken, onlarda böyle" demiş, karşısına miranda kerr'in ugg giymiş fotoğrafını koymuş

"onlar" dediğin kim ayrıca, miranda kerr avustralyalı... önemli olan türk olmaması. adam tüm zamanların en güzel kadınlarından biriyle, sokaktaki türk kadınını kıyaslıyor. kafalara gel.
bütün "yabancıları" manken ya da prnocu zannediyorlar herhalde.

konuyu bugun okuduğum ıcın ılk yazına uygun cevap yazmıştım..

ama burda başka bıseyler konuşuluyor,ben hıcbıse anlamadım dün bıse olmuş ama..

neyse olmuş bıtmış..boşver..
Muhtemelen erkek olduğunu düşünülen birisi dün burada oldukça dindar kadın taklidi yaptı ve forumdaşlarımızı yerdi. Sonra ortaya çıktı ki meme amelyatı konularına girip ısrarla foto konmasını istemiş vs. Amelyat olmak istiyormuş kendisi de güya. Kısacası konumuz böyle trollerin insanları kandırıp din konularına değinerek yanlış bilgiler yayması ve yanıltması.

ben de öyle demiştim ama gerçek hayatında kadınlardan o kadar uzak ki, burda bilgisayarın karşısında şu anda oturan kanlı canlı bir kadının meme fotoğrafı gönderme ihtimali onu heyecanlandırıyor :)

Tuba Büyüküstün'de de güzel dururdu muhtemelen. Veya uzun boylu sıradan bir türk kızında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…