ikiyüzlülük veya ...

Ben de ekşiyi okuyorum, Issız Adam'ı da hiç sevmiyorum. Erkek miyim neyim =)

Ben de ekşi okuyom(artık pek okumuyorum eskiden okurdum ara ara,seyrekleşti baya hatta hiç girmedim aylardır ),ıssız adamı da sevmiyorum.Ama şu kimi ekşicilerin kendilerini bu kadar ciddiye almaları garip geliyor bana al mesela bugünkü eleman.Bize attığı özel mesajlarda entel ayakları yaptı,kendi meme fotosu görmek için siteye üye oluyorAma bazı yazarları cidden iyi onlara laf yok

Bir ara kezban modası vardı, bir sürü kezban başlığı açılmıştı ekşide, (bizim zamanımızda onlara tiki denirdi, şimdiki nesil kezban diyor =) ), ben de neymiş acaba diye bakarken KK'yi buldum. Baktım sarıyor, üye oldum =)

ben de onu merak ediyorum. değilse kopyalayayım buraya da yatayım artık, sabah erken kalkıcam.
bilen var mı arkadaşlar? özel konuşmalarımızı paylaşabiliyor muyuz?
Sorun olacağını sanmıyorum.
Bu güne kadar özelden görüşmeleri paylaştı diye banlanan görmedim.

"ekşi sözlük abazanların entel taklidi yaptığı, inci sözlük entelektüel insanların abazan taklidi yaptığı yerdir." denirdi eskiden :)
inci şu an gerçekten ergen mekanına döndü, ekşi sözlük'ün de bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan kaliteli yazarları olmasa inci'den farkı yok.

Ben uyarayım dedim, özel konuşmaları yayınlarsanız banlanırsınız. Daha önce şahit oldum böyle bi duruma..İyi geceler.

Ayyy evet,şimdi de Türk kızı şöyle,Türk kızı böyle geyikleri varGiriyim bi bakayım hala sürüyor mu,eski ekşi güzel bir yerdi yahu,ya da belki bize öyle geliyordu.Nerde çokluk orda... hesabı,popülerleştikçe kalitesi düştü.

Bundan 7-8 sene önce daha herkesin evinde laptop, elinde tablet/telefon yokken, internet cafelere gidip 2-3 saat ekşi'de takılırdık. Daha Twitter'dir, Instagram'dır, bir şey yoktu, Facebook bile yeni açılmıştı. Kendi laptopu olanlar deli gibi FarmVille oynuyordu =) İşte o zaman öyle abazan muhabbeti rağbet görmezdi, erkekler kendi aralarında bile daha düzgün konuşurlardı, kızları yatağa atayım, nefes alsın yeter, mantığı yoktu. Halbuki çok zaman da geçmedi, nasıl gençlik bu hale geldi anlayamıyorum.

Valla bu internet denen nane yüzünde bu tip şeyler çok hızlı yayılıyor,eskiden mesela 1800 senesi ile 1850 senesi arasında ahlaki ve kültürel anlamda pek bir fark yoktur ama şimdi teknoloji ve iletişim nedeniyle 1964 senesi ile 2014 senesi arasında uçurum var ahlaki anlamda,ben bu yüzden çocuğumun hele ki birgün oğlum olursa ekşiye girmesini asla istemem;çünkü düşünsene cinselliği kadınları,aşkı
'Öfff şu karı da ne iyiymiş' diyen kadınları ezen adamlardan öğrenecek.Gerçi artık tüm dünya böyle de...

Onlar da eskidi artık ya, türk kızlarının ruslarla, polonlarla, almanlarla, ingilizlerle hatta fransızlarla bile karşılaşmasını okudum. Karşılaştırmaları yapan türk erkekleri bütün dünyaya yayılmış, senelerce Rusya'da, İngiltere'de, Almanya'da veya Fransa'da yaşıyor, bu yüzden böyle konuşuyorlar sanıyordum. Meğer Antalya'daki otelde çalışan 3-5 turist görmüş insanlarmış =) Aynı şey yabancı kızları kıskanıp yeren türk kızlar için de geçerli, böyle bir örnek vardı forumda, ruslar pismiş de, ahlaksızmış da, %90ı böyleymiş de. Ülke çapında anket yapmışlar da %90 rakamını bulmuşlar, mübarek. =)

bizdemi bi sorun var acaba biz ekşiye falan girmiyoruz arada nette görüyorum bişey ararken okadar yoksa çokmu geride kalmışım yaşlıyım ben yaşlı ondan

Bir de mesela Rus kadınlarını,Fransız kadınlarını övmeyi anlarım bence de güzel etnik kökenler bunlar ama İngiliz kadınları tüm dünyada çirkinlikleriyle ve obezite oranlarının yükseklikleriyle meşhurdur.Ha ben insanları fiziksel olarak ayırmaktan nefret ederim,herkes kendince güzel der geçerim ama İngiliz erkekleri bile İngiliz kadınlarını sürekli kötülüyor.Ve mesela benim İngiliz arkadaşlarım da Türk kızları çok güzel,bakımlı,güzel giyiniyor ,çok feminen diyor bana.Gerçekten de İngiliz kadınlarını görünce neyi kastettiklerini anladım.Çünkü İngiliz kadınlarında gerçekten obezite çok yaygın ,birçoğu giyinmeyi bilmiyor,hele genç olanları içip yollara kusuyor,tuvaletlerini yapıyor,Londra'da bir müzik festivaline katılmıştık,şok oldum gördüklerim karşısında Ama işte o ekşideki adamların aklına İngiliz kadın diyince kimi ünlü mankenler falan geliyor zannediyorlar ki hepsi öyle.

Son düzenleme:
bizdemi bi sorun var acaba biz ekşiye falan girmiyoruz arada nette görüyorum bişey ararken okadar yoksa çokmu geride kalmışım yaşlıyım ben yaşlı ondan

Sokma kız sakın kocanı,kız nasıl girmiyon?Ben ne aratsam internette wikipedia'dan falan önce ekşi sözlük çıkıyor.Siz candy crush'a devam edin ailecek

Uyelerle ilgili konu acmak var mi forum kurallarinda? Bildigim kadariyla yok. Varsa da yeri bdv degildir heralde.. Yoneticilere bildirin gecin

Sokma kız sakın kocanı,kız nasıl girmiyon?Ben ne aratsam internette wikipedia'dan falan önce ekşi sözlük çıkıyor.Siz candy crush'a devam edin ailecek

ay netle alakası yokki benimkinin zatenya maç izler nette ya son dklara bakar okadar ekşi falan bilmez face bile yok bi candy crush bide pes hastalığı var okadar

Ben bu siteyi eksi sayesinde ögrendim

hadi yav bende bi iki yorumlarını gördüm hep küfürlü yazılar falan sevmem öyle şeyleri ondan hiç girmem ne işim var

Kız sen ne kadar ballısın yahu ideal koca.Benimkinin de yok şu an facebook'u açmasın da zaten ne gerek var

Kız sen ne kadar ballısın yahu ideal koca.Benimkinin de yok şu an facebook'u açmasın da zaten ne gerek var

evet açmak isterse açsın benim için sorun yok şifresini herşeyini bilirim zaten bukadar yıldır artık tanıyorum zaten o bana yamuk yaparsa herkesten herşeyi beklerim

O kişinin hesabını bana özelden atarmısın bakıcam çok merak ettim tipini

facebook falan yok, ben hikayeyi değiştirmek için öyle yazmıştım.

bu arada banlanmış arkadaş, ne kadar süreliğine banlandı acaba? geri dönünce konuşmak isterim.

Kısa bi araştırma sonucunda kim olduğunu buldum ki

Ben neden bulamadım ya çok merak ettimmm :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…