- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Ben de ekşiyi okuyorum, Issız Adam'ı da hiç sevmiyorum. Erkek miyim neyim =)
ben de onu merak ediyorum. değilse kopyalayayım buraya da yatayım artık, sabah erken kalkıcam.
bilen var mı arkadaşlar? özel konuşmalarımızı paylaşabiliyor muyuz?
Bir ara kezban modası vardı, bir sürü kezban başlığı açılmıştı ekşide, (bizim zamanımızda onlara tiki denirdi, şimdiki nesil kezban diyor =) ), ben de neymiş acaba diye bakarken KK'yi buldum. Baktım sarıyor, üye oldum =)Ben de ekşi okuyom(artık pek okumuyorum eskiden okurdum ara ara,seyrekleşti baya hatta hiç girmedim aylardır ),ıssız adamı da sevmiyorum.Ama şu kimi ekşicilerin kendilerini bu kadar ciddiye almaları garip geliyor bana al mesela bugünkü eleman.Bize attığı özel mesajlarda entel ayakları yaptı,kendi meme fotosu görmek için siteye üye oluyorAma bazı yazarları cidden iyi onlara laf yok
Sorun olacağını sanmıyorum.ben de onu merak ediyorum. değilse kopyalayayım buraya da yatayım artık, sabah erken kalkıcam.
bilen var mı arkadaşlar? özel konuşmalarımızı paylaşabiliyor muyuz?
O inci'ci tip değil miydi? =) Bir ara çok lafı geçti, açtım okudum birkaç başlık, sarmadı, cinselliğin ne olduğunu yeni öğrenen çocukların muhabbetine benziyor.
Ekşide faydalı pek çok şey var inciye kıyasla.
"ekşi sözlük abazanların entel taklidi yaptığı, inci sözlük entelektüel insanların abazan taklidi yaptığı yerdir." denirdi eskiden :)
inci şu an gerçekten ergen mekanına döndü, ekşi sözlük'ün de bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan kaliteli yazarları olmasa inci'den farkı yok.
Bir ara kezban modası vardı, bir sürü kezban başlığı açılmıştı ekşide, (bizim zamanımızda onlara tiki denirdi, şimdiki nesil kezban diyor =) ), ben de neymiş acaba diye bakarken KK'yi buldum. Baktım sarıyor, üye oldum =)
Bundan 7-8 sene önce daha herkesin evinde laptop, elinde tablet/telefon yokken, internet cafelere gidip 2-3 saat ekşi'de takılırdık. Daha Twitter'dir, Instagram'dır, bir şey yoktu, Facebook bile yeni açılmıştı. Kendi laptopu olanlar deli gibi FarmVille oynuyordu =) İşte o zaman öyle abazan muhabbeti rağbet görmezdi, erkekler kendi aralarında bile daha düzgün konuşurlardı, kızları yatağa atayım, nefes alsın yeter, mantığı yoktu. Halbuki çok zaman da geçmedi, nasıl gençlik bu hale geldi anlayamıyorum."ekşi sözlük abazanların entel taklidi yaptığı, inci sözlük entelektüel insanların abazan taklidi yaptığı yerdir." denirdi eskiden :)
inci şu an gerçekten ergen mekanına döndü, ekşi sözlük'ün de bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar olan kaliteli yazarları olmasa inci'den farkı yok.
Bundan 7-8 sene önce daha herkesin evinde laptop, elinde tablet/telefon yokken, internet cafelere gidip 2-3 saat ekşi'de takılırdık. Daha Twitter'dir, Instagram'dır, bir şey yoktu, Facebook bile yeni açılmıştı. Kendi laptopu olanlar deli gibi FarmVille oynuyordu =) İşte o zaman öyle abazan muhabbeti rağbet görmezdi, erkekler kendi aralarında bile daha düzgün konuşurlardı, kızları yatağa atayım, nefes alsın yeter, mantığı yoktu. Halbuki çok zaman da geçmedi, nasıl gençlik bu hale geldi anlayamıyorum.
Onlar da eskidi artık ya, türk kızlarının ruslarla, polonlarla, almanlarla, ingilizlerle hatta fransızlarla bile karşılaşmasını okudum. Karşılaştırmaları yapan türk erkekleri bütün dünyaya yayılmış, senelerce Rusya'da, İngiltere'de, Almanya'da veya Fransa'da yaşıyor, bu yüzden böyle konuşuyorlar sanıyordum. Meğer Antalya'daki otelde çalışan 3-5 turist görmüş insanlarmış =) Aynı şey yabancı kızları kıskanıp yeren türk kızlar için de geçerli, böyle bir örnek vardı forumda, ruslar pismiş de, ahlaksızmış da, %90ı böyleymiş de. Ülke çapında anket yapmışlar da %90 rakamını bulmuşlar, mübarek. =)Ayyy evet,şimdi de Türk kızı şöyle,Türk kızı böyle geyikleri varGiriyim bi bakayım hala sürüyor mu,eski ekşi güzel bir yerdi yahu,ya da belki bize öyle geliyordu.Nerde çokluk orda... hesabı,popülerleştikçe kalitesi düştü.
Onlar da eskidi artık ya, türk kızlarının ruslarla, polonlarla, almanlarla, ingilizlerle hatta fransızlarla bile karşılaşmasını okudum. Karşılaştırmaları yapan türk erkekleri bütün dünyaya yayılmış, senelerce Rusya'da, İngiltere'de, Almanya'da veya Fransa'da yaşıyor, bu yüzden böyle konuşuyorlar sanıyordum. Meğer Antalya'daki otelde çalışan 3-5 turist görmüş insanlarmış =) Aynı şey yabancı kızları kıskanıp yeren türk kızlar için de geçerli, böyle bir örnek vardı forumda, ruslar pismiş de, ahlaksızmış da, %90ı böyleymiş de. Ülke çapında anket yapmışlar da %90 rakamını bulmuşlar, mübarek. =)
bizdemi bi sorun var acaba biz ekşiye falan girmiyoruz arada nette görüyorum bişey ararken okadaryoksa çokmu geride kalmışım yaşlıyım ben yaşlı ondan
bizdemi bi sorun var acaba biz ekşiye falan girmiyoruz arada nette görüyorum bişey ararken okadaryoksa çokmu geride kalmışım yaşlıyım ben yaşlı ondan
Sokma kız sakın kocanı,kız nasıl girmiyon?Ben ne aratsam internette wikipedia'dan falan önce ekşi sözlük çıkıyor.Siz candy crush'a devam edin ailecek
Ben bu siteyi eksi sayesinde ögrendim
ay netle alakası yokki benimkinin zatenya maç izler nette ya son dklara bakar okadar ekşi falan bilmez face bile yokbi candy crush bide pes hastalığı var okadar
hadi yav bende bi iki yorumlarını gördüm hep küfürlü yazılar falan sevmem öyle şeyleri ondan hiç girmem ne işim var
Kız sen ne kadar ballısın yahu ideal koca.Benimkinin de yok şu an facebook'u açmasın da zaten ne gerek var
O kişinin hesabını bana özelden atarmısın bakıcam çok merak ettim tipini
facebook falan yok, ben hikayeyi değiştirmek için öyle yazmıştım.
bu arada banlanmış arkadaş, ne kadar süreliğine banlandı acaba? geri dönünce konuşmak isterim.
Kısa bi araştırma sonucunda kim olduğunu buldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?