İkiyüzlülük

Yurda çıkma imkanın varsa araştır, part time bir iş de bulabilirsen hemen de ayrılabilirsin. Ama bunlar olmuyorsa senin düşündüğün doğru. 1.5 sene dişini sık okukunu bitir.
Doğum kontrol hapına doktora gidip eşinden gizli başla, ona da kondom kullandır sevişirseniz hamile kalmaman en önemli şey

Değer görmediğiniz üstüne üstlük size ve ailenize hakaret eden insanlardan tabiki kurtulun.. Yalnız 1 buçuk sene az bir süre diyenlere katılmıyorum pek şahsen eşimle tartıştığımız zaman o bir kaç günlük küs bile beni mahfediyor duvarlar üstüme üstüme geliyor görmeye tahammülüm olmuyor onu.
Siz diyorsunuz ki 1 buçuk sene ev arkadaşı hayatını kaldırırım ama bence o kadar kolay değil nikahliyken belki başkasına aşık olacaksınız belki eşiniz başka arayışlara girecek sevgi saygı bitmiş çünkü. Onu da geçtim illaki oğullarının evine gelecekler gidecekler bilmiyorum bence siz başka bir eve çıkın gerekirse part time işe girin tek oda bile yeter en azından kafanız rahat olur.

Anladigim kadariyla zaten cinsellik yok ben olsam eger 1.5 sene daha cinsellik olmayacagindan eminsem dayanirdim. Siz yine de gizli gizli sogum kontrol hapina baslayin ne olur ne olmaz.
1.5 sene dusununce cok uzun ama geri donup bakalim 1.5 sene oncesi ne kadar yakin, zaman hizli geciyor.
Ayrilip ayni sehirde kalsaniz basiniza bela olurlar. Bir de kim bilir kac zamandir cekiyorsunuz bunlari, biraz daha disinizi sıkın okulunuzu heba etmeyin

Sorumlu hocamla oturduk konuştuk. Geçeceğim ünide alttan çok dersin kalıyor dedi. Hani geçebilirim, notlarım yüksek ancak geçersem yarım dönem fazladan gitmem lazım bu sefer de kpssye yetişemem.
Her yolu düşündüm, çok zor verdim bu kararı ne yazık ki.
Hakkinizda hayirlisi...

Konuştum, ailem bu bölümü ne kadar çok istediğimi bildiği için 1,5 sene dayan dediler. Ben bu tip insanlarla ömür geçirmem.her kelimenin altında art niyet arıyorlar. Artık acaba yanlış anlarlar mı diye konuşmaya çekinir oldum. Psikolojik şiddetin en üst boyutunu yaşattıyorlar, yaşattılar.
Zaten ben hakaret ettirmediğimden kuyruklarına basılmış gibiler. Nefret ediyorum hepsinden.
Aileniz neden okulunuzu, nefret ettiğiniz insanların üstüne atıyor? Ellerini taşın altına koyamıyorlar mı?

Merhaba arkadaşlar, önceki konularımdan anlaşılacağı üzere çok pişman olduğum bir evlilik yaptım. Tabi yeni uyanıyorum, Allahtan çocuk yapmadım. Yeniden üniversiteye başladım, şimdi soruma gelecek olursam, ben boşanacağım o kesin. Tek sıkıntım idare etmem gereken 1.5 sene var. Bu süre içinde, asla sevmediğim o adam ve ailesi bana bulaşmasın diye nasıl davranmalıyım. Sevmiş gibi yapıp gülmeli miyim?
Bu çok kötü bir davranış biliyorum ama inanın beni bu raddeye getiren onlar, hangi kadın mutlu yuvasını dağıtır? Lütfen bunu gözönünde bulundurup bana yol gösterin, illa benim durumuma düşmüş olan vardır.

O zaman okulunu bitirene kadar bekleyeceksin dediğin gibi. Kafana koyduysan boşanmayı takmayacaksın onları. Tartışma çıkacak olsa hadi ben kaçar diyip uzaklaşacaksın... Zaten kafanda bitirmişsin... Sevmiş gibi de yapma bence.. Baktın adam tartışacak geç odana takıl..

Hatta eve ana babasını da getirmesin.. Gelirlerse tüm binayı ayağa kaldırım hadi gelsinler de görsün gününü...

Aileniz neden okulunuzu, nefret ettiğiniz insanların üstüne atıyor? Ellerini taşın altına koyamıyorlar mı?
Benden başka üni okuyan 2 kardeşim daha var. Maddi olarak güçlü olsalar zaten söyletmezler bile. Benim bu bölüm için gecelerce ağlayarak çalıştığımı biliyorlar o yüzden bırakmama razı olmadılar..

Ah o kadar şeye göğüs gerdim ki, Kendileri yetmedi çevreleri bile karıştı bu evliliğe. Ben korumaya çalıştıkça da ortada kaldım. Tek başıma mücadelede bu kadar yapabildim.
Boşver yeterince fedakarlık yapmissindir eminim şimdi sıra kendini kurtarmakta sakin sakin hamile kalma olabildiğince uzak dur sadece sorun çıkmaması için ses çıkarma hastayım de karnin agrisin vs

1.5 yıl bu adama kadınlık yapmayacaksın peki eşin tamam madem sen öyle diyorsan deyip kenara mı geçecek? Eşim demeye dilim varmıyor diyorsun fakat mecburi sebeplerden 1.5 bu adamı nasıl aynı evın ıcınde kendınden uzak tutarak gecıreceksın ben bunu merak ettım:kahve:

Back
X