- Emoji Skoru
- 435
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi sonradangelen34
ben psikoz derken ciddiyim maalesef. gerçekten delirtiyorlar insanları.Ay bu ne yahu? Benim kavram dediğim diğer konudan hatırladığım ruh eşi ve ruh ikizine benzeyen kısa bir açıklamaydı. Birde helobitter yapmış bu konuda. Yeni moda basit bir romantizm ifadesi olduğunu düşünmüştüm.
Saçma sapan bir şeyin altını ne kadar döşemişler. Biraz uzak doğu mitlerine benzettim. Onlarda ruhla ilgili ağdalı hikayeler var. İlk anlatıcısı Platon'muş ama ona şaşırdım. Kökeninde Zeus var Yunan miti.
Birilerini bu konuda besleyen ve yorumlayıp fal bakanlar varsa bir istismar şekli olmuş yazık. Halbuki saçmalık olduğu çok açık. Gerçekliğin bu kadar çarpıtılması insana hastalık yapar, çarpık bir algıyla düzgün bir hayat yaşanmaz.
sadece bu ikiz alev konusu değil genel olarak spiritüel dedikleri her konuda islam sosuyla veren var, budizm var, tasavvuf var, galaktik federasyon var.. sen hangisine yakınsan. herkesi kafalayabilecekleri bir yer var. pandemi döneminde arttı bu spiritüel inanışlar. ondan sonra çok yaygınlaştı. aynı şekilde tarot, astroloji, fal, enerji çalışmaları, reiki vs.
inanın bana hepsi birbirine bağlı. masum masum tarot, burç falan öğreniyorsan dahi diğer spiritüel inançlara kapılırsın çünkü hepsini birbirine bağlamışlar. herkes kulaktan dolma öğrendiği şeyleri evrensel yasaymış gibi başkalarına aktararak besliyo sistemi. dünya çapında böyle.