- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
siskinlik bendede var ayaklarim elerim ... sabahlari yataktan zor kalkiyorum .... ALLAH hepimize yardim etsin ....
çok teşekkür ederim,inşallah:)cnm cok gecmiş olsun benm olmadı ama tek gebelikte olupta saglıkla devam eden cok
inş bebeklerin seninle kalır
canım çok teşekkür ederim umarım benimde kesilir bir an önce:)bende yasadim canim bol bol dinlen ..... benimde lekelenme oldu dok. gitim dinlen ve fazla hareket etme demisti .. yaklasik bir hafta ben dinlendim ve gecti ondan sonrada bir daha olmadi .... gecmis olsun canim ........
merhaba hoşgeldin..:)İrlanda hayallerimin ülkesi...tv de gördüğümüz kadar güzel mi gerçekten bayılıyorum oraya.bu arada irlandayı duyunca kendimi kaybettim ben de ikiz bekliyorum canım gözün aydın:))Merhaba. Yeni uye oldum. Gecen hafta hamileligimi dun de ikiz bebek bekledigimi ogrendim. Dogal yollarla hamile kaldigim icin cok sasirdik. Yepyeni bir macera basliyor bizim icin. Bu arada İrlanda'dan katiliyorum foruma.
Butun yavrularimizi Allah anne babasina bagislasin..
sen kaç haftalıksın canım peki ??
canım çok teşekkür ederim umarım benimde kesilir bir an önce:)
slm kızlar içinizde monoamniyotik ikiz gebelik yaşayan var mı? ben 13 haftalık hamileyim tek kese tek yumurta doktorum çok riskli olduğunu söyledi çok üzülüyorum
canım içini sıkma Rabbim sağlık verir insallah.. yeni mi belli oldu canım.. yoksa ilk keseleri gördüğünüzde anlamışmıydınız?
tşkler yok keseyi gördüğümüzde 1 bebek var sanıyorduk daha sonraki kontrolümde 2 bebek gördük tek kese içinde aralarında zar yoktu
canım.. ne güzel doğal yolla ikizlerin olacak.. ikizler zor ama güzel...sağlıcakla gelir hepimizinkiler insallah...
saol amin herkesinki kabul olur inşallahhayirli cumalar kizlar .... tum dualariniz kabul olur insalla ...
merhaba hoşgeldin..:)İrlanda hayallerimin ülkesi...tv de gördüğümüz kadar güzel mi gerçekten bayılıyorum oraya.bu arada irlandayı duyunca kendimi kaybettim ben de ikiz bekliyorum canım gözün aydın:))
kızlar çookk erken üstü erken biliyorum ama puset arıyorum bilen gören duyan varsa nerde satıldığını sülesin lütfeeennnn ben izmirdeyim bu arada
First Wheels City Twin Review - Strollers and Prams
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?