Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

merhaba hoşgeldin..:)İrlanda hayallerimin ülkesi...tv de gördüğümüz kadar güzel mi gerçekten bayılıyorum oraya.bu arada irlandayı duyunca kendimi kaybettim ben de ikiz bekliyorum canım gözün aydın:))

öncelikle size kendimi tanıtayım.. ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. bugün bebeklerin keselerini görmeye gittiğimde iki tane olduğunu öğrendim.. çift yumurta ikizleri... ama birisinin diğerinden bir hafta daha küçük olduğunu öğrendim.. kalp atışlarını görmeme daha 11 gün var.. bakalım ne olacak.. ikiz bebeklerde böyle şeyler olabiliyormuş.. sizleri başından sonuna kadar okudum.. ama çok fazla bir bilgi bulamadım.. topiği daha çok canlandırmamız lazım...
sizleri bilmiyorum ama bizler bebeğimize zor kavuşmuş insanlarız..ve bu tip şeylere hep bir merakla bakıyoruz..
birbirimizle bilgi alış verişi yapmamız her yönden iyi olacak diye düşünüyorum...
şu topiği canlandıralım lütfen....

ikiz anneleri ciğer geliştirici iğne nezaman yapıyorlar yada mutlaka yapıyorlarmı...merak ediyrm...birde magnezyum kullanımı kesin şarttım kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyrm

slm kızlar içinizde monoamniyotik ikiz gebelik yaşayan var mı? ben 13 haftalık hamileyim tek kese tek yumurta doktorum çok riskli olduğunu söyledi çok üzülüyorum

slm kızlar içinizde monoamniyotik ikiz gebelik yaşayan var mı? ben 13 haftalık hamileyim tek kese tek yumurta doktorum çok riskli olduğunu söyledi çok üzülüyorum

canım içini sıkma Rabbim sağlık verir insallah.. yeni mi belli oldu canım.. yoksa ilk keseleri gördüğünüzde anlamışmıydınız?

canım içini sıkma Rabbim sağlık verir insallah.. yeni mi belli oldu canım.. yoksa ilk keseleri gördüğünüzde anlamışmıydınız?

tşkler yok keseyi gördüğümüzde 1 bebek var sanıyorduk daha sonraki kontrolümde 2 bebek gördük tek kese içinde aralarında zar yoktu

i
canım.. ne güzel doğal yolla ikizlerin olacak.. ikizler zor ama güzel...sağlıcakla gelir hepimizinkiler insallah...

inşallah ama en riskli gebeliklerden biri benin bebeklerin arasındaki fark 1 günden 3 güne çıkmış bu farkın açılmasından korkuyoruz tek yumurta ikizlerinde fark olmasi cok tehlikeli dua ediyorum allaha herkesin yavrusunu sagsalim kucagina ver diye ne zaman doktora gideceksin bebişlerini görünce haber ver

merhaba hoşgeldin..:)İrlanda hayallerimin ülkesi...tv de gördüğümüz kadar güzel mi gerçekten bayılıyorum oraya.bu arada irlandayı duyunca kendimi kaybettim ben de ikiz bekliyorum canım gözün aydın:))

Merhaba Fatma.
Hosbulduk oncelikle..
İrlanda'ya ilk ziyaretimde ben de buyulenmistim. Ama biz Turkler ozellikle her gun aksiyona caddede gecen anormal bir duruma alisigiz. O yuzden birkac ay sonra o buyu tamamen bozuluyor, insan kendini issiz yalniz hissediyor. Tabii bunda sayili Turklerden olmanin etkisi de var. Yine de gercekten dogasiyla duzeniyle cok guzel bir Avrupa ulkesi. Eger gelirseniz yolunuz duserse seve seve agirlarim..

Duruada merhaba.
Avustralya urunuymua ve Avrupada da satiliyormus. Bizim burada hic rastlamadim ama gorursem haber veririm. Belki Trde de ayni modeller baska markalarda vardir. Cok guzelmis cidden.

kızlar çookk erken üstü erken biliyorum ama puset arıyorum bilen gören duyan varsa nerde satıldığını sülesin lütfeeennnn ben izmirdeyim bu arada

First Wheels City Twin Review - Strollers and Prams

bir ara bende çok araştırdım bu bebe arabasını ama türkiye de satılmıyor.

Ayrıca, benim 4 arkadaşımın da ikizleri var ve hepsinin söylediği tek tek bebek arabası almamız. Biz sanırım öyle yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…