Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Demek ayri ayri almak lazim. Gercekten de ikiz arabasi almak sikintili olabilir her bebek farkli oluyor bir arada hareket etmek zdorunda degiller.
Nadidem senin bebislerinin cinsiyeti ne? İsimlere karar verdiniz mi?
Cok az kalmis hayirlisiyla kucagina alirsin ins.

ne kadar çok isterim gelmeyi anlatamam keşke öyle bir şansım olsa..:)film izlerken falan irlanda ile ilgili olanları buldummu kendimi kaybediyorum doğasının güzelliğinden.bizim ülkemizde yok mu böyle yerle rtabi ki var ama insanın ilgisini çekiyor tabi..:)

canım ne oldu bi sorunmu var:26:moralini bozma

evet kanamam oldu bugün doktora gittik hemen bebeklerini kaybede bilirsin dedi progestan ampül yaptı ve habını verdi doğum yapana kadar kullanacaksın dedi ve sürekli yatmam gerekiyormuş artık hiç iş yapmayacağım doğum yapana kadar yeterki bebeklerime birşey olmasın lütfen bana dua edin

slm kızlar doktordan geldim çok üzgünüm bebeklerimi kaybedebilirim

hemen umutsuzluğa kapılma, sen yat dinlen, hepiniz için hayırlısı olur inşallah.

benim kanamam falan olmadı ama aşılamadan sonraki ilk 60 gün progestan kullandım. sonrasında ise hala haftada 1 kez oluyorum. inşallah iğneler işe yarar.

moral çok önemli unutma. iyi düşünmeye çalış.

Arkadaşların söylediklerine göre daha kullanışlı oluyormuş. İkisiyle aynı anda tek başına dışarı çıkman imkansız diyorlar, düşününce doğru. Ya da biriyle çıkman gereken durumlarda ikili arabayla çıkmak sorun oluyormuş. Bize mantıklı geldi. Bakalım

Benim 2 kızım olacak inşallah.İsim düşünüyoruz hala, karar vermek çok zor

Çoğu bitti azı kaldı, hayırlısıyla şu 37. haftayı görseydim

Sende sağlıkla tamamlarsın umarım..

kızlar bana da ikiz puset yan yana daha mantıklı geliyor her zaman yanımızda biri olmicek ikinci puseti sürmek için...
Atıyorum evdeyiz hava güzel dışarı çıkıcaz eeee birini mi beklicez gelse de çıksak siye benim 8 görümcem var 1 de kendi annem var ama inanınki şimdilik kimseden ben bakarım ikizlere sözü geçmedi
zaten bu da ayrı bir başlık sanırım onların bakımı nasıl olucak bilmiyorum henüz 17.haftamdayım ama yolu yarılamaya az kaldı...
zaten işi bırakmak istemiyorum vallahi ben bu konuyu ayrı olarak açıcağım bu gün gerginim zaten 1 kilo daha almışım patlicam bu gidile :O)

Doğumdan sonra bir süre işe gidemeyebilirsin bebekler varken canım.... Ayrıca kimseden fayda yok..En güzeli annenin bakması en başında..Çünkü annenin kurallarını benimsemeli çocuk..Hayırlısı olsun artık...

Merhaba.
Ben cok yogun calisiyorum ve bu yuzden dogum sonrasi ile ilgili endiselerim cok buyuk. En azindan 1 yaslarina kDar onlarla kalmak isterdim ama neredeyse imkansiz.
Yaprak bir cok cogul gebe bunu yasiyor. Kendine cok cok dikkat et insallah sorunsuz gelir gecer her sey.
Nadidem ne guzel iki kiz bebek.. Aklinda birkac isim varsa biz de sana yardimci oluruz canim.

slm kızlar doktordan geldim çok üzgünüm bebeklerimi kaybedebilirim

sakın umudunu yitirme bol dinlen dr. un sözünden çıkma burada ne arkadaşlarım oldu sebepsiz kanamaları olup bebeklerini kucağına alan.benimde bi sürü sorunum oldu maşallah bebeklerime 4,5 aylıklar.sakın üzülme umudunu yitirme.

aman kimseye emanet etme hele kaynanaya.bu çocukları kendin için doğuruyorsun sonra ben baktım ,ben yaptım ,ben ettim olur.
annen gelsin.benim annem geldi kaldı 3 ay yanımda düzen oturdu uykuları beslenmeleri kucağa alışmadılar mesela.annem nasıl uğraştı kucağa alışmasınlar beşiğinde uyusunlar diye.anne gibi yar olmaz.
kayınvalideye verirsin alışverişe gitsen başıma attı der ama anneye verirsin bakarım torunlarım der hiç gocunmaz.

teşekkürler kıslar sanırım bende ayrı ayrı alıcam çok pahalı ikizler için ama tektek daha ucuz demircilerde 3-5 yerden delik açtırıp bi ayar kilit düşünüyorum sağlam olsun die isert tek tek ister ayrı ayrı bu birleştiriceler çin harket sınırlı falan yazmış bazı yerlerde kızlar kendim icat yapıcm artık bakalım

elbetteki haklısınız kızlar ama eninde sonunda işe dönmek istiyorum çünkü ömrümce evde olabileceğimi sanmıyorum ne bilim en azından 6-8 ay ki patronlar idare edermi onu da bilmiyorum ki :O)

merhaba kızlar ben de çarşamba günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. inşallah bir sorun çıkmaz :S beşik ya da yatak olayını nasıl düşünüyosunuz kızlar ben ilk etpta park yataklardan alıp ikisini beraber yatırmayı planlıyorum daha sonra büyüdükçe ya beşik ya da yatağa geçirmek istiyorum

desteginiz icin hepinize ayrı ayrı tşk ederim ama hiç iyi değilim bugünde baş ağrısı ve bulantıdan mahvoldum azıcık karnım çıkmıştı oda gitti birşey olacak diye çok korkuyorum ağlamamaya çalışıyorum birşey olmasın diye dua edinki sizinki tek kese değil ben her an birşey olacakmış korkusuyla yaşıyorum bebeklerime şu an birşey alamıyorum doktor acele etmeyin dedi onlara birşey olursa o eşyaları görünce ben mahvolurum siz ne güzel puset muhabbetlerine başlamışsınız bile allah neşenizi bozmasın sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah

merhaba kızlar benimde 6 aylık ikizlerim var pusetlerle ilgil konuşuyo olunca konuya dahil olayım dedim bende sizler gibi tek tek almayı düşündüm hatta evde diğer kızımdan kalan pusetim vardı ama biz sunny baby diye bir markanın ikiz arabasını bulduk hem çok kullanışlı hemd eçok yer kaplamıyor ve benim ikizlerde çok sevdiler bizim bakıcımız ve kayın validem bakıyor ben çalışıyorum bunada kismen mecburuz ikizleirn masrafları daha fazla bid ebend ebir çocukdaha vardı toplam 3 çocuk hiç kolay değil allah ikizleri olana ve ikiz doğuracaklara kolaylık versin

Bir baskadir benim memleketim her yonuyle. Ama cok guzel İrlanda. İnsallah bir gun yolun duser. Cocuklar buyuyunce rahatlarsin.
Sen hamile misin? Ya da ikizlerin mi var?
hamileyim canım tek yumurta ikizlerim var tüp bebekle oldular şans mı bilemiyorum ama çok mutluyum:))
Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın...

benim sekizinci haftada lekelenmem başladı ve 13 haftaya kadar devam etti her an bekledim düşecekler diye.içini ferah tut kısmetinde varsa kucağına almak alırsın zaten ben haftalardır yatıyorum bi kez evden çıkmadım perişan oldum 14.haftadayım şükür kesildi lekelenmem.hakkın da hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…