- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ne kadar çok isterim gelmeyi anlatamam keşke öyle bir şansım olsa..:)film izlerken falan irlanda ile ilgili olanları buldummu kendimi kaybediyorum doğasının güzelliğinden.bizim ülkemizde yok mu böyle yerle rtabi ki var ama insanın ilgisini çekiyor tabi..:)Merhaba Fatma.
Hosbulduk oncelikle..
İrlanda'ya ilk ziyaretimde ben de buyulenmistim. Ama biz Turkler ozellikle her gun aksiyona caddede gecen anormal bir duruma alisigiz. O yuzden birkac ay sonra o buyu tamamen bozuluyor, insan kendini issiz yalniz hissediyor. Tabii bunda sayili Turklerden olmanin etkisi de var. Yine de gercekten dogasiyla duzeniyle cok guzel bir Avrupa ulkesi. Eger gelirseniz yolunuz duserse seve seve agirlarim..
slm kızlar doktordan geldim çok üzgünüm bebeklerimi kaybedebilirim
canım ne oldu bi sorunmu var:26:moralini bozma
Demek ayri ayri almak lazim. Gercekten de ikiz arabasi almak sikintili olabilir her bebek farkli oluyor bir arada hareket etmek zdorunda degiller.
Nadidem senin bebislerinin cinsiyeti ne? İsimlere karar verdiniz mi?
Cok az kalmis hayirlisiyla kucagina alirsin ins.
kızlar bana da ikiz puset yan yana daha mantıklı geliyor her zaman yanımızda biri olmicek ikinci puseti sürmek için...
Atıyorum evdeyiz hava güzel dışarı çıkıcaz eeee birini mi beklicez gelse de çıksak siye benim 8 görümcem var 1 de kendi annem var ama inanınki şimdilik kimseden ben bakarım ikizlere sözü geçmedi
zaten bu da ayrı bir başlık sanırım onların bakımı nasıl olucak bilmiyorum henüz 17.haftamdayım ama yolu yarılamaya az kaldı...
zaten işi bırakmak istemiyorum vallahi ben bu konuyu ayrı olarak açıcağım bu gün gerginim zaten 1 kilo daha almışım patlicam bu gidile :O)
kızlar bana da ikiz puset yan yana daha mantıklı geliyor her zaman yanımızda biri olmicek ikinci puseti sürmek için...
Atıyorum evdeyiz hava güzel dışarı çıkıcaz eeee birini mi beklicez gelse de çıksak siye benim 8 görümcem var 1 de kendi annem var ama inanınki şimdilik kimseden ben bakarım ikizlere sözü geçmedi
zaten bu da ayrı bir başlık sanırım onların bakımı nasıl olucak bilmiyorum henüz 17.haftamdayım ama yolu yarılamaya az kaldı...
zaten işi bırakmak istemiyorum vallahi ben bu konuyu ayrı olarak açıcağım bu gün gerginim zaten 1 kilo daha almışım patlicam bu gidile :O)
sakın umudunu yitirme bol dinlen dr. un sözünden çıkma burada ne arkadaşlarım oldu sebepsiz kanamaları olup bebeklerini kucağına alan.benimde bi sürü sorunum oldu maşallah bebeklerime 4,5 aylıklar.sakın üzülme umudunu yitirme.
aman kimseye emanet etme hele kaynanaya.bu çocukları kendin için doğuruyorsun sonra ben baktım ,ben yaptım ,ben ettim olur.
annen gelsin.benim annem geldi kaldı 3 ay yanımda düzen oturdu uykuları beslenmeleri kucağa alışmadılar mesela.annem nasıl uğraştı kucağa alışmasınlar beşiğinde uyusunlar diye.anne gibi yar olmaz.
kayınvalideye verirsin alışverişe gitsen başıma attı der ama anneye verirsin bakarım torunlarım der hiç gocunmaz.
Doğumdan sonra bir süre işe gidemeyebilirsin bebekler varken canım.... Ayrıca kimseden fayda yok..En güzeli annenin bakması en başında..Çünkü annenin kurallarını benimsemeli çocuk..Hayırlısı olsun artık...
hamileyim canım tek yumurta ikizlerim var tüp bebekle oldular şans mı bilemiyorum ama çok mutluyum:))Bir baskadir benim memleketim her yonuyle. Ama cok guzel İrlanda. İnsallah bir gun yolun duser. Cocuklar buyuyunce rahatlarsin.
Sen hamile misin? Ya da ikizlerin mi var?
benim sekizinci haftada lekelenmem başladı ve 13 haftaya kadar devam etti her an bekledim düşecekler diye.içini ferah tut kısmetinde varsa kucağına almak alırsın zaten ben haftalardır yatıyorum bi kez evden çıkmadım perişan oldum 14.haftadayım şükür kesildi lekelenmem.hakkın da hayırlısı olsun canım...evet kanamam oldu bugün doktora gittik hemen bebeklerini kaybede bilirsin dedi progestan ampül yaptı ve habını verdi doğum yapana kadar kullanacaksın dedi ve sürekli yatmam gerekiyormuş artık hiç iş yapmayacağım doğum yapana kadar yeterki bebeklerime birşey olmasın lütfen bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?