Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

slm kızlar bende kısmetse yarın 34 haftalık oluyorum gecen hafta nst de kasılma çıktı bebeklerim ikiside kız biri zayıf 2100gr diğeride 2500 sordum ciger geliştirici igneyi ne olur ne olmaz belki vururlar diye risk görürlerse vuruyorlarmış 37.haftada tamamlanıyromuş ciger gelişimi 3 haftam kaldı inş dayanırlarda kuveze girmeyiz kızlar karnım bufafta çok sertti kasılmalarmış bunlar hepinize saglıklı doğumlar takipteyim....

slm kızlarr yarın dr gidicem kasılmalarım olıyor nefes alamıyorum 34 haftalık oluyorum yarın kısmetse gecen hafta 2100 ve 2500 kg lu kızlarım fark açık baya dimi 37 haftada cigerleri tam gelisiyormuş c,ger iğnesini risk görünce yapıyorlarmışş korkuyorum erkeen dogum olurrda kuveze girerler diye bu arada dogum çantama neler koymalıyım kendime ve bebeklerimi öneri bekliyorum si,zden bebek bezine almalıyımm

ben de bugun mide üşütmesi sebebiyle ciddi bir bulantı sonra ne var ne yk çıkardım çok fenayım hiçbişey yemek istemiyorum tavsiye edebilceğiniz bişeyler var mı

34. haftayı görmen çok güzel riskli kısmı atlatmışsın. Bana 28. haftada ciğer geliştirici iğneyi vurdular 34-35 i görürsem küveze girmezler dedi doktor ama bakalım hayırlısı inşallah

34. haftayı görmen çok güzel riskli kısmı atlatmışsın. Bana 28. haftada ciğer geliştirici iğneyi vurdular 34-35 i görürsem küveze girmezler dedi doktor ama bakalım hayırlısı inşallah

nasıl yani ciğer geliştirci iğneyi doğumdan sonra bebeğe yapıyolar sanmıştım anneye de yapıyolar öyle mi

9 haftalık ikiz anne adayıyım.. hala alışamadım bana büyük bir sürpriz oldu.. şimdiyse her konuda korkuyorum.. yediklermle onları yeterince besleyebilecek miyim? sağlıklı olucaklar mı? büyütüp ikisine birden yetişebilecek miyim ve daha bir sürü şeyy ... tecrübeli anne adaylarından ve çiçeği burnunda annelerimzden yardm istiyormm :)

endişelenme canım allah sabrını veriyor.sen ikiz anneliğin tadını çıkar.2 evlada birden sahip olacaksın.
beslersin korkma zaten senden alıyorlar sen kendine depoluyormuşsun gibi düşün.onlarda senden besleniyorlar.yetişirsen hatta uyansalarda bıcırıkların bi gülüşünü görsem doyursam onları dersin :):):) tabi benim kız gibi cadı bi kızın oulrsa orasını bilemem onu da güldürmek için uğraşırsın :):):):):) gülüşleri bile ömre bedel

Son düzenleme:
gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil .... bu ciger gelistirme ignesini dok... mu yapmanizi istedi sizmi istediniz ... benim doktor hic oyle bir igneden bas etmedi

gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil .... bu ciger gelistirme ignesini dok... mu yapmanizi istedi sizmi istediniz ... benim doktor hic oyle bir igneden bas etmedi

günaydınnn.. ciğer geliştiriciyi dr istedi. hatta 1 gün hastanede yatırdı beni. ciğer gel.iğne şekeri çok yükseltebiliyormuş yada kasılma başlatabiliyormuş. tedbir olarak hastanede yattım. sürekli şekerim ölçüldü, 2 kez insülin iğnesi vuruldu ve 2-3 saat arayla nst ye bağlandım. çok şükür sorun olmadı ve 1 günde çıktım. tabii delik deşik ( şeker ölçümleri parmaktan, 2 insülin, 2 ciğer iğnesi ve 1 clexan )

iğneden sonra dr artık çok korkmamıza gerek yok dedi. iğne 48 saatte etkiliyormuş. 34 haftayı da bitirirsek doğsalar bile yoğun bakıma girmezler dedi.

bence sen dr unu biraz sıkıştır.

slm bende ikiz bebek anne adayiyim 8 haftallik iyi bir doktoe ariyorum cok sevindim ama endiseliyim ikiz olunca tavsiyelerinizi bekliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

slm bende ikiz bebek anne adayiyim 8 haftallik iyi bir doktoe ariyorum cok sevindim ama endiseliyim ikiz olunca tavsiyelerinizi bekliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canım endişelencek bi durum yok allahın izniyle bu çok güzel biduygu bol bol dinlen iş falan yapma ilk 3 ay çoköenmli sonrasında da yavaşhareket et tatlım.drun ilaç yada iğne verdimi sana

arkadaşlar şuan 17 haftalık hamileyim. doktorum 3. ay bitince DECAVİT ve GYNOFERON adlı iki tane ilaç vermişti. midem bulandığı için kullanamıyorum içtiğim gibi geri çıkıyo. kullanan varmı bu haplardan

geçmiş olsun ben kullanmadım çok şükür hiç midemde bulanmadı ama gittiğim doktor kolay kolay ilaç vermiyor zaten bana miden bulandığında kraker ye demişti bir dene istersen

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin tek yumurta mı yoksa çift mi?

kızlar günaydı,

ikiz bebek arabası alan var mı? varsa yan yana olan modelerimi ercih ettiniz yoksa arkalı önlü olanları mı ben karar veremedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…