- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ben de bugun mide üşütmesi sebebiyle ciddi bir bulantı sonra ne var ne yk çıkardım çok fenayım hiçbişey yemek istemiyorum tavsiye edebilceğiniz bişeyler var mı
slm kızlar bende kısmetse yarın 34 haftalık oluyorum gecen hafta nst de kasılma çıktı bebeklerim ikiside kız biri zayıf 2100gr diğeride 2500 sordum ciger geliştirici igneyi ne olur ne olmaz belki vururlar diye risk görürlerse vuruyorlarmış 37.haftada tamamlanıyromuş ciger gelişimi 3 haftam kaldı inş dayanırlarda kuveze girmeyiz kızlar karnım bufafta çok sertti kasılmalarmış bunlar hepinize saglıklı doğumlar takipteyim....
ben de bugun mide üşütmesi sebebiyle ciddi bir bulantı sonra ne var ne yk çıkardım çok fenayım hiçbişey yemek istemiyorum tavsiye edebilceğiniz bişeyler var mı
34. haftayı görmen çok güzel riskli kısmı atlatmışsın. Bana 28. haftada ciğer geliştirici iğneyi vurdular 34-35 i görürsem küveze girmezler dedi doktor ama bakalım hayırlısı inşallah
9 haftalık ikiz anne adayıyım.. hala alışamadım bana büyük bir sürpriz oldu.. şimdiyse her konuda korkuyorum.. yediklermle onları yeterince besleyebilecek miyim? sağlıklı olucaklar mı? büyütüp ikisine birden yetişebilecek miyim ve daha bir sürü şeyy ... tecrübeli anne adaylarından ve çiçeği burnunda annelerimzden yardm istiyormm :)
nasıl yani ciğer geliştirci iğneyi doğumdan sonra bebeğe yapıyolar sanmıştım anneye de yapıyolar öyle mi
evet canım 28. haftadan sonra ciğer geliştirici iğne yapıldı 4 doz 2 şer doz 24 saat arayla yapıldı. bu nedenle doktorum 34 de bile doğsalar solunum problemi olmaz diyor
gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil .... bu ciger gelistirme ignesini dok... mu yapmanizi istedi sizmi istediniz ... benim doktor hic oyle bir igneden bas etmedi
slm bende ikiz bebek anne adayiyim 8 haftallik iyi bir doktoe ariyorum cok sevindim ama endiseliyim ikiz olunca tavsiyelerinizi bekliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
arkadaşlar şuan 17 haftalık hamileyim. doktorum 3. ay bitince DECAVİT ve GYNOFERON adlı iki tane ilaç vermişti. midem bulandığı için kullanamıyorum içtiğim gibi geri çıkıyo. kullanan varmı bu haplardan
slm bende ikiz bebek anne adayiyim 8 haftallik iyi bir doktoe ariyorum cok sevindim ama endiseliyim ikiz olunca tavsiyelerinizi bekliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?