Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

bende 16 haftalık ikiz gebeyim. oğluşlarım olacak inşaallah. ama okuduğum şeyler moralimi bozuyor. riskli olduğu gelişim problemi olacağı felan yazıyo çok can sıkıcı. hangi testleri yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim

merabalar arkadaşım. bende 16+2 hamileyim hiçbir test istemedi doktorum. sadece 3 boyutluda ense kalınlığına felan baktı. ama çevremden duyduklarım can sıkıcı. sakat olma ihtimali felan yüksek diyolar doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi bilgi verirsen sevinirim

Bende gezinmeye korkuyorum.
Benim ilk çocuklarım olucak Allah'ın izni ile, o yüzden kafam daha rahat oluyor hep yatıyorum.
Aynen yastıkları öyle üst üste koyup uzatıyorum.
Tahmini 20 kasım da olucak doğum ama kasım a gelmeden olur herhalde.
Dediğin gibi canım herşeyin hayırlısı.

ewet bana yapıcaklar 2.doz bu arada sende açık renk böyle yeşille sarı arası bi akıntı oluyormu

Aynısı bende de vardı.
Doktorum iltihap var dedi,
İltihap erken doğuma sebep olur dedi biteral ve neopenotral kullanıyorum inşallah geçer.

benim gibi bulantısı olmayan oldumu hiç aranızda merak ettim

Hİç kusmadım çok şükür, kokulara karşı aşırı hassaslığım ve reflüm oldu.
12. haftada çok şükür hepsi geçti.
Şimdi fazla yiyince ve ayakta kalınca kaburgalarım etime batıyor ve zor yatıp kalkıyorum,
Şurda son 1 haftadır eşimin yardımıyla yatıyorum kalkıyorum.
He haftanın ayrı güzelliği var.
Çok zor geçiyor günlerimiz ama güzel şeyler yaşıyoruz.
Rabbim annelik duygusunu herkese nasip eylesin inşallah..............

Son düzenleme:

ben 32 yi bitirmek üzereyim..ara sıra kuruntular yapmış olsam da bebişlerim sağlıklı çok şükür.. öyle şeyler dinleme..okuma.. 2li 3lü test yapılmadı banada. sadece ultrason ve doktoruma çok güvendim.

insan düşünüyo işte. allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. şuan bi sorun gözükmüyo umarım böyle devam eder teşekkür ederim

kızlar merhaba;
ben de ikiz annesi adayıyım.Dün doktora gittik ve öğrendik,çok şaşırdık.
üstelik doğal yollardan hamile kaldım,hiç bir tedavi görmeden.Açıkçası hem sevindim hem de endişelerim.Umarım sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
bebişlerim şu anda 4 hafta 6 günlüklermiş.Tahmini doğumuda 9 mart dedi doktor )
İstanbulda oturuyorum,önereceğiniz doktor var mı?biz medicana bahçelievler bekir savaş aksoy'a gidiyoruz,bileniniz var mı?

selammmm ıkız annelerı nasılsınız...
arkadaslar bızım doktorumuzda 2 ve 3 lu testler ıcın yanıltıcı olur dıye tavsıye etmedı,o yuzden bende yaptırmadım..
25.haftamda detaylı ultrasona gırdık sukur bır seyde cıkmadı ay sonundada seker testımız olucak bakalım ınsallah oda sorunsuz cıkar ınsallah..
su 32. haftayı bır gecsem bır an once bı ohhhhhhhhhhhh cekıcem ama bır turlu zaman gecmek bılmıyor..

mrb cnm günaydın bende ikiz anne adayıyım bizde test yaptırmadık. sadece ense kalınlığı ölçümü için 3 boyutlu ultrasona girdik. 16. haftadayız şuan ii gidiyo şükür.sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah

mrabalar cnm benimde 10 saatlik yolculuk yapmam gerekiyo doktor bişey olmaz dedi ama yinede endişeliyim. benide bilgilendirirsen sevinirim
bişey olmaz inş.
2 saatte bir durup dinlenip yürürsen bol sıvı alırsan birşey olmaz ALLAHın izni ile

olurmu öyle şey
bu topikte bir sürü ikiz annesi var hangisininkinde sorun olmuş
sen kafana takma böyle şeyleri
elaleme de bakma sakın
hiçbirşey olmaz inş.
eğer sağlıklı bir şekilde devam ediyorsa neden sorun olsun
güzel düşün güzel şeyler olsun

çok teşekkür ederim canım ya allahın izniyle sağ salim kucaklarız inşaallah

çok teşekkür ederim canım ya allahın izniyle sağ salim kucaklarız inşaallah

cnm kendımızı korkutmamak gerek dıye dusunuyorum ben...kendımızı neye ınandırırsak o olur ınsallah..
her hamılelıklerde sorunlar var..sankı tek bebek bekleyenler erken dogum yapmıyor mu?
sankı onların bebeklerı hıc kuveze gırmıyor mu?
saglık problemlerı olmuyor mu?
bızım yuzdelık oranımız belkı daha fazladır ama her hamılelıkte rısk zaten vardır...
ben ıkız hamıle olan 38 lerı 39 lu haftaları gorenlerı de cok duydum..bızlerde ınsallah gununde dogurucaz hıc aklına kotu seyler getırme....

kızlar merhaba,

ben de 31+5 haftalık ikiz anne adayıyım. 1 kızım 1 de oğlum olacak inşallah. Hamileliğim birz zor geçiyor perşembe günü dr kontrolümüz vardı yerleri çok daralmış bunlar 37. haftayı beklemezler dedi çok canım sıkıldı. siz kaçıncı haftanızdasınız ve kaçıncı hafta doğum yaptınız?

merhaba kızlar 22. haftamdayım ve bel ve sırt ağrılarımdan çok şikayetçiyim :S öyle ki gece bile uyutmuyor 2 gündür :S

merhaba kızlar 22. haftamdayım ve bel ve sırt ağrılarımdan çok şikayetçiyim :S öyle ki gece bile uyutmuyor 2 gündür :S

benimde 4-7. aylar arası çok bel ve sırt ağrılarım oldu hele 7. ayda sırt ağrılarım hiç çekilmiyordu ama izne ayrılınca geçti çok şükür bilgisayar başında akşama kadar oturmaktan oluyormuş benimki sanırım. bol bol dinlenmeye bak iyi geliyor ağrılara

bende 16 haftalık hamileyim tek kese tek plesanta en riskli gebelik dedi doktor ikizden ikize kan tranfüzyon yok kordon dolanması belki bebeklerini kaybedebilirsin bile dedi 1 ay boyunca gece gündüz ağladım sonra alıştım çok şükür durumları çok iyi ama dün doktorum en riskli dönemine girdin dedi artık çok dikkatli olmalıyım burda hiç monoamniyotik ikizde bekleyen yok dertleşeyim neyse allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…