- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
dr kendisi söyledi bana.. ikili ve üçlü test ikizlerde yanıltıcı olur, detaylı ultrason yeterli dedi.
hangi şehirdesin ??[bende ikiz hamileyim 16 haftalık canım. doktorum ikili test istemedi. sadece 3 boyutlu ultrasonla baktı. üçlü test yapıcakk mı bilmiyorum. kaçıncı haftada yappılıyor acaba bilginiz varmı?
benim 2 kızım olacak inşallah..
ben ayrıntılıya 18+2 de girmiştim.. kızlrım olacağını da tam 13 haftalıkken öğrendimbenim karnım çok erken çıkmaya başladı ama neyseki o hızla gitmedi.. şimdi arkadan bakınca birşey yok, öndende hiç ikiz gibi değilim..
mrabalar cnm benimde 10 saatlik yolculuk yapmam gerekiyo doktor bişey olmaz dedi ama yinede endişeliyim. benide bilgilendirirsen sevinirimikiz gebeyim ..10 saatlik araba seyahatim var ama özel arabayla
doktor bişey olmaz dedi ama sizce bir sıkıntı olurmu acaba
mrb canım bende haziranın 5inde kanamam olmuştu hastanede yattım 1 günbebegimin biri aşşagı inmişti hasteneden çıkınca anneme gittim ayamın altına iki yastık koyup yattım 10 gün sonra kontrole gittimde bebiş yukarı geri çıkmıştı şimdiye kadar orda yattım bir yemege bir laboya kaltım birde 5 yaşında kızım var annem ilgilendi evdede yatıyorum şimdi eşim yardım ediyor işlerde kızımda üzmüyor beni maşşallh hatta o bile yardım ediyor kuzucum kardeşlerim ufu olmasın diyor fazla ayakta duramıyorum biraz oturdummu belim agrıyor ileriki aylarımı düşünemiyorum benimkiler çift yumurta ikizi 2side erkek bende korkuyorum erken dogurrum diye ama napalım kısmet artık saglıklı gelsinlerde dikkat edersen geri çıkar yukarı bebişin inş bol bol dinlen canım. iki bebiş birden doguruyoruz çok şanslıyız ayrıcalıklıyız etrafımda kıskan çok insan var çekemeyen arkadaşlarım oldu bu zor günlerimde aramadılar bile aramasınlar gerekleri de yok bebişlerim dogunca orta yerlerinden çatlarlar
ewet bana yapıcaklar 2.doz bu arada sende açık renk böyle yeşille sarı arası bi akıntı oluyormu
benim gibi bulantısı olmayan oldumu hiç aranızda merak ettim
merabalar arkadaşım. bende 16+2 hamileyim hiçbir test istemedi doktorum. sadece 3 boyutluda ense kalınlığına felan baktı. ama çevremden duyduklarım can sıkıcı. sakat olma ihtimali felan yüksek diyolar doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi bilgi verirsen sevinirim
ben 32 yi bitirmek üzereyim..ara sıra kuruntular yapmış olsam da bebişlerim sağlıklı çok şükür.. öyle şeyler dinleme..okuma.. 2li 3lü test yapılmadı banada. sadece ultrason ve doktoruma çok güvendim.
selammmm ıkız annelerı nasılsınız...
arkadaslar bızım doktorumuzda 2 ve 3 lu testler ıcın yanıltıcı olur dıye tavsıye etmedı,o yuzden bende yaptırmadım..
25.haftamda detaylı ultrasona gırdık sukur bır seyde cıkmadı ay sonundada seker testımız olucak bakalım ınsallah oda sorunsuz cıkar ınsallah..
su 32. haftayı bır gecsem bır an once bı ohhhhhhhhhhhh cekıcem ama bır turlu zaman gecmek bılmıyor..
bişey olmaz inş.mrabalar cnm benimde 10 saatlik yolculuk yapmam gerekiyo doktor bişey olmaz dedi ama yinede endişeliyim. benide bilgilendirirsen sevinirim
bende 16 haftalık ikiz gebeyim. oğluşlarım olacak inşaallah. ama okuduğum şeyler moralimi bozuyor. riskli olduğu gelişim problemi olacağı felan yazıyo çok can sıkıcı. hangi testleri yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim
bişey olmaz inş.
2 saatte bir durup dinlenip yürürsen bol sıvı alırsan birşey olmaz ALLAHın izni ile
olurmu öyle şey
bu topikte bir sürü ikiz annesi var hangisininkinde sorun olmuş
sen kafana takma böyle şeyleri
elaleme de bakma sakın
hiçbirşey olmaz inş.
eğer sağlıklı bir şekilde devam ediyorsa neden sorun olsun
güzel düşün güzel şeyler olsun
çok teşekkür ederim canım ya allahın izniyle sağ salim kucaklarız inşaallah
merhaba kızlar 22. haftamdayım ve bel ve sırt ağrılarımdan çok şikayetçiyim :S öyle ki gece bile uyutmuyor 2 gündür :S
benimde 4-7. aylar arası çok bel ve sırt ağrılarım oldu hele 7. ayda sırt ağrılarım hiç çekilmiyordu ama izne ayrılınca geçti çok şükür bilgisayar başında akşama kadar oturmaktan oluyormuş benimki sanırım. bol bol dinlenmeye bak iyi geliyor ağrılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?