Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

bendede olmadı olmadı bulantı öyle çok rabbime bin şükür uslu çıktı çocuklarımyarın dra gidicem zaten bi baktırayım idrar testiyle işşallah önemli bişey yoktur

aynen öyle içim rahat etsin..benim bi kızım bide oğlum olucak tam kalbime göre oldu yanidarısı isteyenlerin başına olsun

aynen öyle içim rahat etsin..benim bi kızım bide oğlum olucak tam kalbime göre oldu yanidarısı isteyenlerin başına olsun
amin inş. darısı bşıma ..
peki cinsiyetlerini ne zaman öğrendin
bi de ben ikili test filn yaptırmayacağım
sadece 4 boyutlu ultrason varmış ayrıntılı onda herşey belli oluyormuş ondan yaptırmak istiyorum
diğerleri ikizlerde belirleyici olmuyormuş siz yaptırdınızımı 2li 3 lü test

canım oğlumu 14.haftada gördüm kızım epey nazlandı açmadı bi türlüikili yada üçlü test zaten ikizlere yapılımıyor bende yaptırmaım ayrıntılı yaptırdım işte kuzum

iyi inş. ben de o haftalarda görürüm
ayrıntılıyı ne zaman yaptırdın peki
bi de göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı

canım oğlumu 14.haftada gördüm kızım epey nazlandı açmadı bi türlüikili yada üçlü test zaten ikizlere yapılımıyor bende yaptırmaım ayrıntılı yaptırdım işte kuzum

cinsiyet ne peki

benim 2 kızım olacak inşallah..

iyi inş. ben de o haftalarda görürüm
ayrıntılıyı ne zaman yaptırdın peki
bi de göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı

ben ayrıntılıya 18+2 de girmiştim.. kızlrım olacağını da tam 13 haftalıkken öğrendim benim karnım çok erken çıkmaya başladı ama neyseki o hızla gitmedi.. şimdi arkadan bakınca birşey yok, öndende hiç ikiz gibi değilim..

ALLAH sağlıkla doğurmak nasip etsin inş. hepimize
bana doktor 3 hafta sonra gel dedi eşim cinsiyet belli olurmu dedi yok dedi
hayırlısı bakalım inş. ben de erken öğrenirim
ayrıntılıyı sizmi istediniz doktor belirli bir haftada kendisi mi istiyor

dr kendisi söyledi bana.. ikili ve üçlü test ikizlerde yanıltıcı olur, detaylı ultrason yeterli dedi.

hangi şehirdesin ??

walla benim göbüş hemen çıktı şuanda zaten sırf göbüş var arkadan bakınca belli olmuyor hamiş olduğum

benimde iki kizim oluyo .... ikiz oldunu kimse inanmiyor kalcam falan cikmadi kizlarda normalde kalca cikar diyor herkez goren olunmu oluyor diye soruyo .... iki kiz deyince inanmak itemiyorlar

canım zaten ilk 12 haftada çıkmıştı zamanla büyüdü yinede ikiz diyince şaşırıyorlar gayet kibar bi göbüşüm varbu arada canım ikiz çocukta normal doğum olmaz diye biliyorum drlar sezeryan yapıyorlar..benimki öyle olucak mesela...

benimde göbeğim 12 den önce çıkmaya başlamıştı. ama kişiye göre değişebiliyor.

normal doğumu hiiiiççç düşünmedim. zaten normal doğuramıyorum. oğlumda denedim ama olmadı sezeryana girdim..

benimde göbeğim 12 den önce çıkmaya başlamıştı. ama kişiye göre değişebiliyor.

normal doğumu hiiiiççç düşünmedim. zaten normal doğuramıyorum. oğlumda denedim ama olmadı sezeryana girdim..

benim 10 .haftaya gireceğim ama kiloda almadım
eski ben neysem oyum
hiç ne hamile olduğumu ne ikiz hiçbişey yok tam takır kuru bakırım
yok pozisyonları uygunsa olur dedi doktorum
ben çok istiyorum ama hayırlısı
sezeryan hiç istemiyorum ben sonrası zor
hemen ağrı çekeyim bi anda doğurayım bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…