- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ii bari çoğaldıkbendede olmadı olmadı bulantı öyle çok rabbime bin şükür uslu çıktı çocuklarımyarın dra gidicem zaten bi baktırayım idrar testiyle işşallah önemli bişey yoktur
bendede olmadı olmadı bulantı öyle çok rabbime bin şükür uslu çıktı çocuklarımyarın dra gidicem zaten bi baktırayım idrar testiyle işşallah önemli bişey yoktur
amin inş. darısı bşıma ..aynen öyle içim rahat etsin..benim bi kızım bide oğlum olucak tam kalbime göre oldu yanidarısı isteyenlerin başına olsun
benim gibi bulantısı olmayan oldumu hiç aranızda merak ettim
cinsiyet ne pekibenim ilk başlarda 3-4 k3z oldu ve geçtii.. şanslıyız..
canım oğlumu 14.haftada gördüm kızım epey nazlandı açmadı bi türlüikili yada üçlü test zaten ikizlere yapılımıyor bende yaptırmaım ayrıntılı yaptırdım işte kuzum
amin inş. darısı bşıma ..
peki cinsiyetlerini ne zaman öğrendin
bi de ben ikili test filn yaptırmayacağım
sadece 4 boyutlu ultrason varmış ayrıntılı onda herşey belli oluyormuş ondan yaptırmak istiyorum
diğerleri ikizlerde belirleyici olmuyormuş siz yaptırdınızımı 2li 3 lü test
cinsiyet ne peki
iyi inş. ben de o haftalarda görürüm
ayrıntılıyı ne zaman yaptırdın peki
bi de göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı
benim 2 kızım olacak inşallah..
ben ayrıntılıya 18+2 de girmiştim.. kızlrım olacağını da tam 13 haftalıkken öğrendimbenim karnım çok erken çıkmaya başladı ama neyseki o hızla gitmedi.. şimdi arkadan bakınca birşey yok, öndende hiç ikiz gibi değilim..
ALLAH sağlıkla doğurmak nasip etsin inş. hepimize
bana doktor 3 hafta sonra gel dedi eşim cinsiyet belli olurmu dedi yok dedi
hayırlısı bakalım inş. ben de erken öğrenirim
ayrıntılıyı sizmi istediniz doktor belirli bir haftada kendisi mi istiyor
ankaradayımdr kendisi söyledi bana.. ikili ve üçlü test ikizlerde yanıltıcı olur, detaylı ultrason yeterli dedi.
hangi şehirdesin ??
e seninki çıksın artık 5 ayı geçtinwalla benim göbüş hemen çıktı şuanda zaten sırf göbüş var arkadan bakınca belli olmuyor hamiş olduğum
benim 2 kızım olacak inşallah..
ben ayrıntılıya 18+2 de girmiştim.. kızlrım olacağını da tam 13 haftalıkken öğrendimbenim karnım çok erken çıkmaya başladı ama neyseki o hızla gitmedi.. şimdi arkadan bakınca birşey yok, öndende hiç ikiz gibi değilim..
benim 10 .haftaya gireceğim ama kiloda almadımcanım zaten ilk 12 haftada çıkmıştı zamanla büyüdü yinede ikiz diyince şaşırıyorlar gayet kibar bi göbüşüm varbu arada canım ikiz çocukta normal doğum olmaz diye biliyorum drlar sezeryan yapıyorlar..benimki öyle olucak mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?