- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
canim neden bitin ne oldu halsizmisin yorgunmusun ........gel konusalim biraz
arkadaşlar bi de bişey soracağım. karnınızın haftanıza göre durumu nasıl ? benim aldığım tüm kilolar sanki karnıma gidiyor :S her geçen gün aynaya baktığımda şok oluyorum son aylarımı düşünemiyrum bile top gibi yuvarlanıcam herhalde:S
elim ayağım çok şişti. ellerimi kapatıp açarken parmaklarım acıyor ve resmen duvarlara falan tutunmadan yürüyemiyorum geceleri uyuyamıyorum anlayacağın evde hiç birşey yapamıyorum sen nasılsın?
ooo burdaki herkesin zamanı az kalmış öncelikle merhaba bende ikiz annesi olucam kısmetse bu cuma kalp atışlarını duydum ikizlerimin çok güzel bi duygu şimdilik fazla bişey hissetmiyorum önceden mide bulantılarım vs. vardı şimdi gayet iyi geçiyo inş. hep böyle geçer..
arkadaşlar bi de bişey soracağım. karnınızın haftanıza göre durumu nasıl ? benim aldığım tüm kilolar sanki karnıma gidiyor :S her geçen gün aynaya baktığımda şok oluyorum son aylarımı düşünemiyrum bile top gibi yuvarlanıcam herhalde:S
benimde durum nerdeyse ayni oturup kalkmam yataktan kalkinca 10 dakika geciyor tek basima kalkmam zor oluyor el ve ayaklar sis ..... 18 randevum var ekoya gidicam merak ediyorum kilolari nekadar oldu diye .... senin bebislerin harekektleri nasil ... benimkiler cok hareketli nerdeyse hic durmuyorlar heleki gece ........
ooo burdaki herkesin zamanı az kalmış öncelikle merhaba bende ikiz annesi olucam kısmetse bu cuma kalp atışlarını duydum ikizlerimin çok güzel bi duygu şimdilik fazla bişey hissetmiyorum önceden mide bulantılarım vs. vardı şimdi gayet iyi geçiyo inş. hep böyle geçer..
bende 17 haftalık hamileyim ama en ufak kıpırtı bile yok diğer iki hamileliğimde bu zamanlarda bebeklerim tekmeliyorlardı bunlarda tık yok karnımda azıcık çıkmış eski elbiselerim çok rahat oluyor bana görmemişler gibi 2. ayda gebelikler aldım yazlık sanırım yaz bittikten sonra bana olacaklar ama midem çok fena yanıyor gece bu yüzden yatamıyorum zaten bu hamileliğimde uyku uyuyamıyorum hiç uykum yok sabah 6 da uyanıyorum daha yatamıyorum sizdede böyle problemler varmı
Benimkilerde çok hareketli karnımı yamultuyolar beni sarsıyolar resmen :)) Benim dr randevum bugündü. Kızım 1850 oğlum 1950 olmuş çok sevindim 2 kiloya yaklaşmış kuzularım gelişimleri iyi dedi doktor. areketsiz kaldığımdan elim ayağım çok şişmiş öyle dedi doktor bundan sonra her akşam yarım saat yürüyüş yapacağız eşimle umarım senin bebişlerde büyümüş çıkar kontrolde
bende 17 haftalık hamileyim ama en ufak kıpırtı bile yok diğer iki hamileliğimde bu zamanlarda bebeklerim tekmeliyorlardı bunlarda tık yok karnımda azıcık çıkmış eski elbiselerim çok rahat oluyor bana görmemişler gibi 2. ayda gebelikler aldım yazlık sanırım yaz bittikten sonra bana olacaklar ama midem çok fena yanıyor gece bu yüzden yatamıyorum zaten bu hamileliğimde uyku uyuyamıyorum hiç uykum yok sabah 6 da uyanıyorum daha yatamıyorum sizdede böyle problemler varmı
İkinci defamı ikizlere hamilesn canım kusura bakma geçmiş konulara bakamadım.
yok canım daha önce 2 hamilelik gecirdim 2 kızım var bu ilk ikiz gebeliğim hayırlısıyla 2 kızım daha olacak ama monoamniyotik monokoryonik gebeliğim umarım bir problem cıkmaz zaten diğer çocuklarımda da erken dogum yapmıştım bunlar nasıl olacak bilemiyorum açıkçası çok korkuyorum
Tamam anladım :) Ayrı bir deneyim olacak senin için
Benimde 6 yaşında ikiz kızlarım var birde 3 aylık oğlum.
36 haftalık doğdu ikizler oğlumda tek olmasına rağmen 35 haftalık yani tek çift olması erken doğum adına fark etmiyor bence. Ne kadar çok ayaktasın okadar erken doğuruyosun son haftalar bol bol yatak istirahati şart helede erken doğum öykün varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?