Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

günaydın ikiz anneleriibendede ayak şişmeleri başladı ve tabi halsizlik var bakalım hayırlısı son haftalarda nasıl olucaz ama genel olrak bin şükür halime sizler nasılsınız bakalım

merhabalar, benim sırt ve boyun aprılarım geçti çok şükür magnezyum diasporal sayesinde doktoruma duacıyım.

civcivler yan yatınca vuruyolar rahatsız mı oluyolar nedir sırt üstü yatıyorum ben de

arkadaşlar bi de bişey soracağım. karnınızın haftanıza göre durumu nasıl ? benim aldığım tüm kilolar sanki karnıma gidiyor :S her geçen gün aynaya baktığımda şok oluyorum son aylarımı düşünemiyrum bile top gibi yuvarlanıcam herhalde:S

canim neden bitin ne oldu halsizmisin yorgunmusun ........gel konusalim biraz

elim ayağım çok şişti. ellerimi kapatıp açarken parmaklarım acıyor ve resmen duvarlara falan tutunmadan yürüyemiyorum geceleri uyuyamıyorum anlayacağın evde hiç birşey yapamıyorum sen nasılsın?

doktorum bana her ay normal gebelikten 2 ay daha büyük olacak demişti. yani 6 aylıkken 8 aylık 7 aylıkken 9 aylık karnına sahip olacaksın demişti.şimdi ben 33 haftalık hamileyim 9 aylık karnını geçtik çok zorlanıyorum taşırken. Kendimi üçüz anneleri de var onlar napsın diye teseli ediyorum. Yüce rabbim hepimize kolaylıklar versin ve sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah.

ooo burdaki herkesin zamanı az kalmış öncelikle merhaba bende ikiz annesi olucam kısmetse bu cuma kalp atışlarını duydum ikizlerimin çok güzel bi duygu şimdilik fazla bişey hissetmiyorum önceden mide bulantılarım vs. vardı şimdi gayet iyi geçiyo inş. hep böyle geçer..

elim ayağım çok şişti. ellerimi kapatıp açarken parmaklarım acıyor ve resmen duvarlara falan tutunmadan yürüyemiyorum geceleri uyuyamıyorum anlayacağın evde hiç birşey yapamıyorum sen nasılsın?

benimde durum nerdeyse ayni oturup kalkmam yataktan kalkinca 10 dakika geciyor tek basima kalkmam zor oluyor el ve ayaklar sis ..... 18 randevum var ekoya gidicam merak ediyorum kilolari nekadar oldu diye .... senin bebislerin harekektleri nasil ... benimkiler cok hareketli nerdeyse hic durmuyorlar heleki gece ........

canım heyırlı uğurlu olsun meleklerin o ilk kalp atışı yok mu????
herhalde dünyadaki en heyecan verici sesti benim için...

Cincikk çiğim benim zaten kilo takıntım var ama görenler karnımdan aldığımı söylüyor yani bende 20 haftamdayım ve karnım bayağıı çıkık artık hamile olduğum herhalimden belli...
şok olma daha yolun yarısını yeni geçtik :O)

Benimkilerde çok hareketli karnımı yamultuyolar beni sarsıyolar resmen :)) Benim dr randevum bugündü. Kızım 1850 oğlum 1950 olmuş çok sevindim 2 kiloya yaklaşmış kuzularım gelişimleri iyi dedi doktor. areketsiz kaldığımdan elim ayağım çok şişmiş öyle dedi doktor bundan sonra her akşam yarım saat yürüyüş yapacağız eşimle umarım senin bebişlerde büyümüş çıkar kontrolde

bende 17 haftalık hamileyim ama en ufak kıpırtı bile yok diğer iki hamileliğimde bu zamanlarda bebeklerim tekmeliyorlardı bunlarda tık yok karnımda azıcık çıkmış eski elbiselerim çok rahat oluyor bana görmemişler gibi 2. ayda gebelikler aldım yazlık sanırım yaz bittikten sonra bana olacaklar ama midem çok fena yanıyor gece bu yüzden yatamıyorum zaten bu hamileliğimde uyku uyuyamıyorum hiç uykum yok sabah 6 da uyanıyorum daha yatamıyorum sizdede böyle problemler varmı

canım bide ultrasonda kolunu bacaklarını yüzünü görünce yani içinde bir insan görünce insan çok fena oluyor. Be kalp atışlarını duyduğumda pek birşey hissetmedim ama ultrasonda onları bebek şeklinde görünce gözlerim dolmuştu. Allah onları kucağımıza da almak nasip etsin inşallah

ben ilk kıpırtılarını 22. haftada hissetmiştim canım yani daha çok erken bence hissetmen için. Benim de başlarda çok midem yanıyordu ve bulanıyordu ama tuzlu kraker yemek iyi geliyor bastırıyor biraz. Ben başlarda yatıyordum ama asıl 30. haftadan sonra geceleri ızdırap olmaya başladı. Şimdi uyur gezer gibi gece boyu evde geziyorum. Allah hepimşze kolaylık versin inşallah

merhaba arkadaşlar

6 yaşında ikiz kızlarım var ve birde 3 aylık oğlum sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmak isterim. Geçmiş konuları okumadım konuya pat diye girmiş oldum kusura bakmayın

Merhaba bende nasip olursa ikiz annesi olacagım henüz 6 haftalık keselerimizi gördük kalp atışları için 26 sina randevumuz var zaman suan itibariyle durdu sanki isallah bende sizler gibi cok ileri haftalarimi görürüm daha cok yeni cok korkutorum kalp atişlarını duyamam diye:18:

masala kilolari cok iyi insalla oyle devam eder .. bende cok merak ediyorum benimkilerin kilosunu carsamba gunu insalla orenirim ... kucuk doomalarindan korkuyorum kuvezde kalmalarini istemiyorum .... hakimizda hayirlisi

İkinci defamı ikizlere hamilesn canım kusura bakma geçmiş konulara bakamadım.

İkinci defamı ikizlere hamilesn canım kusura bakma geçmiş konulara bakamadım.

yok canım daha önce 2 hamilelik gecirdim 2 kızım var bu ilk ikiz gebeliğim hayırlısıyla 2 kızım daha olacak ama monoamniyotik monokoryonik gebeliğim umarım bir problem cıkmaz zaten diğer çocuklarımda da erken dogum yapmıştım bunlar nasıl olacak bilemiyorum açıkçası çok korkuyorum

Tamam anladım :) Ayrı bir deneyim olacak senin için

Benimde 6 yaşında ikiz kızlarım var birde 3 aylık oğlum.
36 haftalık doğdu ikizler oğlumda tek olmasına rağmen 35 haftalık yani tek çift olması erken doğum adına fark etmiyor bence. Ne kadar çok ayaktasın okadar erken doğuruyosun son haftalar bol bol yatak istirahati şart helede erken doğum öykün varsa.

allah bağışlasın evet haklısın galiba ama çocuk varken insan dinlenemiyor küçük kızım 34 haftalık büyüğü 36 haftalık doğdular onlar normal doğumdu bunlar sezaryen olacak tek kesede oldukları için bu arada senin ikizler tek yumurta galiba sen nasıl bir hamilelik geçirdin anlatırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…