Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Hayır çift yumurtalar. Dışarda gören değil ikiz, kardeş olduklarına bile inanmıyor :) Hamileliğe hiç girmeyim şimdi moral bozmak istemem herkesin farklıdır sonuçta :)

Son düzenleme:
merhaba ıkız annelerı nasılsınız....

sıcaklarla basım dertte gece nerdeyse 10 kere uyanıyorum...sabahta uykusuz bır sekılde ıse gelmek cok yorucu oluyor.

Hayır çift yumurtalar. Dışarda gören değil ikiz, kardeş olduklarına bile inanmıyor :) Hamileliğe hiç girmeyim şimdi moral bozmak istemem herkesin farklıdır sonuçta :)

benimkiler tek yumurta bugün çok kötüyüm midem çok fena yanıyor belim ağrıyor daha şimdiden böyleysem bir süre sonrasını düşünemiyorum dinlenmeyede fırsat bulamıyorum çocuklarım çok yaramaz sürekli ilgilenmem gerekiyor perşembe günü kontrolüm var şimdilik 15 günde 1 gidiyorum 1 ay sonra haftada 1 gidecem nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum

göbişten başka bişey büyümüyo zaten anlamadım ki ben nerdeyse 9 kilo aldım ama sadece orta kısmım genişledi ve göbiş var o kadar allahtan bebeklerin kiloları normal yoksa depresyona girecektim

iyi cok iyi doomdan sonra kilo problemin olmicek ..ben aldim canim 20 kilo ilk aylarda her taraftan aldim ama son zamanlarda sadece gobis buyuyo ...oturmak kalkmak iyice zorlasti uku zaten doru duzgun yok saya yatiyom birsey batmaya basliyor sola yatiyom durum ayni sirt ustu nekadar zaten sirt ve belde ariyo ....ALLAH bize yardim etsin

valla ben de şimdiden sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatmam gerekiyo şimdilik uyuyabiliyorum ama sonraki haftalar zorlanacağım belli

Geçen cumartesi günü kontrole gittiğimde doktorum ikiz olma ihtimali var. Ama yinede heveslenmeyin,biri sonrasında gelişmeyebilir dedi.
sevinsem mi uzulsem mı bilemiyorum

meraba ikiz anneleri bugun nasilsin bebisler nasil .... benim bugun kontrolum vardi bebisler iyi haftalarina gore gayet iyi gidiyorus diyo doktor ... birsi kizim 1800 diyeri 1700 sizde durum nasil kizlar

ALLAH gonlune gore versin canim .. benimde cok hosuma gidiyor ikisi ayni giyindigi zaman cok tatli oluyorlar ....

evet aynen öyle ben bugün hic iyi değilim çok ağrım var göbeğim hiç yokken bugün fırlamış sanki sanırım erken doğum yapacam sırtım çok ağrıyor ayağa kalktığımda doğuracakmışım gibime geliyor sizde de öyle oldu mu? birde benimki tek kese suyum fazlalaşmış olabilir mi?

Merak ediyorum ikiz anneleri kac kilo ile hamile kaldiniz? ben hamile deilim ama 152 boyunda 43-44 civari ve bilekleri kemikleri cocuk kemigi gibi olan niriyim :) belim de baya ince.. Bole olup ikiz bebek tasiyanlar var mi? Deneyimlerinizi soruyorum...

Merak ediyorum ikiz anneleri kac kilo ile hamile kaldiniz? ben hamile deilim ama 152 boyunda 43-44 civari ve bilekleri kemikleri cocuk kemigi gibi olan niriyim :) belim de baya ince.. Bole olup ikiz bebek tasiyanlar var mi? Deneyimlerinizi soruyorum...

Selam.bende 16+4 haftalık hamileyim ve çift yumurta ikizleri bekliyorum.allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.ilk hamileliğim baya heyecanlıyım ve doğum fobim var :44:

ben de 1.70 boyunda 46.5 kiloyla hamile kaldım şu anda 54.5 kilo oldum 23 haftalık hamileyim daha önce de yazmıştım okuduysan sadece göbeğim var bebekler de gayet iyi kilo olarak sanırım yediklerim sadece onlara yarıyo hiç korkma beslenmene dikkat et sadece onlara faydalı şeyleri yemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…