- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
allah bağışlasın evet haklısın galiba ama çocuk varken insan dinlenemiyor küçük kızım 34 haftalık büyüğü 36 haftalık doğdular onlar normal doğumdu bunlar sezaryen olacak tek kesede oldukları için bu arada senin ikizler tek yumurta galiba sen nasıl bir hamilelik geçirdin anlatırsan sevinirim
gunaydin ikiz anneleri bugun nasilsiniz gobisler buyuyormu
Hayır çift yumurtalar. Dışarda gören değil ikiz, kardeş olduklarına bile inanmıyor :) Hamileliğe hiç girmeyim şimdi moral bozmak istemem herkesin farklıdır sonuçta :)
göbişten başka bişey büyümüyo zaten anlamadım ki ben nerdeyse 9 kilo aldım ama sadece orta kısmım genişledi ve göbiş var o kadar allahtan bebeklerin kiloları normal yoksa depresyona girecektim
merhaba ıkız annelerı nasılsınız....
sıcaklarla basım dertte gece nerdeyse 10 kere uyanıyorum...sabahta uykusuz bır sekılde ıse gelmek cok yorucu oluyor.
Hayır çift yumurtalar. Dışarda gören değil ikiz, kardeş olduklarına bile inanmıyor :) Hamileliğe hiç girmeyim şimdi moral bozmak istemem herkesin farklıdır sonuçta :)
benimkilerde cift yumurta ikizi acaba benimkilerdemi hic benzemicek
iyi cok iyi doomdan sonra kilo problemin olmicek ..ben aldim canim 20 kilo ilk aylarda her taraftan aldim ama son zamanlarda sadece gobis buyuyo ...oturmak kalkmak iyice zorlasti uku zaten doru duzgun yok saya yatiyom birsey batmaya basliyor sola yatiyom durum ayni sirt ustu nekadar zaten sirt ve belde ariyo ....ALLAH bize yardim etsin
pek benzemezler ama ben ikizlerin birbirine benzemelerini ve aynı giyinmelerini çok seviyorum allah ın sevdiği kuluymuşum benim ikizlerim birbirlerinin aynısı olacak
valla ben de şimdiden sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatmam gerekiyo şimdilik uyuyabiliyorum ama sonraki haftalar zorlanacağım belli
ALLAH gonlune gore versin canim .. benimde cok hosuma gidiyor ikisi ayni giyindigi zaman cok tatli oluyorlar ....
Merak ediyorum ikiz anneleri kac kilo ile hamile kaldiniz? ben hamile deilim ama 152 boyunda 43-44 civari ve bilekleri kemikleri cocuk kemigi gibi olan niriyim :) belim de baya ince.. Bole olup ikiz bebek tasiyanlar var mi? Deneyimlerinizi soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?