- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ben cok zorlaniyorum canim ama yapicak birsey yok onlar salikla doosunlar onemli olanda o zaten
selam ikiz anneleri ben sıcaktan uyuyamıyorummmm
merhaba kızlar, bende ikiz hamileyim, 8. hafta içindeyiz, 6. haftada 2 kese göründü ama ikisinde de kalp atışı yoktu, birde kesenin birinin şekli bozuktu, bugün tekrar gittim doktora, ikisindede kalp atışı var, çok sevindim, inşallah Rabbim dünyaya sağ sağlim getirmeyi nasip eder, kızlar hamilelik boyunca neler yaşadınız? çok kilo aldınız mı? nelere dikkat ettiniz?
ilk 3 ay düşük riski yaşadınız mı? biliyorum çok soru sordum ama çok merak ediyorum, ilk hamileliğimde 7. haftada bebek canlanmadı diye ameliyatla aldılar, bunda da çok korkuyordum yine canlanmayacaklar diye ama çok şükür kalp atışları gözüktü, ama doktor yinede temkinli olalım, sorun çıkabilir dedi, o yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var, daha sadece kendi annem biliyor, erkek tarafına söylemedim, söylerim sonra ilki gibi olur diye korkuyorum, siz ne zaman söylediniz hamile olduğunuzu?
öncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın bebeklerini cift yumurta ikizlerinde genelde problem çıkmaz tek yapman gereken bol bol dinlenmek birde iyi beslenmek düşük tehlikesini herkes yaşamayabilir ben yaşayacam diyede korkma bebeklerinin kalbi atmış onlar artık birer canlı ilki gibi olmaz inşallah fazla strese girme benimki tek kese hamilelik ilk duyduğumda günlerce ağladım o ay bebeklerim hiç gelişmedi sonradan alıştım tabi pek takmadım artık şimdi gelişimleri çok iyi sende takma derim eşinin ailesine söyle bence bunda kötü birşey yok belki sana yardımcıda olurlar iyi düşün iyi olsun
tatlım ikiz olması sorun değil benim için, düşük falan olur diye korkumdan söylemedim, ilkinde herkese yaymışlar, sonra insanlar gıcık gıcık ne oldu neden düştü diye sormuyorlar mı o insanı mahvediyor, kaygılarım o yüzden, maşallah siz yolu baya bitirmişsiniz,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet aynen öyle ben bugün hic iyi değilim çok ağrım var göbeğim hiç yokken bugün fırlamış sanki sanırım erken doğum yapacam sırtım çok ağrıyor ayağa kalktığımda doğuracakmışım gibime geliyor sizde de öyle oldu mu? birde benimki tek kese suyum fazlalaşmış olabilir mi?
aynen öyle hamile kaldığımdan beri en çok kullandığım cümle bu herhalde "sağlıklı olsunlar da herşeye razıyım" onlar için herşeyi çekmeye değer ne güzel kilo almış sizinkiler de bizimkiler iki hafta önce 400 grdı bakalım çarşambaya kontrol var sanırım yarım kiloyu geçmişlerdir, sizin haftaları ben de göreyim artık şimdiden sabredemiyorum
gecmis olsun canim .. benimde gobeyim birden cikti sirt ve bel arilari benim cok oturup kalkirken cok dikat etmeye calisiyorum ... erken doom icin daha cok erken sen simdiden bunu dusunme ..... yinede doktorunla bir konusmanin faydasi var hersey sor aklina takilan ne varsa .... ALLAH KOLAYLIK VERSIN
çok saol doktorum yaşama şansları %50 demisti zaten benim diğer 2 çocuğumda erken doğmuştu inşallah bunlarada birşey olmaz çok dua ediyorum benim ikizlerim mono mono çift yumurta olsaydı inan bu kadar takmazdım
bazen doktorlar yanılıyor canım ınsalla hıc bırsey olmas sen ıcını ferah tut bol bol dua et allahın ıznıyle bırsey olmaz salıkla alırsın bebıslerını kucana ...
çok saol dua çok ediyorum burdaki herkese sadece kendimede deil kasıklarımın altı çok ağrıyor ayağa zor kalkıyorum ayıptır söylemesi wc den çıkmıyorum akıntım var aslında allah ne yazmışsa onu görecez ne yapsakta boş sen nasılsın bebisler ne durumda inşallah ikiside nur topu gibi doğarlar hayırlısıyla büyütürsün onları
INSALLA canim ALLAH hepimize hayirli doomlar nasip etsin ... akintim benimde cok var gitikcede artiyo dok.bunun gayet normal oldunu soyledi kasiklarinin alti arisi icin rahim buyuyo dediler bana rahim genisliyormus bebekler yer yapiyormus kendine .... ALLAHIN izniyle insalla hic birsey olmaz canim sen icini ferah tut
hayirli cumalar hayili ramazanlar ALLAH tum dualarinizi kabul etsin ..AMINNNNNNNNNNNNN
haklısın bugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek karnım yine küçücük oldu beni gören ikizlere hamile olduğuma inanmıyor hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun doktordan geldikten sonra son durumu yazarım kendine ve bebişlere iyi bak
aminnnnnnnnnnnnnn her ne kadar oruç tutamasak da oruç tutanlara dua edebiliriz hamilelerin duası kabul olur allah tutanların yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?