- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
hanedan cibindirikli oyun parklı olanlarından aldık.eşim internetten birkaç renk ve model gösterdi.baskı seçimini kendi yaptı.çok güzeller ve kullanışlı.kesinlikle tavsiye ederim.özelden link yollayabilirim.
lütfen oda dekorasyonu ve kullanışlı ne bilgin varsa paylaşırsan çok memnun olurum
teşekkürler:)
özelden yolluyorum.benim bu beşiklerin mavisi ve pembesi görmeye gelenler çok beğeniyor. :) bebeği olanlar böyle alsaydık diyenler oulyor.ayrıca nevresim takımı da almıştı eşim beşiğe uygun biri pembe biri mavi inanılmaz güzel oldu.bulursam onları da yollıyım.
gunaydin ikiz anneleribende ikizlere hamileyim 17 haftalik cinsiyeti daha beli deyil ... cocuk odasi besikler ve cocuk arabasi hakinda bana bilgi verirseniz cok sevinirim ... simdiden bakmaya basladim ama karar vermek zok ... simdiden tesekurler ... ALLAH salikla kucaniza almayi nasip etsin ....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrik ederim..ancak neden cinsiyetleri belli değil..epey büyümüşler çünkü benim 12.haftada belli oldu
slm kısslar bende ikiz annesiyim bebişlerim 7haftalık biri 7+3 diğeri dün kalp atışlarını gördükkrabbime bin şükür ben çok mutlu bi gebelik geçiriyorum bulantım ve aşermem yok sizce normalmi:26:gerçi drum gayet normal dedi ama:44:cinsiyetleri daha belli değil ama o olayın süsü zaten rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin
merhaba ya bişey sormaik istiyorum. 6+6 haftalık hamileyim. bi kaç gün önce kese için doktora gittik. 2 tane kese gördüğünü söledi. cuma günü inşlahh tekrar gidip netlestirecez.. merak etiğim 2 kese olunca çift yumurta ikizimi oluyo.. şimdiiden teşşekürller.. rabbim sağlık içinde kucağımıza almayada nasip etsin..
selam...
Bende biri kız biri erkek ikiz annesiyim... Şu anda 24 aylıklar.. Büyüdüler sayılır:))) Hamilelere şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Anne olmuşlara da bolll sabır :)))) Tüp bebek yöntemi ile kavuştum çocuklarıma.. Hamileliğimin son ayları sıkıntılı geçti..Ama Allahıma binlerce şükür 36+3 de 2330 kg ve 2490 kg olarak sezeryan ile dünyaya geldi bebeklerim. Kızım 7 gün oğlum 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik ama şimdi hepsi unutuldu.. Solunum problemimiz olmadı. Biz sindirim problemi yaşadık. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.. çocuklar 5.5 aylık olana kadar annem ve kayınvalidem ile dönüşümlü baktık. Hepinizin bildiği gibi uyku haramdı. Stresten dolayı çok zor günler geçirdim.Sonra kendi kendime "bakabilirim" kakarı aldım. Ve tek bakmaya başladım.. İlk günler çok zorlandım. Yemek yemeye bile fırsatım olmuyordu.Zamanla hem çocuklar hem ben düzenimize alıştık. Kızım oğluma göre daha uysaldı. Oğlum ise tam tersi.. 20 aylık olana kadar gece 6 kez kalkıyordum.. kızım ise sadece 1 kez uyanırdı. Geceleri oğluma ben kızıma eşim baktı. hala da öyleyiz:))) Henüz ayrı oda da yatmaya alıştıramadık. Yaza doğru inşallah odalarına geçireceğim..
Yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve cevaplarım.. Hepinize iyi günler.....
aynen canım 2 kese çift yumurta ıkızı demektır bende öyleyım :) bırı kız bırı erkek :)
selam...
Bende biri kız biri erkek ikiz annesiyim... Şu anda 24 aylıklar.. Büyüdüler sayılır:))) Hamilelere şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Anne olmuşlara da bolll sabır :)))) Tüp bebek yöntemi ile kavuştum çocuklarıma.. Hamileliğimin son ayları sıkıntılı geçti..Ama Allahıma binlerce şükür 36+3 de 2330 kg ve 2490 kg olarak sezeryan ile dünyaya geldi bebeklerim. Kızım 7 gün oğlum 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik ama şimdi hepsi unutuldu.. Solunum problemimiz olmadı. Biz sindirim problemi yaşadık. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.. çocuklar 5.5 aylık olana kadar annem ve kayınvalidem ile dönüşümlü baktık. Hepinizin bildiği gibi uyku haramdı. Stresten dolayı çok zor günler geçirdim.Sonra kendi kendime "bakabilirim" kakarı aldım. Ve tek bakmaya başladım.. İlk günler çok zorlandım. Yemek yemeye bile fırsatım olmuyordu.Zamanla hem çocuklar hem ben düzenimize alıştık. Kızım oğluma göre daha uysaldı. Oğlum ise tam tersi.. 20 aylık olana kadar gece 6 kez kalkıyordum.. kızım ise sadece 1 kez uyanırdı. Geceleri oğluma ben kızıma eşim baktı. hala da öyleyiz:))) Henüz ayrı oda da yatmaya alıştıramadık. Yaza doğru inşallah odalarına geçireceğim..
Yardımcı olabileceğim konu olursa seve seve cevaplarım.. Hepinize iyi günler.....
iki kese görünmesi çift yumurta ikizi anlamına gelmiyor...iki kese tek yumurta ikizi de olabiliyor
doktorum öyle söylemişti
merhaba ya bişey sormaik istiyorum. 6+6 haftalık hamileyim. bi kaç gün önce kese için doktora gittik. 2 tane kese gördüğünü söledi. cuma günü inşlahh tekrar gidip netlestirecez.. merak etiğim 2 kese olunca çift yumurta ikizimi oluyo.. şimdiiden teşşekürller.. rabbim sağlık içinde kucağımıza almayada nasip etsin..
allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. ne güzel zor zamanları atlatmışsınız.ben hamileyim şuan 34 haftalık biri kız biri erkek minişlerim benimde. aslında 36+3 te doğum gayet güzel bir zamanlama ikiz için yani benim doktorum öyle demişti 36 haftadan sonra korkulacak bir şey kalmıyor diye yinede neden küveze giriyorlarki? kilolarıda çok iyimiş.bakalım benimkiler nasıl olacak nasıl bir sindirim problemi yaşadılar. sizde şeker çıkmışmıydı varsa bununla ilgili bişey yaşadınızmı?
saol bacım süper moral verdin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?