Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

slm tatlım bende tüp bebek yoluyla biz daha küçüğüz ama 10haftalığızzz şuana hiç üzmedi beni bebişlerim bin şükürbide drun sana ilaç progeston iğnesi falan vermedimi canım:26:

slm tatlım bende tüp bebek yoluyla biz daha küçüğüz ama 10haftalığızzz şuana hiç üzmedi beni bebişlerim bin şükürbide drun sana ilaç progeston iğnesi falan vermedimi canım:26:

meraba canim ALLAH annali babali buyutur insalla .... seni uzmemeleri cok iyi insalla sonuna kadar oyle gider canim .... bana igne falan vermediler ben bir haftaya kadar sadece bir vitamin kulaniyordum gravitamon (foliumzur ) bir hafta once gitiyimde iki vitamin daha verdiler demir icin birde kan icin simdi ucunu iciyorum .... progeston igneyi sana niye verdiler ...........

merhaba herkeze bende 20 haftalık ikiz erkek bekleyen bir gebeyim :burda yzılanlar bizim için çok faydalı oluyo eşimle bizide ne yapıcaz ne edicez durumu sardı yavaştan alsakmı bişeyler bilemedik bebekler için neler tavsiye edersiniz araba beşik bunlarda en kullanışlıları neler yardımlarınızı bekliyorum.

ben burdayım canım ama kimseler gelmiyor..bu arada bana daha önce drumun niye iğne verdiğini sormuştun benimki malum tüp bebek olunca bide çoğul gebelik drum önlem amaçlı verdi...ben şuan haftda bi kez progeston iğnesi hergün akşam8de koldan pıhtılaşma iğnesi haftada bi kez kalçama östrojen bantı yapıştırıyorum..ayrıca elevit ve coraspirin kullanıyorum.ha bide her akşam ve sabah progeston jelim var janinaya sıkılan..

benımkısıde tupbebek ama ben senın kulandıgın hıc bırsey kulanmıyorum benımkıler bunlar ....gravıtamon -bır cok vıtamın ıcerıyor gunde 1 kez folıumzuur -vıtamın gunde 1 kez ferrofumaraat -kan yapıcı gunde 2 kez ... Bunlar hepsı hap sen cok kulanıyorsun nıye acaba ..... Bebeklerın nasıl yaramazlık yapıyormu ..........

canım bilmiyorumki drum önlem olarak verdi anırım maşşallah kendisi pek tedbirlibebişlerim çok uslular teyzesi çok seviyorum onları bennnnbu arada seninkilerin cinsiyetleri ne

arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldı ankarada yaşıyorum. 6 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim.ikizlerim doğal yolla oldu, 2 tane kese gördük, gerçi hafta olarak biraz geriden geliyoruz ama inşallah sağlıklısı ve hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.

cinsiyeti bugun beli oldu iki kiz bende onlari cok seviyorum onlar 9 yil sonra gelen mucizelerim benim

benim de ikizlerim var 3 sene tedaviden sonra oldular suan 6 yasındalar anasınıfına gidiyolar inşallah seneye okula baslıycaklar Allahım butun çocukları esirgesin bizim yavrularımızıda :))seda ve sefa yavrularımın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…