Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

gunaydin ikiz anneleri .........ben 18 +4 haftalik ikiz annesiyim cinsiyeti daha orenemedim bizim burda 5 aylik olunca soyluyorlar ama bu okadarda onemli deyil ben baska birsey sorucam ... gecen hafta cuma gunu kontrolum vardi eko ... bebeyin biri basi asada tam cikista diyerida zaten yukarda risk yok dediler bol bol dinlen is yapma iki cesit daha vitamin verdiler ......aranizda bebeyi tam cikista olan varmi ........ ben eylip kalkarken cok zorlaniyorum ... sizde durumlar nasil ...... kac kilo aldiniz ...... ve hangi vitaminleri iciyorsunuz ...........

topık açıldı ama tık yok....canım normal demısse doktor normaldır demekkı
benım ıkısıde baş aşşagıda duruyormus...benımde ıdral yaparken sag ve sol yanlarımda agrı gırıyor mesala
hamılelıkte herşey mubahtır :)
olur yanı herşey fazla kendını dinleme
çok rahatsız olmadıgın sürece:)

merhaba çok uzun zaman oldu kulübe giremedim yani girmedim aslında 2 yıl bekledikten sonra Rabbim bizede nasip etti evlat sahibi olmayı hiç ummadığım anda öğrendim hamileliğimi daha sonraki kontrolümde öğrendimki tek yumurta ikizleriymiş bebeklerim... seninle 1.5 hafta var aramızda bende 17 haftalık hamileyim.. inşallah Allahın izniyle saülıkla kucağımıza nasip eder bebeklerimizi...Rabbim nerde varsa nasip etsin herkese....

AllAH annali babali buyutur insalla ordaki yalnis onu ben yazmadim aslinda 17 +6 yim sabah arkadasim bizideydi ben yazarim sen soyle demisti ve ben mutvakta birseyler hazirlarken o yaziyordu ve yalnis anamis ...aramizda sadece 6 gun var .... salikla kucamiza aliris insalla .... benimkiler cift yumurta ikizi herseyin hayirlisi .....

slm kıssslar niye kimseler yok yaaatopiğimiz pek suskun ben ve beişlerim gayet iyiyiz yawrularım hiç üzmüyorlar benisizler nasılsınız babişleriniz nasıl

maşalah bebişlerine.
gözlerim dolu dolu okudum .. ne güzel anlatmışsın

amin inşallah sağlıkla... 6 gün :)) sağlıklı olsunlarda... dün köntrolüm vardı gelişimleride şükür olsun iyi şimdilik 21. haftamızda önemli bir daha ki kontrolde bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırım ...

evet canim benimde 21 haftamda detayli ultrason var cinsiyet boy kilo hersey bana oyle dediler ...ikizlerde ikili ve uclu test yapilmadigi icin ... insalla hersey yolunda olur .... hepimizin bebekleri cok kiymetli ALLAHIN izniyla salikla kucamiza aliris

merhaba cnm benımde ıkızleırm var en kullanıslı bebek arabası baby max yan yan olan modleını altık tek elle bıle rahat kullanım sgalıyor tavsıye ederım

benim bebeğimin biri aşağıdaydı ve poposu aşağıdaydı. ikiz hamile olunca düşük ve erken doğum riski zaten oluyor. bol bol dınlenmek ve ağır iş yapmamak gerekiyor. ben sadece kendi özel işlerimi yapabildim. ev işlerini bile çok mecbur kalmadığım sürece yapmadım. kendim minyon tipli denecek biriyim, e böyle olunca ki olmasanız da karnınızda iki bebek varsa biri büyük olasılıkla bayabi aşagıda olacaktır:) o yüzden endişe etme canım. Allah korusun inşaallah. tedbir bizden takdir Allah tan. sana tavsiyem bebeklerinin biri aşağıda olmasa bile çok dikkatli davran çoğul gebelikler tek gebelik gibi olmuyor, daha çok itina istiyor.

ben ilk 4 ayda 5 kg kaybetmiştim ve sonra onu geri aldım üstüne 11 kg daha aldım, toplam 16 kg aldım. ama şekerim yükseldi oy üzden diet yaptım yoksa çok daha fazla alabılırdım.

eğilip kalmak zor oluyordu helede ağrınız varsa. birde herhangi bir eşyayı, halıyı ..vs.vs ayağınızla ittirmee çalışmayın rahimi zolayan bir hareketmiş bilginiz olsun.

cok teserurler vediniz bilgiler icin ... ben tup bebekle hamile kaldim demir eksikli falan darken su anda 3 cesit vitamin iciyorum ve 18haftalik oldum ve 8 kilo aldim fazla yemem yok ekmeyi doru duzgun kulanmiyorum bile ama kilo aliyorum ...evet bebek asada olunca eylip kalkmam zor oluyo ayakkabilarimi balamakta zorlaniyom bise bastiriliyo gibi oluyo ...bebeyi eziyorum gibi oluyo ..dok. gayet normal dedi kanama olmadi surece dinlen ve bol su ic dedi ......ALLAH yardim etsin hepimize salikla kucamiza alirisinsalla bebislerimizi .......sen halen hamile mi sin yada doom yaptinmi ...

doğum yaptım canım. 5 haftalık 2 şer kg doğdular. 5 aylıklar şimdi:) geriye dönük bu topiktede iletilerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…