Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

aynen ya benim de en büyük sorunum o deli ediyolar beni o yüzden evden dışarı çıkmıyorum nasıl bakacaksın hiç uyutmayacaklar biri susar biri ağlar offf offf bi huzur veren yok valla allahtan sizler varsınız yoksa kafayı yedirtirler adama

meraba kizlar biz iyiz cok guzel bir duygu insalla hepiniz en kisa zamanda yasarsiniz .. simdilik cok iyi gidiyor emip uyuyorlar fazla bir zorlu yok tek basimayim yalniz bakiyorum kizlarima ama daha sonra ne olur bilemiyorum ... normal doom yaptim kolaydi fazla zorlanmadim ve ayni gun eve geldim .. kilolari fazla takmayin arilarim tutunda tartildim 93 kilodum doom yaptim geldim 83 kiloya dusmusum simdi daha 5 kilo gitmis .... zamanim oldumu daha detayli yazicam hepinizi cok ozledim

dooru yoruluyorsun uykusuzda kaliyorsun ama abartiklari kadar deyil ... ucer saata bir emzirdiyin zaman vakit kaliyor dinlenmeyede herseyede ...

yaz yaz bekleriz bizlere de moral olursun allah bağışlasın bebişlerini

İyi oldunuza sevindim normal doom yapmışın ne güzel inş hep öle akıllı bir bebek olurlar canım ay ne tatlılardır şimdi ALLAH'ım esirgesindarısı hayırlısıyla bizlere inş

caadı tatlım tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsünne güzel normal doğum yapmışsın benim drum sezeryan diyor aslında çok isterdim normal olsun hayırlısı bakalımbu arada huy bakımından nasıllar:26:

Caadicim hosgeldin, hosgeldiniz:) ucunuzunde iyi olmasına cok sevindim, 41 kere maşallah:)

günaydın canım bebişler iyiler facede takılıyorduk teyzelerimizede bakalım gelen giden varmı diye geldik senin bebişler nasıllar bakim bugün

iyiler çok şükür bugun bebişlerimin odası gelicek birazdan akşama onu kurdurucam sonra da en kısa zamanda içini tıka basa doldurucam

oo ilk eşyanız geliyor hayırlı olsun güle güle kullanın canım içinide doldurdunmu tamamdır ondan sonra bebişleri beklemek kalır bende yarın annemle çarşıya çıkacaz,kıyafetleri falan yıkayacaz,çantamızı hazırlıcaz yarın iş çok bende

süper valla allah kolaylık versin ben de başlasam iyi olur kendi hazırlıklarıma çünkü ağırlaşmaya başlıyorum çarşıya çıkmak işkence olucak bundan sonra şimdiden hazırlamak en mantıklısı hem daha zevkli olur elim ayağım iyice şişince öylesine alışveriş yapmak istemiyorum

saol canım.evet fazla agırlaşmadan sende bir an önce hazırlıklarını yap kafanda rahat olur ALLAH korusun acil birşey olsa rahat olursun yani agırlaştında alışverişin tatdınıda alamassın tabi.benim ogluşlarla ablası acıktı mutfaga gidiyoruz biz

selamlarrrrr hayırlı cumalaarrrrrr

kızlar 2 hafta önce önümde sedefler ve cadı vardı şimdi onlar doğurdu ilk sıraya ben düştüm galibaaaaayyyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…