- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
aynen ya benim de en büyük sorunum o deli ediyolar beni o yüzden evden dışarı çıkmıyorum nasıl bakacaksın hiç uyutmayacaklar biri susar biri ağlar offf offf bi huzur veren yok valla allahtan sizler varsınız yoksa kafayı yedirtirler adama
meraba kizlar biz iyiz cok guzel bir duygu insalla hepiniz en kisa zamanda yasarsiniz .. simdilik cok iyi gidiyor emip uyuyorlar fazla bir zorlu yok tek basimayim yalniz bakiyorum kizlarima ama daha sonra ne olur bilemiyorum ... normal doom yaptim kolaydi fazla zorlanmadim ve ayni gun eve geldim .. kilolari fazla takmayin arilarim tutunda tartildim 93 kilodum doom yaptim geldim 83 kiloya dusmusum simdi daha 5 kilo gitmis .... zamanim oldumu daha detayli yazicam hepinizi cok ozledim
Caadı hoşgeldin nasılsın canım bebişlerin nasıl
meraba kizlar biz iyiz cok guzel bir duygu insalla hepiniz en kisa zamanda yasarsiniz .. simdilik cok iyi gidiyor emip uyuyorlar fazla bir zorlu yok tek basimayim yalniz bakiyorum kizlarima ama daha sonra ne olur bilemiyorum ... normal doom yaptim kolaydi fazla zorlanmadim ve ayni gun eve geldim .. kilolari fazla takmayin arilarim tutunda tartildim 93 kilodum doom yaptim geldim 83 kiloya dusmusum simdi daha 5 kilo gitmis .... zamanim oldumu daha detayli yazicam hepinizi cok ozledim
iyiz canim cok sukur bebislerde iyi uyuyorlar ... siz nasilsiniz
iyiler çok şükür bugun bebişlerimin odası gelicek birazdan akşama onu kurdurucam sonra da en kısa zamanda içini tıka basa doldurucam
oo ilk eşyanız geliyor hayırlı olsun güle güle kullanın canım içinide doldurdunmu tamamdır ondan sonra bebişleri beklemek kalırbende yarın annemle çarşıya çıkacaz,kıyafetleri falan yıkayacaz,çantamızı hazırlıcaz yarın iş çok bende
süper valla allah kolaylık versin ben de başlasam iyi olur kendi hazırlıklarıma çünkü ağırlaşmaya başlıyorum çarşıya çıkmak işkence olucak bundan sonra şimdiden hazırlamak en mantıklısı hem daha zevkli olur elim ayağım iyice şişince öylesine alışveriş yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?