Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

selam kızlar bende ikiz annesiyim benimkiler 5 aylık olucaklar çok şükür sağlıkla kucağıma aldım aslında forumda eskiyim ama ikizlerden sonra girme fırsatım artık olmuyor birde oğlum var 3 yaşında onun hamileliğinde temmuz anneleri grubundaydım. :) şimdi ikiz annesi oldum bizimkiler spontan oldu biri kız biri erkek uykusuz geceler gündüzler yemek yemelerimiz bile saatler alıyor dönüşümlü yediğimizde oluyor çok çok çok zor ama mükemmel bir duygu gerçekten

klomeni dr kontrolsüz kesinlikle kullanmayın sırf ikizlerim olsun diye yanlış bişey yapmanın bedeli çok ama çok ağır olabilir yazılmış kaderi değiştirmeyelim bence

Ikiz bebk için herhangi bir ilaç veya bitkisel bir ürün kullandınız mı bende ikiz istiyorum .klomen içiyorum işe yarar mı klomenle ikiz bebek sahibi olan var mı

klomen'i doktor kontrolüyle kullanıyorsun değil mi?

arkadaşlar kesinlikle doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın.doktor durumunuza göre klomen verir.gelişi güzel vermez.

birtek klomen değil birkaç ilaç daha var yumurtlama sağlayıcı.forumlardan okduğum kadarıyla biliyorum ama ikizim olsun derken dördüz beşiziniz olur kalp atışlarını duyduğunuz zamanda aldırmaya kıyamazsınız.sonra da geç karar verir aldırırsınız sonra hepsini birden kaybedersiniz.lütfen sağlığınızla oynamayın.

allah ne dediyse o olur.

herkese merhaba... ikizlerden sonra değil internete girmek bilgisayara bile dokunamıyorum..

3 saatte bir uyandırılım, temizlik ve beslenmelerinin yapılması gerekiyor. bu olay yaklaşık 1 saat sürüyor ve ben maksimum 2 saat uyuyabiliyorum. ortalaması 1- 1,5 saat dersek kes,ik kesik uykularla ruh gibiyim
Bir de kızlarımdam birinin gaz problemi var ve geceleri tutuyor. Anlıyacağınız felaketim.

Ama... aldığınız keyfi tarif edemem. o kadar güzeller ki.....Her sıkıntıya değer.

Tavsiyem... bol bol dinlenmeye çalışın.. cidden fırsatınız olmayacak..

aynen beni tarif etmişsin.felaket günlerdi.birde doğum depresyonu

ilk iki ay sıkıntı çekersin ondan sonra uyanmadıkları sürece uyandırma.bol bol dinlen.

selam kızlar bende ıkız annesı olucam allah nasıp ederse ama bende ınanılmaz bır duygusallık basladı doğumdan korku aslında korkuda denmez tv de ızledığım hbaerlerden etkılenıyorum onları sağlıcakla kucagıma almak ıstıyorum üçümüzde sağlıcakla cıkalım ıstıyorum sızın doğumlarınız nasıl oldu ne önerırsınız

Canım ben ilk hamileligimde 101 dalmacyali filmine ağladığımı biliyorum:) hep hormonlardan dolayi oluyo, normal bı süreç ama insanın icinde hep bı telaş, hep bı korku oluyo iste, belkide bu duygu annelere kuzuları için herseyi yaptıran. Simdi hastaneden geldik bizde icime kurt düştü, ultrasonda görmek istedim, kalp atışlarını gördüm rahatladım... Dogum zamani bende de benzer evhamlar olmustu yine, ozaman guzel dogum hikayeleri okumak iyi gelmisti bana, sende bi dene istersen...saglikla kavuşursun bebislerine inşallah:)

Selam canım benim bebişlerim 1 mayısta doğdular 5 aylık olduk bile çok şükür sağlıkla aldım kucağıma öncesinde biraz yatırdılar beni ama olsun sonu çok güzel oldu normal doğum yaptım çok şükür sıkıntı olmadı ertesi günde evimdeydim

Geldim şekerim beraber doguracaz merak etme Pazartesi anneme gittim kalmaya eşim işe geç kalaca için froma girip yazamadım ordada net yok nasılsın bakim bebişler nasıl

anladım canım iyiyim ya nolsun hep evdeyim, dışarı çıktığım gibi ayaklarım hızla şişiyor fazla kalamıyorum evde olmak kötü bişey değilmiş ama onu anladım çalışmaktan iyidir en azından bebişlerin keyfi yerinde içerde top koşturuyorlar resmen karnım yamuk yumuk oluyor kimi zaman bayılıyoruz eşimle bizim doğum muhtemelen kurban bayramı haftasında olucak en geç 30unda inşallah

allah şimdiden analı babalı büyütsün :)

benimde karnımın şekli şemali kayardı hareketlerinden :):):)

bi yere gittiğimizde yada birileri oturmaya geldiğinde sorarlardı nasılsınız diye ( bebekler ve ben ) bende tabi "iyiyiz çete halinde dolaşıyoz " derdim.
ayaklarını yukarı dik biraz rahatlatır ama fazla öyle kalmamaya özen göster bebekler organları baskı yaptığı için nefes darlığı yapıyor.

Son düzenleme:

Sıcaklardada dışarı çıkılacak gibi degil tabiki çalışmaktan iyidir evde olmak rahat rahat dinlenirsin bebişlerin iyi olduna sevindim dün gündüz dineldi kardımda soldaki oglum yatsam yatamıyorum ayta duramıyorum hareket ederken kortum sıkışacak biryere diye akşam da ikiside aşagı inmişlerdi altan tekmeliyorlardı yürüyemiyordum sanki birden çıkacaklarmış gibi şükür sabah kaltımda normale binmişlerdi sende de oluyormu böle ilk kez oldu tekmeleride kuvvetlendi artık büyorlar güçlerini deniyorlar üstümüzde eşim elini karnıma koydu zaman kuduruyor yaramazlarBanada kasım ilk haftası demişti bir sorun olmazsa.ya bayramı atlatır doguruz yada kucamızda bebişlerle ilk bayramımızı geçiriz kısmet artık hakkımızda hayırlısı canım:13:

doğru haklısın zaten kaburgamın arasına giriyolar sanki sürekli uzanıyorum evde iş falan da yaptığüım da yok zaten en azından ayaklarım şişmiyor uzanınca böyle rahatım şimdidlik ama zorlaşıyor giderek

evet benimkiler zaten ayakta duruyolar , ayakları kasıklarımda oluyo bazen yürürken bile tekme atıyolar, güçlendikleri kesin bazen cidden o kadar derinden ve güçlü hareket ediyolar ki deprem oldu zannedip avizeye bakıyorum zayıf olduğum için her hareketlerini görebiliyorum bazen ayaklarını hissediyorum tutmak geliyor içimden dışardan baksan parmaklarını göreceksin sanki tırmalıyolar resmen hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de görücez inş:))))

ALLAH'ın izniyle alacaz bebişlerimizi kucamıza o küçük elleriyle ayaklarını koklayıp öpecez inş. BiRde şu etrafımızdaki insanlar içimi karatmasalar güzel olucak kafamı gören ay nasıl bakıcan ikiz büyütmek çok zor falanda diye konuşuyorlar sinir oluyorum insan ALLAH sabrınını verir nasıl olsalar büyücekler rahatlarsın ozaman falan diyen yok nerde iç karartıcı laf var onlardan bahsediyorlar annem sen merak etme büyütürüz ben sağlıklı oldum sürece sen kaygı etme diyor canım annem benim iyiki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…