- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
Ikiz bebk için herhangi bir ilaç veya bitkisel bir ürün kullandınız mı bende ikiz istiyorum .klomen içiyorum işe yarar mı klomenle ikiz bebek sahibi olan var mı
klomen'i doktor kontrolüyle kullanıyorsun değil mi?
herkese merhaba... ikizlerden sonra değil internete girmek bilgisayara bile dokunamıyorum..
3 saatte bir uyandırılım, temizlik ve beslenmelerinin yapılması gerekiyor. bu olay yaklaşık 1 saat sürüyor ve ben maksimum 2 saat uyuyabiliyorum. ortalaması 1- 1,5 saat dersek kes,ik kesik uykularla ruh gibiyim
Bir de kızlarımdam birinin gaz problemi var ve geceleri tutuyor. Anlıyacağınız felaketim.
Ama... aldığınız keyfi tarif edemem. o kadar güzeller ki.....Her sıkıntıya değer.
Tavsiyem... bol bol dinlenmeye çalışın.. cidden fırsatınız olmayacak..
nerelerdesiniz yaaaa kimse girmiyor mu herkes doğurdu bi ben mi kaldım yoksaaaa
Canım bende varım...
selam kızlar bende ıkız annesı olucam allah nasıp ederse ama bende ınanılmaz bır duygusallık basladı doğumdan korku aslında korkuda denmez tv de ızledığım hbaerlerden etkılenıyorum onları sağlıcakla kucagıma almak ıstıyorum üçümüzde sağlıcakla cıkalım ıstıyorum sızın doğumlarınız nasıl oldu ne önerırsınız
nerelerdesiniz yaaaa kimse girmiyor mu herkes doğurdu bi ben mi kaldım yoksaaaa
selam kızlar bende ıkız annesı olucam allah nasıp ederse ama bende ınanılmaz bır duygusallık basladı doğumdan korku aslında korkuda denmez tv de ızledığım hbaerlerden etkılenıyorum onları sağlıcakla kucagıma almak ıstıyorum üçümüzde sağlıcakla cıkalım ıstıyorum sızın doğumlarınız nasıl oldu ne önerırsınız
Geldim şekerim beraber doguracaz merak etmePazartesi anneme gittim kalmaya eşim işe geç kalaca için froma girip yazamadım ordada net yok nasılsın bakim bebişler nasıl
anladım canım iyiyim ya nolsun hep evdeyim, dışarı çıktığım gibi ayaklarım hızla şişiyor fazla kalamıyorum evde olmak kötü bişey değilmiş ama onu anladım çalışmaktan iyidir en azından bebişlerin keyfi yerinde içerde top koşturuyorlar resmen karnım yamuk yumuk oluyor kimi zaman bayılıyoruz eşimle bizim doğum muhtemelen kurban bayramı haftasında olucak en geç 30unda inşallah
anladım canım iyiyim ya nolsun hep evdeyim, dışarı çıktığım gibi ayaklarım hızla şişiyor fazla kalamıyorum evde olmak kötü bişey değilmiş ama onu anladım çalışmaktan iyidir en azından bebişlerin keyfi yerinde içerde top koşturuyorlar resmen karnım yamuk yumuk oluyor kimi zaman bayılıyoruz eşimle bizim doğum muhtemelen kurban bayramı haftasında olucak en geç 30unda inşallah
selam ikiz anneleri umarım herkes iyidir
allah şimdiden analı babalı büyütsün :)
benimde karnımın şekli şemali kayardı hareketlerinden :):):)
bi yere gittiğimizde yada birileri oturmaya geldiğinde sorarlardı nasılsınız diye ( bebekler ve ben ) bende tabi "iyiyiz çete halinde dolaşıyoz "derdim.
ayaklarını yukarı dik biraz rahatlatır ama fazla öyle kalmamaya özen göster bebekler organları baskı yaptığı için nefes darlığı yapıyor.
Sıcaklardada dışarı çıkılacak gibi degil tabiki çalışmaktan iyidir evde olmak rahat rahat dinlenirsin bebişlerin iyi olduna sevindim dün gündüz dineldi kardımda soldaki oglum yatsam yatamıyorum ayta duramıyorum hareket ederken kortum sıkışacak biryere diye akşam da ikiside aşagı inmişlerdi altan tekmeliyorlardı yürüyemiyordum sanki birden çıkacaklarmış gibi şükür sabah kaltımda normale binmişlerdi sende de oluyormu böle ilk kez oldu tekmeleride kuvvetlendi artık büyorlar güçlerini deniyorlar üstümüzde eşim elini karnıma koydu zaman kuduruyor yaramazlarBanada kasım ilk haftası demişti bir sorun olmazsa.ya bayramı atlatır doguruz yada kucamızda bebişlerle ilk bayramımızı geçiriz kısmet artık hakkımızda hayırlısı canım :13:
evet benimkiler zaten ayakta duruyolar , ayakları kasıklarımda oluyo bazen yürürken bile tekme atıyolar, güçlendikleri kesin bazen cidden o kadar derinden ve güçlü hareket ediyolar ki deprem oldu zannedip avizeye bakıyorum zayıf olduğum için her hareketlerini görebiliyorum bazen ayaklarını hissediyorum tutmak geliyor içimden dışardan baksan parmaklarını göreceksin sanki tırmalıyolar resmen hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de görücez inş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?