- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
Hayırlı doğumlar kızlar :)
Benim baba tarafımda ikiz çocuk çok var, belki genlerden bende taşıyorumdur ve ikizimiz olur diye arada düşünüyorum ve eşime de söylüyorum :)
Henüz hamile değilim, okulu bitirmeyi bekliyorum ama bebek konularını okuyorum eşya araştırıyorum arada filan :)
Sevgiler...
selamlarrrrr hayırlı cumalaarrrrrr
kızlar 2 hafta önce önümde sedefler ve cadı vardı şimdi onlar doğurdu ilk sıraya ben düştüm galibaaaaayyyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdik
mrb canım sanada hayırlı cumalar nerelerdesin evet onlar dogurdu sıra sende heyacanlanman normal az kaldı çünkü bebişlerine kavuşmanasenin ardından bize geliyor sıra biz şimdiden heyecan yapıyoruz sabırsızlanıyoruz
selamlarrrrr hayırlı cumalaarrrrrr
kızlar 2 hafta önce önümde sedefler ve cadı vardı şimdi onlar doğurdu ilk sıraya ben düştüm galibaaaaayyyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdik
Hayırlı doğumlar kızlar :)
Benim baba tarafımda ikiz çocuk çok var, belki genlerden bende taşıyorumdur ve ikizimiz olur diye arada düşünüyorum ve eşime de söylüyorum :)
Henüz hamile değilim, okulu bitirmeyi bekliyorum ama bebek konularını okuyorum eşya araştırıyorum arada filan :)
Sevgiler...
buralardayımmmmmrb canım sanada hayırlı cumalar nerelerdesin evet onlar dogurdu sıra sende heyacanlanman normal az kaldı çünkü bebişlerine kavuşmanasenin ardından bize geliyor sıra biz şimdiden heyecan yapıyoruz sabırsızlanıyoruz
Bak bana da heyecan yaptırdınız simdi, icim topladı resmen:) son aylar nasil geçiyor kızlar?
öyle valla hayırlı haberlerini bekleriz senin de sen de doğur da sıra bize gelsin artık demi yani
Bak bana da heyecan yaptırdınız simdi, icim topladı resmen:) son aylar nasil geçiyor kızlar?
kız sende yoktun kaç günden beri nerelerdesiniz bir ikizkalplerle ben yazışıyoruz burdayavaştan agırlaşmaya başladık sen nasılsın bebişlerin nasıl
allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. bundan 3 hafta öncesine kadar bende sizinle aynı heyecanı yaşıyordum ama olmadı kısmet değilmiş doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün doğum yapmayanlar allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.
allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. bundan 3 hafta öncesine kadar bende sizinle aynı heyecanı yaşıyordum ama olmadı kısmet değilmiş doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün doğum yapmayanlar allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.
tatlım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uzun ömürler versin yavrularına, darısı bizim başımıza inşallah, bende normal doğurmak istiyorum, nasıl oldu doğumun? fırsat bulursan ayrıntıları bekliyoruzmeraba kizlar biz iyiz cok guzel bir duygu insalla hepiniz en kisa zamanda yasarsiniz .. simdilik cok iyi gidiyor emip uyuyorlar fazla bir zorlu yok tek basimayim yalniz bakiyorum kizlarima ama daha sonra ne olur bilemiyorum ... normal doom yaptim kolaydi fazla zorlanmadim ve ayni gun eve geldim .. kilolari fazla takmayin arilarim tutunda tartildim 93 kilodum doom yaptim geldim 83 kiloya dusmusum simdi daha 5 kilo gitmis .... zamanim oldumu daha detayli yazicam hepinizi cok ozledim
selamlar nasıl gidiyor kızlarrrrrr
yaprk çok üzüldüm canım inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
z
slm lara sen yolun sonundasin yaa ne guzel.benim dusuk riskim varmis.rahim boyu kisalmis.bir de mete beye gidicem haftaya.ben tasiyamicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?