Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Hayırlı doğumlar kızlar :)

Benim baba tarafımda ikiz çocuk çok var, belki genlerden bende taşıyorumdur ve ikizimiz olur diye arada düşünüyorum ve eşime de söylüyorum :)

Henüz hamile değilim, okulu bitirmeyi bekliyorum ama bebek konularını okuyorum eşya araştırıyorum arada filan :)

Sevgiler...

Âmin inşallah, saol canım...senin de Allah gönlünü göre sağlıklı hayırlı hamilelikler versin inşallah:)

selamlarrrrr hayırlı cumalaarrrrrr

kızlar 2 hafta önce önümde sedefler ve cadı vardı şimdi onlar doğurdu ilk sıraya ben düştüm galibaaaaayyyyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdik

mrb canım sanada hayırlı cumalar nerelerdesin evet onlar dogurdu sıra sende heyacanlanman normal az kaldı çünkü bebişlerine kavuşmana senin ardından bize geliyor sıra biz şimdiden heyecan yapıyoruz sabırsızlanıyoruz

Bak bana da heyecan yaptırdınız simdi, icim topladı resmen:) son aylar nasil geçiyor kızlar?

amin canım ALLAH'ım gönlüne göre verir inş isteyen herkese nasip etsin tattırsın(amin)şimdiden konuları okuyormuşun bilgilenmiş olursun daha iyi senide birgün aramızda hamiş olarak görürüz inş

buralardayımmmmbazen fırsatım olmuyor yazmaya ama okuyorum sizi merak etmeyinn

doğuruyum sıramı seve seve vereyim sizeeeee vakitlice inşiallahhh
Bak bana da heyecan yaptırdınız simdi, icim topladı resmen:) son aylar nasil geçiyor kızlar?

öyle valla hayırlı haberlerini bekleriz senin de sen de doğur da sıra bize gelsin artık demi yani

az kaldı sıramı verecem sizeeeeee

kız sende yoktun kaç günden beri nerelerdesiniz bir ikizkalplerle ben yazışıyoruz burda yavaştan agırlaşmaya başladık sen nasılsın bebişlerin nasıl

Bende oğlumdan fırsat bulup yazamamistim ama takipteydim hep...bu haftasonu itibariyle bende yavaş yavaş hazırlıklarıma basliycam, ilk olarak abimizden neler kalmış, neyimiz yeter neyimiz eksik onlara bakican, sonrada eksikleri almaya basliycam yavaş yavaş....zevkli günler başlıyor yani:)

slm kızlar ne güzel çantaları hazırlamaya başlamışsınız. bende yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım. doğum çantasında kaç tane zıbın, takım v.s. koyuyorsunuz. birde kendime 2 tane uzun gecelik aldım onlardan gerekiyor dediler birkaç tanede pijama koyacağım. evde farklı bir çanta daha hazırlarım gerekirse eşim getirir diyorum. ikiz olunca dahada çok eşyamız olacak mecburen :))

allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. bundan 3 hafta öncesine kadar bende sizinle aynı heyecanı yaşıyordum ama olmadı kısmet değilmiş doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün doğum yapmayanlar allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.

çok üzüldüm canım allahım sabırlar versin. valla her gün bende korkuyorum dra gideceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum hep inşallah bir sorun yoktur bebişlerimde diye dua ede ede gidiyorum. herşey allahtan kaderimizde ne varsa onu yaşarız. inşallah seninde yakın zamanda tekrar bebişlerin olur ve kucağına alırsın. tedavinde çok dikkat et canım geçen sene ben canımdan oluyordum her doktora güvenilmiyor.

Allah sabırlar versin canım, durumunu tam bilmiyorum ama en kısa sürede yine aramızda görürüz inşallah seni...

çok sağolun kızlar allah yavrularınızın acısını göstermesin size balımnur bende ölümden döndüm kan kaybından doğum sırasında epey kan kaybettim çok şükür şu an iyiym ama psikolojik olarak daha toparlanamadım biraz daha zaman gerekli

tatlım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uzun ömürler versin yavrularına, darısı bizim başımıza inşallah, bende normal doğurmak istiyorum, nasıl oldu doğumun? fırsat bulursan ayrıntıları bekliyoruz

selamlar nasıl gidiyor kızlarrrrrr

yaprk çok üzüldüm canım inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

z

slm lara sen yolun sonundasin yaa ne guzel.benim dusuk riskim varmis.rahim boyu kisalmis.bir de mete beye gidicem haftaya.ben tasiyamicam galiba

allah korusun inşallah bir şey olmaz bazı doktorlar çok abartıyor sen sürekli dinlen ve iyi beslen allah kimseye evlat acısı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…