Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

meraba kızlarrrrr

biz dünden beri çok iyi değiliz sancım var gibi yok gibi anlayamıyorum:18::18::18::18::18:ishal oldum onun sancısı gibi ama ayağa kalkınca fena canım yanıyorönceden dinlenince geçiyordu 2-3 gündür dinlensemde gene kalkamıyorum ayağa
neyse sanırım sonlar yaklaşıyor kızlarrr
inşallah burdaki bütün arkadaşlar benim günlerime erişirlerartık korkum yok canları ne zaman isterse gelsin yavrularım sağlıkla sıhatle inşallah

ne güzel ya bitirmişsin sen biz de o günleri görürürz inşallah

lara maşallah sana ben 36+2 de doğurmuştum.gece suyum gelmişti.sabah 10 gibi doğum yapmıştım.inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın.

öncelikle cok gecmis olsun canım, bende 19. Haftadan beri erken dogum riskiyle yatıyorum...benim hiç bir sıkıntım yoktu, rutin Dr kontrolu sırasında rahim agzi 1.8 cm olculdu ve hunilesme vardı, alttaki bebeğimin kafası rahim yoluna girmek uzereydi ultrasonda gördüğümüzde... Erken dogumu tetikleyebilir diye serklaj ya da herhangi bir ilac tedavisi uygulanmadı, surekli yatiyorum sadece yemek ve wc için kalkarak bu haftaya kadar geldim cok şükür, yarın 29 bitiyor artık:) açılmanın, kanamanın olmaması ve suyunun gelmemesi cok cok iyi, dr'um banada en büyük avantajımın kanamam ve suyum gelmemiş olması olduğunu söylemişti. Kasilmalarina cok dikkat et, benzer bisey hissedersen bu sefer hiç beklemeden dr'unla irtibata geç, enfeksiyona yine cok dikkat etmen gerekiyor, idraririni yaparken yanma hisseersen yine hemen dr'unu ara, bunların dısında sakin moralini bozma, bu iste mral cok önemli, bı de bol bol dua et...Allah yardımcın olsun, saglikla bebislerine kavuş inşallah:)

lara maşallah sana ben 36+2 de doğurmuştum.gece suyum gelmişti.sabah 10 gibi doğum yapmıştım.inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın.

suyun geldikten sonra o kadar bekleyebiliyor musun yaaa bilmiyordum ben... ben başka şehirde doğum yapmayı düşünüyorum yaklaşık 3 saat mesafe var 35. haftadan sonra gidip orda beklemeyi düşünüyorum ama daha erken suyum gelirse yetişebilir miyim diye endişe ediyordum inşallah dayanabilrtim de bu stresi yaşamam rahat rahat doğuma gideirm

ne güzel ya bitirmişsin sen biz de o günleri görürürz inşallah

sağolun kızlar allah razı olsun

melitta bende bugün 36+2 yim bu günleri göreceğimi hiç zannetmiyodum hep kötüsünü düşünüyordum çokkkkkkk şükür allahıma gösterdi bizede bide sağlıkla kucağımıza alırsak allahın izniyle tabi

korkma herkeste aynı şey olmaz.senin planlı olur doğumun.7 saat bekledim ama normal doğum olmadı malesef bende eşimin memleketinde yaptım.benimle gelenler hep normal doğurmuştu bi ben kalmıştım benim ne sancım oldu ne de açılmam hemşire her nts de senin yerlerde sürünmen lazım dedi.ben sizin bahsettiğiniz kadar acı hissetmiyorum dedim halbuki içerden kasılmaları hissediyordum aşşağıya ittiriyordu bişey rahmim büzülüp açılıyordu o an nefes alamıyordum ama demez olaydım.son 2 saat sancım oldu gözlerim yerlerinden fırlicaktı :18: bi ikiz gebe bile teee burdur dan gelene kadar açılması olmuş normal doğurmuş (((( sabahta hemşire geldi sezeryana hazırladılar.doktorumda geldi.doktorum mükemmel bir doktordu.

şimdi de iyi ki planlı doğum olmamış diyorum yoksa anlatacak bir doğum hikayem olmazdı :):):):):)

maşallah canım ya rabbim ileriye götürmeni nasip etsin.normal haftasında m ıdoğacak ne ????

Son düzenleme:
sağolasın ALLAH RAZI OLSUN ilgin için
çok geçmiş olsun
çok şükür bana doktor rahim ağzı iyi dedi bebekler de normal dedi hiç bir sıkıntı yok dedi
sadece kasılmlar devam ederse rahim ağzın açılır dedi
yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim inş.
pazartesi de kendi doktoruma gideceğim
o da rahim ağzını ölçecektir bakalım kaç çıkacak
inş.bir sıkıntı yoktur
ben de yatıyorum ama yatma şeklinde değil de genelde uzanıyorum oturuyorum
onun dışında hareket etmiyorum vcye kalkıyorum yemeğe kalkıyorum hepsi o
bana da heyet raporu verecek doktorum sana kaç gün rapor verdi
şimdilik moralim iyi çok şükür kasılmam da hiç yok
amin inş. sümlemiz sağlıkla zamanında doğururuz inş.
ne kadar su içiyorsun
ben 3-3,5 litre su içiyorum
bi de kullandığın ilçalar neler

canım benım ne güzel anlatmıssın :)
aynen dun annem geldı anneme gösterdım oda sneı dedıgını dedı çok rahatladım :))
benımkıler bır buçuk aylıklar canım benım:) allah herkezın çocugunu bagışlasın çok teşekkur ederım :) bakalım ne zaman buyucekler aslında 1 yaşında olmalarını ısterdım
çıksak gezssek 3 muz :) hayal kuruyorum :)

Yatarak hamişliğini geçiren arkadaşlar herşey güzel olacak inşallah..bende yorulduğumda hemen rahmimde ağrı hissediyorum ve korkuyorum....haftaya kontrolümüz var umarım aksi bir durumla karşılaşmayız....ahh bu korkular olmasa...son dönemde ağırlaştıkça daha fazla korkum olmaya başladı...ama olsun onalar ulaşacağımız yol nasıl olursa olsun bebişlerimize ulaşalım

konu içerisinde biraz aradım fakat 100 küsür sayfa olduğu için aradığım cevapları bulamadım,
birazda şans işi diyosun yani hıı

yaa normal doğum yapılabilir yanii

ben ikizlerde normal doğum hiiç duymadım ,burayıda geyik topiği olarak gördüm,onun için sordum
hayır canım hamile değilim ,2 kızım var ikiside tek tek oldu,dediğim gibi benimkisi merak

Merhaba benimde ikizlerim var ama ben riskli bir hamilelik geçirdiğim için sezeryanla doğum yaptım,birde erken doğumduAma kuzenimin eşi ikizlerini geçen yıl normal yolla doğum yaptı

allah hepinize kolaylıklar versin ,bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
ayrıca cevaplar içinde ayrı ayrı teşekkürler

açıkca söyleyeyim bugünlerin tadını çıkar 1 yaşına geldiğinde ayaklanırlar biri bi tarafa biri bi tarafa kaçar sen ortada hangisinin peşinden koşsam diye bakakalırsın :):):):)

ben bile şimdiden zaptedemiyorum kuzucukları :):):) masa koltuk ve sehpaların altından topluyorum

emınım her dönemın tatlı zorlugu vardır. fakat bu dönem gaz ve kusmaları çok yogun oluyor canım

Ben bu isler basıma gelmeden önce bazı sorunlardan dolayı istifa etmiştim canım isten, akabinde de rahim ağzından sorun yasadım zaten, sınır, stres, üzüntü...cok etkiliyor dolayısıyla rapor hiç kullanmadım ama daha önce aldığım bı heyet raporum vardı o 40 gunluktu...ilac olarak da elevit ve kan hapı dısında bisey kullanmıyorum, kan hapını iki tane iciyorum bı de gebelik sekeri çıktı onun için diyet yapıyorum. Su icme miktarın cok iyi aynen devam et canım, ben de 3 litreye yakın iciyorum. dr'un sürekli yatacaksın dememesi, kasilmalarinin durması cok cok iyi... inşallah bı donem için yaşadığın bı sikintin olarak kalır, kalan hamileliğini saglikla ayakta geçirirsin canım:)

emınım her dönemın tatlı zorlugu vardır. fakat bu dönem gaz ve kusmaları çok yogun oluyor canım

anlıyorum çok zor bir dönem ama bolca tadını çıkar mini minilerken sarıp sarmala.gaz için yapacak birşey yok ama azatabilirsin.mesela biberon kullanıyorsan dr.browns u tavsiye ederim.birde topuklarına elma yapı sür sıcak tutar gaza iyi gelir.ben çok faydasını gördüm.

benim bebişler 7 aylıklar maşallar bi tatlılar ki bu dönemleri de ayrıbir güzel.tabi ordan burdan toplamak dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…