- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
- #1.101
emınım her dönemın tatlı zorlugu vardır. fakat bu dönem gaz ve kusmaları çok yogun oluyor canım
Ben bu isler basıma gelmeden önce bazı sorunlardan dolayı istifa etmiştim canım isten, akabinde de rahim ağzından sorun yasadım zaten, sınır, stres, üzüntü...cok etkiliyor dolayısıyla rapor hiç kullanmadım ama daha önce aldığım bı heyet raporum vardı o 40 gunluktu...ilac olarak da elevit ve kan hapı dısında bisey kullanmıyorum, kan hapını iki tane iciyorum bı de gebelik sekeri çıktı onun için diyet yapıyorum. Su icme miktarın cok iyi aynen devam et canım, ben de 3 litreye yakın iciyorum. dr'un sürekli yatacaksın dememesi, kasilmalarinin durması cok cok iyi... inşallah bı donem için yaşadığın bı sikintin olarak kalır, kalan hamileliğini saglikla ayakta geçirirsin canım:)
ben de elevit ve demir hapı kullanıyorum bide coraspin ..
rahim ağzını ne ile ölçtürdün
amin inş.
bende gaz için ve bağırsak filorasını düzenleyen biogaıa öneriyorum.
selam ikiz anneleri nasılsınız bakalım
kızlarr doktor bir gün yatış verdi bana kasılmalarım varmış nst de görünen tedbir amaçlı bir gün gözlem altında tutalım dedi çok dua edin lütfen birkaç hafta daha dayansınlar
merhaba ikizkalpler benim de geçen hafta nstde kasılmalarım vardı ben yatmadım hastanede bugün yeniden nst ye baktılar normale dönmüş. korkma iyi düşün iyi olsun sakınılan göze çöp batarmış o yüzden rahat ol :) hastaneden çıktıktan sonra dikkat et kendine hiçbir iş yapma dinlen bol bol dayanırlar inşallah merak etme annesi :)kızlarr doktor bir gün yatış verdi bana kasılmalarım varmış nst de görünen tedbir amaçlı bir gün gözlem altında tutalım dedi çok dua edin lütfen birkaç hafta daha dayansınlar
kızlarr doktor bir gün yatış verdi bana kasılmalarım varmış nst de görünen tedbir amaçlı bir gün gözlem altında tutalım dedi çok dua edin lütfen birkaç hafta daha dayansınlar
Yaaa kızlar sizden okuyorum da görüyorum bana hiç alttan muayene yapmadı doktorum ve rahim ağzı için bir ölçüm falan yapmadı sorulacak sorularımın içerisindeydi normalde ama eşim izin vermedi.
neden mi?
daha önce suyum iyi mi bebeklerin gelişimi normal mi sorularıma ben zaten seni uyarıyorum yolunda olmayan durumlar için.
internetten bir sürü şey okuyorsunuz kendi tansiyonunuzu kendiniz yükseltiyorsunuz dedi.
onun için artık usturuplu sorular soruyoruz.
daha doğrusu eşim engelliyor...
yani rahim ağzı ile ilgili bir mevzu geçmedi aramızda sadece ben erken doğum tehlikem ya sa durumum var mı dediğimde hayır her şey yolunda çok iyisini kilona dikkat et dedi.
bir de ciğer geliştirici iğneleri de ne olur olmaz diyerekten yapıyoruz yoksa şimdilik hiç bir riskin yok dedi.geçen hafta gitmiştim doktora 29.haftamda (28+5 haftalıktım) ve kızım 1432 gram oğlum 1211 gram dı.
ki doz ciğer geliştiricim yapıldı iki dozum da çarşamba günü yapılacak.
sizce doktoruma sormalı mıyım rahim ağzı uzunluğunu???
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda
Yaaa kızlar sizden okuyorum da görüyorum bana hiç alttan muayene yapmadı doktorum ve rahim ağzı için bir ölçüm falan yapmadı sorulacak sorularımın içerisindeydi normalde ama eşim izin vermedi.
neden mi?
daha önce suyum iyi mi bebeklerin gelişimi normal mi sorularıma ben zaten seni uyarıyorum yolunda olmayan durumlar için.
internetten bir sürü şey okuyorsunuz kendi tansiyonunuzu kendiniz yükseltiyorsunuz dedi.
onun için artık usturuplu sorular soruyoruz.
daha doğrusu eşim engelliyor...
yani rahim ağzı ile ilgili bir mevzu geçmedi aramızda sadece ben erken doğum tehlikem ya sa durumum var mı dediğimde hayır her şey yolunda çok iyisini kilona dikkat et dedi.
bir de ciğer geliştirici iğneleri de ne olur olmaz diyerekten yapıyoruz yoksa şimdilik hiç bir riskin yok dedi.geçen hafta gitmiştim doktora 29.haftamda (28+5 haftalıktım) ve kızım 1432 gram oğlum 1211 gram dı.
ki doz ciğer geliştiricim yapıldı iki dozum da çarşamba günü yapılacak.
sizce doktoruma sormalı mıyım rahim ağzı uzunluğunu???
Bendeki açılma ve hunilesme farkedildiginde 19. Haftamdaydim, 18 ile 20 haftalar arasında ustten bi problem farkederlerse donup bi de alttan ölçüm yapılması gerekiyor, o donemde en sağlıklı sonucu alttan ölçüm veriyor, sen zaten 30dasin rahim agzi takibi için geç yani, sen cok şükür o donemi sorunsuz atlatmissin...Benim 34e kadar takibi devam edecek riskli grupta oldugum için, sen bundan sonra kasilma ve kanamana dikkat et yeter bence canım, haa bı de enfeksiyona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?