- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
- #1.121
canim sana özelden de yazmistim.benim karnimda sertlesmeler oluyor.dr a soyledim yapacak bisey yok dedi ilac verdi.zaten yattigim halde rahim agzi kisalmis.2.7 dedi radyolog.yatmaya devam ediyorum anlayacagin.senin kacinci haftanda rahim toparlanmisti biraz..
Oncelikle cok gecmis olsun canım, hemen moralini bozma bu isler hicte öyle kuralli kaideli gitmiyor, nice mucizeler yaşatıyor allahım kullarına...banada rahim agzindan dolayi bı sürü şey diyen oldu bak 30'un icindeyim, allah "ol" dediyse olacak o bebisler... Arda lembet var, Atasehir memorialde, riskli gebelik uzmanı, rahim ağzından dolayı problemli olan annelerin cogu ona gidiyor istanbulda, ona görün mutlaka derim, lokasyon olarak uzamda bile bı fikrini al, başka Dr falan önerir belki...bulanti ve kusmam bebekleri hiç ama hiç etkilemez, sadece bol sıvı almaya bak yeter, Allah saglikla yavrularını kavuşmayı nasip etsin inşallah:)
Oncelikle cok gecmis olsun canım, hemen moralini bozma bu isler hicte öyle kuralli kaideli gitmiyor, nice mucizeler yaşatıyor allahım kullarına...banada rahim agzindan dolayi bı sürü şey diyen oldu bak 30'un icindeyim, allah "ol" dediyse olacak o bebisler... Arda lembet var, Atasehir memorialde, riskli gebelik uzmanı, rahim ağzından dolayı problemli olan annelerin cogu ona gidiyor istanbulda, ona görün mutlaka derim, lokasyon olarak uzamda bile bı fikrini al, başka Dr falan önerir belki...bulanti ve kusmam bebekleri hiç ama hiç etkilemez, sadece bol sıvı almaya bak yeter, Allah saglikla yavrularını kavuşmayı nasip etsin inşallah:)
cnm cok tesekkur ederım bende sısli memorielde tedavı goruyodum bu ana kadr ama cok fahalı ssk da gecmıyo ondan dr degıstırıyorm yoksa doktorumdan cok memnunum. dedıgın gıbı allahıma emanet bebıslerım hakkımda hayırlısı neyse o olsun 30. haftandasın cok sewındım allahım bebıslerını hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın umarım bende bu gunlerı gorurum ilk gebelıgım ve bıraz da zor oldu oldaan mı bılmem ama doktor sorunu anlatınca cok korktum acıkcası bıde kasıklarımda sureklı agrım oluyo acaba o rshımde acılma yaparmı
Ah o paranin gözü kor olsun yaa, bu kadar sıkıntının icinde bı de onunla uğraşıyoruz
Korkman cok normal canım, bu sıkıntı gecer başka bisey çıkar, çıkmasa bile sen kafanda kurar çıkartırsın, hamilelik böyle bı süreç...benim ikinci hamileliğim sanki daha önce aynı korkuları yaşayıp boş çıktığını görmemisim gibi tekrar aynı vesveseleri yapıyorum:)
Kasik ağrın muhtemelen rahmin buyumesiyle ilgili, açılmaya sebep olacağını sanmıyorum.
Bı de kabiz olmamaya çalış, sakin tuvalette ikinma!!
canm cook tesekkr ederm ya bırılerın bana ıyı bısey soylemesı gercekten ıyı gelıyo kotu dusuncelerım en azından azalıyor
bıde dedıgın gıbı bu sıkıntılar ıcınde parayla ugrasıyorz gercekten memorıel cok guzel bı hastane senınle cok guzel ılgılenıyolar en onemlısı herseyı para ıcın kesınlıkle yapmıyorlar
ama ıcten ıce para su gıbı gıdıyor orda bıde bu durumda calısamıyormda ondan bıraz uygun ssk nın gectıgı bı yer arıyorm valla gebelıkte korkular korkular hep boyle sanırm
hayırlısıyla bu gunlerı ıyı bı sekılde atlatırz
canım pekı sen kacıncı ayındasın
Benim bu hafta cok sukur 30. Hafta bitiyor, 1,5 ay kadar daha dayanabilirsem süper olur, kısmet tabi...
Eğer sana cok uzak degilse cerrahpasaya da gidebilirsin aslında, riskli gebelikte de, yeni dogan yogun bakimindada 1 numara, Prof. Riza madazli var, ondan bı randevu almaya çalışsana, asistanları bile cok iyiymis, dikişi de orda yaptirabilirsin hem...
günaydınnnn
28.09.2012 oğluşlarımı kucağıma alıyorum allah kısmet ederse
darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inşallahhhhh
cnm cerrahpasa bana cok uzak degıl ıyı yanı super oldu bu ya umarım bu durumu halledebılırız
senın ıcın cok sevındım cok sukur umarım 1.5 ayıda allah ın ıznıyle atlatırsıınız sen tedavı ıcın nereye gıdıyosun cnm
Benim bu hafta cok sukur 30. Hafta bitiyor, 1,5 ay kadar daha dayanabilirsem süper olur, kısmet tabi...
Eğer sana cok uzak degilse cerrahpasaya da gidebilirsin aslında, riskli gebelikte de, yeni dogan yogun bakimindada 1 numara, Prof. Riza madazli var, ondan bı randevu almaya çalışsana, asistanları bile cok iyiymis, dikişi de orda yaptirabilirsin hem...
Ben Anadolu yakasindayim, doktorum Naciye mulayim, riskli gebelik üzerine özel bı uzmanlığı yok ama ben cok güveniyorum ona, buyuk oglumu da o dogurtmustu, cok detayci biri...bı de benimki korku filmi gibi baslamisti 19. Haftada ama cok sukur öyle devam etmedi rahim ağzı oldugu gibi kaldi, kendisinin takibi yeterli oluyor, özel muayenehanesine gidiyorum ben, belli bi hastaneye bağlı degil, anlaşmalı oldugu hastaneler var...
Durumunu haber ver yine, merakta bırakma yani:)
tamam canm yrn esım capa ve cerrahpasa dr arastırcakmıs ordan bırısını bulcam artk ınslh
aslında ben dıyorumkı benım ewıme yakın bı hastane var avıcenna doktorlarıda cok ıyı
ben kontrollerıme oraya gıtsemde eger gerekırse sankraj ıcın ıyı bı dr bulup onamı gıtsem
ya bu para ah su para gozu kor olsun
dr buluyorum cok pahalı ucuz buluyorz acaba yapabılırmı olurmu offf
nasıl atlatcam bu durumu
önce çapayi veya cerrahpasayi bı gor ondan sonra gerisini duşun bence, birinden mutlaka memnun kalacağını düşünüyorum, tabi ozeldeki muameleyi okadar karmaşanın icinde orada görmen zor ama onlardaki deneyim de kimsede yok...
cnm sanırım capa cerrahpasa askıya alındı bızım bı tanıdık var dr aynı zamanda bı ozel hastanesı var
aksam onunla konustum derdımı anlattım saolsun hemen yardımcı oldu bu arada benım doktorumun esı
bu tanıdıgın hastanesınde dr kadn dogm ve cok ıyı oldugunu soyledı tup bebek tedavısındede bu tanııdık saolsun bana memorıel doktorumu tavsıye etmıstı
yanı esınden esıne trasfer olucam ama tesaduf sanırım :) yrn kesınlescek onumuzdekı hafta ıcı bı gun
muaneye gıtcem
kafamda okadr buyuttumkı su senkraj ısını anlatamam
umarım gerekkalmazhersey rayında gıtse kkeske ya
ikiz gebelıktekı arkadaşlarım ikiz bebeklerıne tek bakacak olanlara duyurulur :) çookk zorr bakımı :)
şimdi ikiz bebeklerıne benım gıbı tek bakan varmı ? varsada ikisi birden aglayınca ne yapıyorsunuz?
valla ıkısınınde gazı bır tutuyorkime yatışecegımı anlayamıyorum
ikiz annelıgı çok güzel ama çokta yorucu mesala
benım bırı kız bırı oğlum allah herkzın bebegine kendısıne bagışlasın
2 aylık olduk öyle böyle geçtı 40mız falan derken
2 ay deyıp geçmeyın onu dogduktan sonra anlıyoruz
ıkısı bırden aglayınca birini alıyorsun kucagına digerı sana bakıyor aglayarak :;(
işte ozaman kahroluyorum..
birini emzırıken dıgerı acıkıyor bekleyemıyor sırasını ozaman kahroluyorsun ..
biri uyurken tam dınleneceken dıgerı uyanıyor.
bırını yedırırken dıgerı altı pislendı dıye aglıyor
hele birde eşin sabah gıdıp akşam 11 de gelıyorsa
yarımdı şart .benım annem uzakta kayınvalıdemde
valla bazen onalrla bıle beraber aglyırum ne yalan söylıyeyım
güzel yerlerıde var en azından ıkısınıde rabbım bana vermıs saglıklı sekılde
sabredıyorum sabırla büyütmeyı nasıp etsın rabbım
ama başaracagım buyutecem onalrı
çok ksuuyorlar benımkıler süreklı üst degıştırıyorum
ıkı bebek süreklı yıkanıyor kıyafetlerı ütülerı tüm kıyafetler ütülenmelı
öyle işte <:) bugun bıraz gerıldımde anlatacak sadece sizlerım var..
anneme desem bakıyorsun kendın der .nereye kadar durayım dıyor yanında haklı
kayınvalıdemde aynı 40 çıkana kadar durdular işte onlarda nereye kadar..
saolsun eşim çok yardımcı oluyor oda olmassa kafayı yerdım
korkuttum sizide tek bakacak annelere :)
yada ben acemı onlar acemı dıye zorluk çekıyoruz
geçecek bu gunler bılyıroum
....... böyle düşündügüm için kendımede kızıyorum sankı evltalarımı suçalamıs gıbı hıssedıyorum
sonra kendıme kızıyorum ne kötu bırıyım dıye
ne bıleyım böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?