Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

tam yapmak istediğim şeylerden bahsediyorsunuz ben de disipline önem veren biriyim şımarık çocukları ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışan çocukları sevmiyorum çocuklarımın öyle olmaması için de ne gerekirse yapmak isterim. 8 yaşında olup hala ablamla uyumaya çalışan bi yeğenim var o yüzden yatma işinin bebeklikte verilmesi gereken bir eğitim olduğuna inanırım umarım benim çocuklarım da istediklerime uyumlu olurlar bu konuda sıksık sizden yardım istiycem rahatsız etmezsem

Ne demek elimden gelen paylaşımı yaparım bu konuda...Benim de daha evlenmeden hayal etiğim şeylerdi çocuk yetiştirme konusunda....Sevgiler...

haftalardır her türlü şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız sonra bi kız bi erkek sonra iki erkek gibi ama belli değil denildi yeter artık bugun belli olsun lütfeeeeeeeeen

haftalardır her türlü şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız sonra bi kız bi erkek sonra iki erkek gibi ama belli değil denildi yeter artık bugun belli olsun lütfeeeeeeeeen

haftalardır her şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız, sonra bi kız bi erkek, sonra iki erkek ama belli değil yeter artık belliii olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeen çatlıycaz
sizinkiler ne zaman belli oldu anneler???

Kızımın cinsiyeti serklaj yaptırdığımın ertesi günü yani 12+3 de belli oldu.Oğlumun 14.haftada..Çünkü oğlum arkasına dönüyordu..

kızlar merhabalar kız oğlan hiç farketmiyor bende cinsiyetlerini öğrenene kadar hep kızım olsun istiyordum sonra ilk oğluşumun tekmelerini hissettim doğduktan sonra da bi tatlı geldi anlatamam çok tatlı oğlan çocukları.bak görüceksiniz.ne kadar saçma düşünmüşüm diceksiniz.

bu arada bi kızım bi oğlum var.kızımında oğlumunda yeri apayrı ama oğlum bambaşka.belki de sessiz olduğu içindir bilemiyorum kız ortalığı yıkıyor.emziği düşsün ortalığı yıkar ,canı sıkılsın ortalığı yıkar ,gezmek istesin ortalığı yıkar , uykusu gelsin ortalığı yıkar , mama yicek önce bi ortalığı yıkar sonra yer.bi orduya bedel

maşallah kuzucuklarıma nazar değmesin inşallah. bu arada bebeklerim 3,5 aylık

kızlar merhaba bende emin olmamakla beraber aranıza katılmayı umuyorum geçen hafta doktora gittiğimde 414 çıkan beta hcg değerim 2 gün sonra 2687 çıktı doktorum tek kee gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir büyük ihtimalle dedi tabi 2 hafta sonra çağırdı yani haftaya cuma gidicem ama bana zaman hiç geçmiyor sizce ikiz olma ihtimali nedir tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilirmisiniz

haftalardır her şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız, sonra bi kız bi erkek, sonra iki erkek ama belli değil yeter artık belliii olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeen çatlıycaz
sizinkiler ne zaman belli oldu anneler???
Kızlar selam hepinize inşallah sorunsuz gidiyordur hamilelikleriniz

İkizkalpler,
Benim bir kızım 12. haftasında göstermişti kendini diğeri için çok uğraşıyordu doktorum hep sırtını dönüyordu. 16. haftada olan kontrolümde nihayet bir prensesim daha olacağını öğrenmiştim :)

bizde haftaya gidecez 12. haftamız olacak belki cinsiyetlerini görürüz aslında hiç önemli değil kız erkek rabbim hayırlı evlat versin bu günleride gördük ya şükürler olsun sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah. ikiz bebiş olduğunu duyan herkes biri kız biri erkek olsun bari diyorlar. rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. günler geçmiyor sürekli bebişler görmek istiyoruz.

merhaba kıslarrr
bende ikiz bebek bekliyorum 21. haftamızdayız hayırlısıyla sağlıkla allah kucağımızda göstersin inş.
sıkıntılarınız varmı nasıl geciyo hamilelik
birde pek girmiyosunuz sanırım topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…