- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
kacinci haftadasiniz????cinsiyetleri ne??
Allah sagsalim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin25 haflik oldular iki kizim olucak kismet olursasizin neyiniz var
Hem disiplin sağlayıp hem de sevgimizi sonsuz verebiliriz...Hiç ayağımda sallamadım..Bizimle aynı odada uyutmuyorum..En başından beri kendi odalarında kendi yataklarında uyumalarına alıştırdım..Akşam en geç 21:30 da dişler fırçalanır ve yatırırım..Tabi çok isyan ettiler ama sonunda alıştılar...Yemek seçme huyumuz yok.. Yemediğinde aman yemiyor diye pes etmedim..Başka bir şekilde ya da ara vererek yine yedirdim...Anne biraz daha disiplinli olunca ve kolay pes etmeyince faydası çok oluyor...:)
tam yapmak istediğim şeylerden bahsediyorsunuz ben de disipline önem veren biriyim şımarık çocukları ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışan çocukları sevmiyorum çocuklarımın öyle olmaması için de ne gerekirse yapmak isterim. 8 yaşında olup hala ablamla uyumaya çalışan bi yeğenim var o yüzden yatma işinin bebeklikte verilmesi gereken bir eğitim olduğuna inanırım umarım benim çocuklarım da istediklerime uyumlu olurlar bu konuda sıksık sizden yardım istiycem rahatsız etmezsem
Allah sagsalim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
benim de bi tane kizim var
sadece sağlıklı olmalırını diliyorum ama içimden de bari bi tanesi kız olsa keşke demeden edemiyorum hayırlısı artık bakalım
haftalardır her şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız, sonra bi kız bi erkek, sonra iki erkek ama belli değil yeter artık belliii olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeen çatlıycaz
sizinkiler ne zaman belli oldu anneler???
Kızlar selam hepinize inşallah sorunsuz gidiyordur hamileliklerinizhaftalardır her şey söylendi cinsiyetlere dair önce iki kız, sonra bi kız bi erkek, sonra iki erkek ama belli değil yeter artık belliii olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeen çatlıycaz
sizinkiler ne zaman belli oldu anneler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?