- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
34-35-36-37.haftalara kadar ulaşabilinirse bu haftalarda kesinlikle 1-1.200 gr kadar alınıyor haftada üstelik..
hayirlisiyla o haftalara kavusalim kilo hic umrumda deyil
Bir de şöyle bir şey var arkadaşlar..Gözlemlediğim kadarıyla zayıf olan hamileler daha fazla kilo alıyor,ama kilolu olan hamileler hamileliklerinde daha az kilo alıyorlar...
İlk 3 ay aslında bebek olmayan bu şişlik ordaki gebelik kesesinin bebekten çok daha büyük olması şeklinde kendini gösteriyor,
Usg de de bakarsınız,bebek bir geniş yerde yüzüyor,aslında bebek o kadar büyük değil ama kesesi büyük,o şişlik de o aslında..
14 kilo almanıza müsade eden doktor acaba hiç ikiz hamilelik tecrübe etmemiş mi acaba,
tek gebeliklerde bile 14 kilo hayal,
Bu doktorlarada şaşıyorum,
İnsan hamile kalıyor,sen daha ilk aylardan kilo alma,kilo alma diye tutturuyorsun,nasıl bi kafa bu ben anlamıyorum,
bence bu bir daha geri gelmez fırsat,çok çok aşırı olmamak kaydıyla keyfine bak derim ppöööfff
neeeeyyy bir senede 33 kilo muu,o ne yaaaa?
kızlar merhaba ben dün doktora gittim kan tahlili yaptırdım salı günü 414 olan değerim 2687 çıktı doktorumda çok şaşırdı tek kese gördük ama büyük ihtimalle tek yumurta ikizi olabilir dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını görürsek inşallah o zaman belli olacak ne diyorsunuz acaba olabilirmi ???
15 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyorum herkes ikizlerde çatlakların daha fazla olacağını söylüyor ben de şimdilik yok ama çok korkuyorum siz de var mı lütfen beni aydınlatır mısınız
1 sene içinde 2 kez üstüste ikizlere hamile kaldım..Tek çatlağım yok canım..Hatta hamilelik kilomdan bile daha düşük kilodayım..Göbek möbek de kalmadı...
merhaba ben de 25. haftaya girdim. çoğul gebeliklerde doğum öncesi yasal doğum izni 10 hafta, bu da 30. haftanın dolduğu zamana denk geliyor. (Sanırım 30+0)
Ama ben bu aralar ağırlaştım biraz, hareket etmekte, oturmakta zorlanıyorum. Doktorum "bir aylık rapor verelim" dedi. ben erken ayrılcam inşaallah, 30. haftaya kadar dayanamıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?