Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

34-35-36-37.haftalara kadar ulaşabilinirse bu haftalarda kesinlikle 1-1.200 gr kadar alınıyor haftada üstelik..

34-35-36-37.haftalara kadar ulaşabilinirse bu haftalarda kesinlikle 1-1.200 gr kadar alınıyor haftada üstelik..

Bir de şöyle bir şey var arkadaşlar..Gözlemlediğim kadarıyla zayıf olan hamileler daha fazla kilo alıyor,ama kilolu olan hamileler hamileliklerinde daha az kilo alıyorlar...

Bir de şöyle bir şey var arkadaşlar..Gözlemlediğim kadarıyla zayıf olan hamileler daha fazla kilo alıyor,ama kilolu olan hamileler hamileliklerinde daha az kilo alıyorlar...

hahahah aynen öyle bence de,işte ben de oyumm

haklısın bence de...
benim arkadaşım tek gebeliğe gebe benden 1 ay önce gebe kaldı onun karnı yuvarlak şimdiden o 4.ayını tamamlıyor,
ben bu gün 12haftamı bitiriyorum ve dün biri bana erik uzattı şoktaydım çünkü herkes daha belli bile değil diyordu bana
o yüzden demekki belli oluyormuş dert etmeyelim biz iki elek getiricez dünyaya elbetteki kilo alıcaz 14 kiloyla kurtulmamız bana da imkansız geliyor
ben şahsen 1 senede 33 kilo verdim o yüzden (inşAllah 30 kilo almamam ama alırsamda vermek zorundayım) yeterki meleklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşAllah...

kızlar merhaba ben dün doktora gittim kan tahlili yaptırdım salı günü 414 olan değerim 2687 çıktı doktorumda çok şaşırdı tek kese gördük ama büyük ihtimalle tek yumurta ikizi olabilir dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını görürsek inşallah o zaman belli olacak ne diyorsunuz acaba olabilirmi ???

neeeeyyy bir senede 33 kilo muu,o ne yaaaa?

öyle canım 120 kiloydum 1 sene içerisinde 87 kilo ya düştüm diyetisyen ve spor salonu ile başardım 50-52 beden giyiyordum
en son 42 bedene girmeye başlamıştım 2 tane 42 beden pantolonum var :O) benim için büyük mutluluktu çünkü en son 9 sene önce giriyordum
42 bedene :O)
sonra 3 kilo alıp :O( 4-5 ay kilomu korudum ve üstüne de hamile kaldım...
90 kilo ile hamile kaldım bu gün 3.ayımız bitti ve biz şimdi 94 kiloyuz...

canım belki kesenin biri arkada kalmıştır belki de dr un dediği gibidir belki de tek gebeliktir önemli olan senin ve bebeklerin-bebeğinin iyi olması sakin ve mutlu ol stress hiçbirimiz için iyi değil...

15 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyorum herkes ikizlerde çatlakların daha fazla olacağını söylüyor ben de şimdilik yok ama çok korkuyorum siz de var mı lütfen beni aydınlatır mısınız

15 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyorum herkes ikizlerde çatlakların daha fazla olacağını söylüyor ben de şimdilik yok ama çok korkuyorum siz de var mı lütfen beni aydınlatır mısınız

1 sene içinde 2 kez üstüste ikizlere hamile kaldım..Tek çatlağım yok canım..Hatta hamilelik kilomdan bile daha düşük kilodayım..Göbek möbek de kalmadı...

çok teşekkür ederim kızlar benim kilo sorunum yok 47 kiloyla hamile kaldım zaten şimdi 49 kiloyum ama çatlaklardan çok korkuyorum annemde ablamda hiç olmadı ama benimki ikiz olduğu için korkuttular beni sende kesin olur zayıfsın die krem meselesini doktoruma danışıp hemen başlıycam. etrafımda hiç ikiz annesi yok sizlerle konuşmak bana da iyi gelicek şimdiden teşekkürler

slm arkadaslar ben de ikiz bebislerime hamileyim. cok zor bir surec olacak diye dsunuyorum ama ins allah hayirlisiyla saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin allaha sukur simdiye kadar bebislerim beni hic uzmedi.ins ileride de boyle devam eder.

ögrendım canım doktoRA GITTIM hazıranın 22 de ızıne ayrılacaksın dedı yanı kanunnen 23 haftayı doldurmak şartmış ..saçma ama 1 ay sonrada dogum yapcam ne anladım ben bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…