- 11 Mart 2025
- 453
- 332
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
-
16. haftadayım ben hala hissetmedim ve gerçekten yanıtları ben de merak ediyorum :) tekil gebelerle aynı anda hissedeceğimizi söyledi doktorum, hissettirecek güce 18. haftadan sonra ulaşacaklar dedi ama umarım bu mesajı yazdıktan sonra bile hissetmeye başlarım :)Merhaba anneler,
İlk ikiz gebeliğim ve çok merak ediyorum: Siz ikiz bebeklerinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?
Tekil gebeliklere göre daha erken hissedildiğini duydum ama emin olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bugün kontrole gittim ikiside iyi maşşallah ölçüleri 15+5 ile 16 hafta ile uyumlu ama hiç birsy hissetmiyorum16. haftadayım ben hala hissetmedim ve gerçekten yanıtları ben de merak ediyorum :) tekil gebelerle aynı anda hissedeceğimizi söyledi doktorum, hissettirecek güce 18. haftadan sonra ulaşacaklar dedi ama umarım bu mesajı yazdıktan sonra bile hissetmeye başlarım :)
benim son adet tarihim 1 haziran 2 3 gün de önden gidiyor minnoşlarım :) ama hala hissetmedim henüz hiççBugün kontrole gittim ikiside iyi maşşallah ölçüleri 15+5 ile 16 hafta ile uyumlu ama hiç birsy hissetmiyorumsizin en son adet tarihiniz neydi
az ikiz sanırım bilemedimmmKimse de yazmiyor
Diğer konular 20k yorum almış
Lütfen tecrübeli gebeler bize yardımcı olsun Eki Görüntüle 3644700 Eki Görüntüle 3644701
Balık kayıyor gibi nasıl oluyor onu da bilmiyorumBalık kayıyor gibi deniyor ya onu ilk 17.haftada hissettim. Tam olarak tekmeyi 19.haftada
Aaa benimde sat aynı zamandabenim son adet tarihim 1 haziran 2 3 gün de önden gidiyor minnoşlarım :) ama hala hissetmedim henüz hiçç
Böyle hafif kıpırtı kelebek gibiBalık kayıyor gibi nasıl oluyor onu da bilmiyorumultrasonda 2 si çok hareketli fakat hiç hissetmiyorum hata doktorlar hep çok hareketliler diyor
Geçen cumartesi öğrendim ben 1 kız 1 erkekAaa benimde sat aynı zamandaaynı gidiyoruz
Şey nasıl cinsiyet belli oldu mu
Çok ritmik şeyleri bebişler bu kadar düzenli hareket edemez sanırım diyip bağırsak hareketine yoruyorum benBöyle hafif kıpırtı kelebek gibi
Evet orası öyle ilk hissetmeye başlandığında bağırsak hareketiyle karıştırılabiliyor. Ama hissettiğinde de anlıyorsun onun bağırsak olmadığını daha farklı birşey kayıyor gibi oluyor. İleriki haftalarda düzenli oluyor hatta dokunduğunda tepki veriyorlar falan süper bir şey. İkiz olduğu içinde her birinin hareketini ayrı ayrı hissediyordum benÇok ritmik şeyleri bebişler bu kadar düzenli hareket edemez sanırım diyip bağırsak hareketine yoruyorum ben
Ay ne güzelGeçen cumartesi öğrendim ben 1 kız 1 erkeksenin?
Bende herhalde ilerleyen zamanlarda hissederim şuan zaten daha 150 gramlarBöyle hafif kıpırtı kelebek gibi
Aynen kaçıncı haftadasınBende herhalde ilerleyen zamanlarda hissederim şuan zaten daha 150 gramlar
Şuan 15+ 3Aynen kaçıncı haftadasın
Daha erkenmişŞuan 15+ 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?