• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Annelere Soru: İlk Hareketleri Ne Zaman Fark Ettiniz?

Ayy bunu duymak beni çok rahatlattı. Sürekli acıkıyorum korkuyordum bu durumdan neyse ki yanlız değilmişim 😇
Ben de aynıyım canım yalnız değilsin. Sık acıkıyorum ve Sık sık idrara çıkıyorum. Arada sol tarafıma da iğne batar gibi batma oluyor. Sürekli de uykum geliyor. Oturduğum yerde uyuduğum zamanlar bile var yani🥰

Günaydın kızlar. Dün doktor randevum vardı ve ikizlerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendik. O kadar üzüldüm ki çok bağlanmışım ikizlerime. Diğer bebeğim şimdilik iyi şükürler olsun. Iki hafta sonra tekrar randevum var. 12.haftayı atlatmak önemli dedi doktorum. İnşallah Rabbim büyüktür bebeğimi bize bağışlasın. Dua edin bizim için olur mu?😔😔😭😭

Günaydın kızlar. Dün doktor randevum vardı ve ikizlerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendik. O kadar üzüldüm ki çok bağlanmışım ikizlerime. Diğer bebeğim şimdilik iyi şükürler olsun. Iki hafta sonra tekrar randevum var. 12.haftayı atlatmak önemli dedi doktorum. İnşallah Rabbim büyüktür bebeğimi bize bağışlasın. Dua edin bizim için olur mu?😔😔😭😭
🥺🥺🥺😔😔😔 inş diğeri seninle kalcak Allah büyüktür dualarım seninle 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

ELIF7007 ELIF7007 dualarım da olacaksın🙏 bebeğin sana sağlıkla herşeyi ile gelecek kendini üzüp hissettirme sürekli onunla konuş sağlıkla heyecanla beklediğini söyle. Hissedecektir seni.
arkadaşlar ben her cuma sela ile cuma ezanı arasında elimi karnıma koyup ezan bitene kadar dua ediyorum beni çok rahatlatıyor.

Sadece bebeğin sorunlu olabileceğini söylediler hatta genetik test yaptırdın mı diye sordular bende yaptırmadım dedim. İnşallah sağlıkla diğer bebeğimi kucağıma alırım. Dua edin benim için olur mu?
Tabiki şuan hastanedemisiniz gözetim altında umarım ötekini saglikla kucağınıza alcaksınız
Kuzenim de ikizlerde birini düşük yaptı 18 haftalikken kanama ile kaybetti ama diğerini saglikla kucağına aldı ve onca kanama ya rahmen bişey olmadı sizde de olmayacak allahın izniyle inşallah

ELIF7007 ELIF7007 dualarım da olacaksın🙏 bebeğin sana sağlıkla herşeyi ile gelecek kendini üzüp hissettirme sürekli onunla konuş sağlıkla heyecanla beklediğini söyle. Hissedecektir seni.
arkadaşlar ben her cuma sela ile cuma ezanı arasında elimi karnıma koyup ezan bitene kadar dua ediyorum beni çok rahatlatıyor.
Sağol canım çok teşekkür ederim. İyiki sizler varsınız. Evet şimdi ikizini kaybetmiş olsam da diğer bebeğimin sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum Rabbimden onun için dualar ediyorum hep. Hersey iyi olacak inşallah Rabbim büyüktür. Bize onun acısını yaşatmayacak Rabbim inancım sonsuz.

Tabiki şuan hastanedemisiniz gözetim altında umarım ötekini saglikla kucağınıza alcaksınız
Kuzenim de ikizlerde birini düşük yaptı 18 haftalikken kanama ile kaybetti ama diğerini saglikla kucağına aldı ve onca kanama ya rahmen bişey olmadı sizde de olmayacak allahın izniyle inşallah
Yok hastanede değilim doktor onun kendiliğinden eriyip gideceğini söyledi. Diğer bebeğe zararı olur mu diye sordum ama hayır olmaz onlar ayrı keselerde dedi. Sadece kanaman olursa eğer ne zaman olursa olsun hastaneyi ara ve gel dedi. Şükürler olsun diğer bebeğim iyi inşallah da iyi olacak inanıyorum. Sağolun hepiniz de ilginiz için iyiki varsınız.

Çok üzüldüm canım ama en azından hala bir bebeğin seninle. inşallah 12. Haftayı hep birlikte bebeklerimiz sağlıklı olarak atlatırız. Ben de çok korkuyorum heran bir şey olacak diye.

Çok üzüldüm canım ama en azından hala bir bebeğin seninle. inşallah 12. Haftayı hep birlikte bebeklerimiz sağlıklı olarak atlatırız. Ben de çok korkuyorum heran bir şey olacak diye.
Sağol canım evet tek şükrettiğim de diğer bebeğimin benimle olması ve inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Önümüzdeki hafta çarşamba günü randevum var. O kadar korkuyorum ki inşallah Rabbim bebeğimi bize bağışlasın.

İkiz anne adayları neler yapıyorsunuz kızlar karnınız çıkmaya başladı mı ya benim kıyafetlerim olmuyor artık zaten karnım vardı çıktı mı kilo almış gibi de görünmüyorum ama kilo mu aldım acaba karnım mı çıktı ayırt edemiyorum ilk gebeliğimde de 9 haftalık ken karnım çıkmıştı aslında bunlar ikiz olduğu için daha erken çıkmış olabilir mi

İkiz anne adayları neler yapıyorsunuz kızlar karnınız çıkmaya başladı mı ya benim kıyafetlerim olmuyor artık zaten karnım vardı çıktı mı kilo almış gibi de görünmüyorum ama kilo mu aldım acaba karnım mı çıktı ayırt edemiyorum ilk gebeliğimde de 9 haftalık ken karnım çıkmıştı aslında bunlar ikiz olduğu için daha erken çıkmış olabilir mi
Bugün 20 hafta bitti benim 2 tane ben oldum sanki 2 katına çıktım gibi hissediyorum bir yudum yesem geriliyor bir de 😬

Back
X