İKİZ ANNELERİ ACİL BAKAR MISINIZ

d_targaryen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
872
750
123
İzmir
arkadaslae iki embriyo transfer edildi. Değerim 540-1800-4100 şeklinde oldu . İlk testte ikiz herhalde diye sevindim ama su an iki katından biraz daha fazla artmış . Sizin artışlar nasıldı lütfen yorum yapın

arkadaslae iki embriyo transfer edildi. Değerim 540-1800-4100 şeklinde oldu . İlk testte ikiz herhalde diye sevindim ama su an iki katından biraz daha fazla artmış . Sizin artışlar nasıldı lütfen yorum yapın
Maşallah cnm gebeliğin hayırlı olsun bu değerlere göre ikiz gibi görünüyor değerlerinde gayet iyi hadi hayırlı olsun

Maşallah cnm gebeliğin hayırlı olsun bu değerlere göre ikiz gibi görünüyor değerlerinde gayet iyi hadi hayırlı olsun

Benimde iki kat arttı ama tek kese göründü. Herşeyin hayırlısı olsun bence. İnşallah sağlıkla kucagımıza alırız.
İkiz olabılır. Benım hep iki katı arttı
Peki kaçıncı haftada göründü kese acaba ? Tüp bebek normal gebelik gibi olmadığı icin tahmin edemiyorum

Benim 5. Gün transferden sonra 26. Günde göründü vajinal ultrasonla. Her zaman sabretmek durumundayız.. hep güzel olsun inşallah her adımımız. Tüp bebek zor bir süreç gerçekten.

Meraba bayanlar ben 18 ocakta transfer oldum 8.gün 216. 11 gün 563 çıktı bugün 17 gün ama kese gözükmedi erken mi yoksa problem mi var

Back
X