kirpim senble artvinli biizm vageçilmez tekizimizsiniz size bizim olduğumuz her yol açıkkkk
womenlove aşığım lan sana güldürdün beniiiii
canım osuruğunun melodisine kadar yazabilirsin
vallahi zeki müren rahmetli olmasaydı oda görürdü inannnn
bendede çıkmıyo yaa daha dün domestosun renkliler için olanına bastım tırt anamkeyfim yerinde kuzuların sesizliği var evde uyudular bende heryer leş kk da takılıyom...sonra mutfağa dalacam çamaşır asacam....yaaaaaaaaaaaaa bişi diyecem renkli badilerde leke çıkmamış beee...40 derecede yıkıyom nasıı çkacak o mandalin lekesi
mersüüü canımmmmben deldimmmm:) hayırlı olsun yeni topik...
gel gel şeker kafa dağıtırızzzyeni topiğiniz hayırlı olsun ikiz anneleri...
bende aranıza katılabilirmiyim :)
canommm hayırlı olsun yavrum bol geyikli olsunda noel baba gelsünnn inş....
benim herüf küçük sıları izletmiyo çet i sefiyom diye oda çıkıp boynuma atlıcak sanki tv den cillop gibi kızlar dizide dururken, bende netten izliom şimdi hollanda ineği modunda (süt sağıyomda kimse kamera açmasın haaaa)
de hayatım canom de banaannem hamur kızarttı arasına bastım nutellayı yiyorum missss e sonrada herkes eski kilosundada neden 5 kilo fazlam var diye üzülüyom duruyom..
ammaaaa bu topikte üzülmek yok dimi canom, sana canom diyebilirmiyim (zaten diyomda) herşeyi yazabilirmiyim ziyaretçiler burayada gelecekmi büyük dünyalı nazansarıkanaryamı neydi, ya gelirse bak kkorktum şimdiiiiiiiii
sahi o kimdi yaf biri bana özelden yazsında kk da raslaşırız falan laf almasın benden
kimsede yokta kendi kendime eğleniyom işte kafası hunili bir ifade yokmu ekleyim yazımın sınuna...
Bende geldim hiç kacar mı uyuzlar vakit vermiyoki doya doya yazım herseyi hadi hayırlı mubarek olsun ...
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ay zeki müren deyince aklıma ne geldi ananem zeki müren diyemezdi zeki veren derdi biz gülmekten ölürdük tabi kadın neye güldüğümüzü anlamıyo
dırım canım ben ariel kullanıyorum lekelerin üstüne sürüyorum biraz da makinaya koyuyorum çok iyi geliyo lekelere
berennaz kamera aç bizim kızların teyzelerini göresi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?