İkiz Anneleri Geyik Paneli

canan2508

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
2.866
23
158
39
İstanbul
merhaba ikiz annleriiii
hepimizin ikizlerle fazlasıyla başı dertte hamile kalmak bi sorun doğurmak bi sorun büyütmek başlıca bi sorun bu sorunlardan anlıkta olsa uzaklaşmak için bu topiği açmaya karar verdim
kafa dağıtma topiğimiz olsun burası bol neşeli bol gülücüklü bi topik olur umarımmmm
haydiii herkesi bekliyommmmm

illkkk olarak tekiz annesi kirpi geldiii. topiğin hayırlı olsun canom, bir geyik bulur bulmaz tekrar geleceğim. şimdi böyle pat diye çıkmadı :)

tuvalete gidişimize gadar yazabülürmüyüzzzzzzzzzzzzzzz.....

zeki mürende görecekmii bizzzzzzzzzzzzzz puhahah:76:

kirpim senble artvinli biizm vageçilmez tekizimizsiniz size bizim olduğumuz her yol açıkkkk

womenlove aşığım lan sana güldürdün beniiiii
canım osuruğunun melodisine kadar yazabilirsin
vallahi zeki müren rahmetli olmasaydı oda görürdü inannnn

keyfim yerinde kuzuların sesizliği var evde uyudular bende heryer leş kk da takılıyom...sonra mutfağa dalacam çamaşır asacam....yaaaaaaaaaaaaa bişi diyecem renkli badilerde leke çıkmamış beee...40 derecede yıkıyom nasıı çkacak o mandalin lekesi

womencim benim evde leş :)))))) yarın yapacam temizliği. şimdi sadece toplayabildim. bulaşık makinası toplanacak, renkliler yıkandı asılacak. cansu anadizinde uyuyo. cmre benim dizimde. hava kapalı benimde bişi yapasım yok. yemekte yokkkk

acıktım yemek yicek vaktim olmadı. süt ısıttım içine sahlep attım onu içtim :)))

ben kaçarrr çamaşır asacam....mutfağa gidemmmm yarınki ağır misafirlerime hazırlaacaklarıma başlayım...............

ay bu KONUYA CAVP VER butonunu gözümüze sokmuşlar nihayet:)))

canommm hayırlı olsun yavrum bol geyikli olsunda noel baba gelsünnn inş....

benim herüf küçük sıları izletmiyo çet i sefiyom diye oda çıkıp boynuma atlıcak sanki tv den cillop gibi kızlar dizide dururken, bende netten izliom şimdi hollanda ineği modunda (süt sağıyomda kimse kamera açmasın haaaa)

annem hamur kızarttı arasına bastım nutellayı yiyorum missss e sonrada herkes eski kilosundada neden 5 kilo fazlam var diye üzülüyom duruyom..

ammaaaa bu topikte üzülmek yok dimi canom, sana canom diyebilirmiyim (zaten diyomda) herşeyi yazabilirmiyim ziyaretçiler burayada gelecekmi büyük dünyalı nazansarıkanaryamı neydi, ya gelirse bak kkorktum şimdiiiiiiiii

sahi o kimdi yaf biri bana özelden yazsında kk da raslaşırız falan laf almasın benden

kimsede yokta kendi kendime eğleniyom işte kafası hunili bir ifade yokmu ekleyim yazımın sınuna...

Bende geldim hiç kacar mı uyuzlar vakit vermiyoki doya doya yazım herseyi hadi hayırlı mubarek olsun ...

bendede çıkmıyo yaa daha dün domestosun renkliler için olanına bastım tırt anam
bi arkadaşım nway önerdi satan biri bulursam alacağım
ben deldimmmm:) hayırlı olsun yeni topik...
mersüüü canımmmm
yeni topiğiniz hayırlı olsun ikiz anneleri...

bende aranıza katılabilirmiyim :)
gel gel şeker kafa dağıtırızzz

vallaha noel babada gelsin yawww
ay kzılar bizdemi yılbaşı çekilişi yapsak acaba yawwwwbebelere değil ama kendimizeee
ay bu eşleirn tuhaf kıskançlığı yokmu bende ezele hayranımmm eşime diyom gelsin 1 kere istesin veririm vallaha diyom kızıyo bana hahahaah
de hayatım canom de bana
herşeyi yazabilirsiniz burda kavga olmaısn yeter bu rası rahatlama deşarj olma topiğiiii
vallahi nazansarıkayayı tanımıyorum canı sıkılan bi arkadaştı sanırım hep bizi takip ettiğini yazmış ama ben hiç görmedim ilk mesajıda bizeydi zaten ya biri bize şaka yaptı sonu kötü olunca kimliğini açıklamadan geri çekildi sanırım
Bende geldim hiç kacar mı uyuzlar vakit vermiyoki doya doya yazım herseyi hadi hayırlı mubarek olsun ...

niye uyuz diyon len sne benim bebelerime gelirsem orayaaaa

canım iyi günlerin büyüdülermi bilgisayar gördümü direk taaruza geçiyolarrrrr

ayyyy yarında hava çok soğuyormuş yawww bebelerle artopu oynayacağım günleir bekliyommmm

atasay altın firmasının fabrikasında çadır kurulmuşşş pırlantalar felan %70 e vran indirimlerle satılıyomuş yakon olsa sırf gezmek için giderdim vallaha
bi şimdilik paraları boka yatırıryourz

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm

ay zeki müren deyince aklıma ne geldi ananem zeki müren diyemezdi zeki veren derdi biz gülmekten ölürdük tabi kadın neye güldüğümüzü anlamıyo

dırım canım ben ariel kullanıyorum lekelerin üstüne sürüyorum biraz da makinaya koyuyorum çok iyi geliyo lekelere

berennaz kamera aç bizim kızların teyzelerini göresi geldi

açemde cnm ben 7 aydır sündüre sündüre memikler karnıma indi çektir anam çektir, kamera yukarda kalır yane göremezsiniz puhahaha

bende tarkana bayılıyırorum yaa çok seksüüüü buluyorum hayranı değilim ama adamı görünce mest oluyorum....aşkkk kokusu var gibi adamda ....eros kıçında dolanıyor sanırım....

yenilerde kıvınç bi hoşşş bi hoşşş vallaaaaaa boy boss endaammmm adam gibi adam yaaa

romantik olacak adam dediiğin yaaaa.....aşkkk kokocakkk....aşkkk.....

benim koca heç ormantik değildr....hediye günlerini unutmaz atlamazda ama
romantizim yokkkk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…