İkiz Anneleri Geyik Paneli

muhabbetinize turp sıkarak size acı gerçekleri hatırlatıyorum
"BEN KIZLARA MAMA YAPMAYA GİDİYORUM"

ahhhh bennn ahhhhh ne kokoştumm neeeee halaaa bi yerlere giderken yapıyorum...
ama eskisi gbi değil....

benimmmm canım bu ara içmek istiyorrrrrrrr

al bendende o kadar kordona gidip gece 3 e kadar kafaları çekçen nerdeeeeeeeee

kız birsen deme böyle şeyler valla :84:yapamayacagım ya deliriyorum pufffffff

al bendende o kadar kordona gidip gece 3 e kadar kafaları çekçen nerdeeeeeeeee

kız birsen deme böyle şeyler valla :84:yapamayacagım ya deliriyorum pufffffff

kızzz kocişle geçen konuştuk izmiri merak ediyorum dedim....çocuklar şöle laftan anlasın giderizz didii..

meşurr kordonuda göreceğiz allah izin verirse....

içme konusuna gelincede ilaç alyorum bitsin alacam bi şişe şarp içeceğimm

ayyy şöyle kırmızı bi ruj almak istiyorum kendimeeeee

ben enson o kırmızı rujju şeker bayramında sürdüm ahhhh bu bayram makyaj bile yapmadım

acılar çok olunca anam nolacak halimiz böyle kocalar isyanedecek valla birgün bizim burda ikizleri olan

bir kadın var kızlar şuan 5 yaşında valla 1 yaşındaykende görüyordum saçlar fönlü

makyaj o biçim evinin temizligini anlatamıyorlar çocuklar çiçek gibi anam ne enerji var millette

ve 1 yaştan itibaren tek bakmış offffffffff

geldiginde banada beklerim canım tabi kordon eski kordon deyil ama yinede geceleri dagıtmaya iii

ikizler kızmı yada 1 kız 1 erkekmiii

geldiginde banada beklerim canım tabi kordon eski kordon deyil ama yinede geceleri dagıtmaya iii

inş.cnmm

ikizler kızmı yada 1 kız 1 erkekmiii

inş.cnmm

ikiside kız hayatım bide benim arkadaşımın üst komşusunun var illallah gelmiş arkadaşa

anam haklıda geçen gece ordaydık geç saate kadar saat 2 tavan aşagıya inecek nerdeyse mümkün deyil durmuyorlarmış kadın bıkmış bakıcı tutmuş işe başlamış öyleleride var benimkiler ne olacak

bakalım yanlız ege bir felaket olacak masaların üstünden topluyacagım geçen yürütece koydum direk ünütenin oraya gitti uyduyu kurcalayacak aklınca bir yetişe bilse bagırdı bagırdı tepindi baktı veren yok sustu

ikiside kız olduğundan canım ben hayatımdan bezdim valla ellerimin üzeri ıısırık içinde...oyuncağı kafama fırlattılar....gözümü çıkaracaklardı......evimin her yanı kırık dökük bağlı
anlatmayım daha yani

canım zaten uslu olmasalar nasıl yapacak benim berk usluydu oyuncagını koy oynasın biberonunu ver uyusun tv aç seyyretsin bir çekmecemi kurcaladıgını döktügünü bilmem .ama bunlar ahhhh ahhhh
ama her çocuk mutlaka saç çekiyor ve ısırıyor berk okadar usluydu o bile yaptı ben enson onun saçını çektim birazda acıttım bidaha yapmadı bir günde elini ısırdım bak nasıl acıyor diye oda bitti.

hayırlı olsuuuuuuun...maşallah topik dayanmıyo anam size...... valla ben 3 kızla yetişemiyom hiç bişeye.......... siz aktifsiniz..... allah bozmasın....geçmişi tam okumadım ama kızlar uslu olur diyen birimi oldu.... yukarıdaki yorumlardan anladığım.....bende 3 kız var... akıllara zarar... ikizler hiç durmuyo..şimdiden 1 kumanda 1 telefon gitti... hiç durmuyorlar tutunarak hep ayaktalar..heryeri karıştırıyolar..mutfakın alt çekmeceleri boş..gına geldi toplamaktan..sıra salondakilere geldi bu akşam onlarıda boşaltcam... büyük kızımda böleydi..hala da akıllanmadı yaaa hoş... oda kendine göre yapıyo yaramazlık..kaçak makyaj gibiii.maymuna dönüyo bazen... abimin bir oğlu var oturduğu yerden kalkmıyo 10 aylık benimkilerden 1 ay büyük..ay anam otur..ver önüne oyuncak oynasın..emeklemiyo bile... benimkiler 6 ayda başladı emeklemeye ne aceleleri varsa

kayracım gözümüzü korkutma bi umudum kızların uslu olduğuyd

aslının rujundan dimiiiiiiiiiiiii nar kırmızısııı

bende istiyom ama yakışmıyorrr kalın dudaklıyımm bana kahvee tonu yakışıyorr geneldee

aslının dudakları çok ince sanki kırmızı esas kalaın dudağa ykışır biz alışmadığımızdan kendimize yakıştıramıyoruz sunun dudaklarıda kalın hem ağzıda büyük sürüyo alacam vallaha 8 martı bekliyom o zaman heryerde %50 ind oluyooo

ya bence kız erkek farketmiyo çocuğa bağlı benim kızım oğlumdan daha yaramaz oğlum tembel mesela layra demek makyajda baladı haa oo yandınız sen çeyizlere kıyafete makyaaja anca para yetişrirsin haaa

ay nefes topik sahibi bebelerle meşkulllll

neysem ben kaçar ay demin camı açtım bişi silkelemek için offf ne soğuk yaaa allahım evsizlere yakacağıolmayanlara yardıme etsin inşallahhhhh

aminnnn allahım donar insan bu sogukta .sen şimdi deyince bende camı bir açtım agaçlar bir saga bir sola dansediyor soguk cabası evlerin içinde birşeyden haberimiz yok valla allahım zorda olan herkeze yardım etsin

Canom benimkiler tatlı uyuz yoksam başka bişi demedim seviyorum

Nemuhabbet kaynamıs anam ben elime pcyi alsam kaldıkı benimki note book buda iki cocukla nasıl vakit buluyosa pc basında diolr kimseye zararı olmayan küçüçük pcmle

Kılzar müthiş bir karnım var yaa sarsam gecermiş öyle diyolar hamileleikte cok büyüynce ben cok rahatsızım ameliyatı falan ne kdarıdr bilen var mı boyda kısa olunca hamile gibi duruyoruma rkads sinir oluyorm

canım benim bildigim dogumdan sonra sarıyorlar ama bizler sezaryanla dogum yaptıgımızdan saramadık

şimdi pek faydası olmaz zannederim ama zamanla düzeliyor canım en az bir yıl daha dur ne ameliyatı

renkli oldunmu canım sen olmadıysan ondanda karnın fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…