ayyy şöyle kırmızı bi ruj almak istiyorum kendimeeeee
ahhhh bennn ahhhhh ne kokoştumm neeeee halaaa bi yerlere giderken yapıyorum...
ama eskisi gbi değil....
benimmmm canım bu ara içmek istiyorrrrrrrr
bende ayda bir kaş aldırıyom vallaha
nefes siyah nokta içinmi bu tarif gııııı:26:
al bendende o kadar kordona gidip gece 3 e kadar kafaları çekçen nerdeeeeeeeee
kız birsen deme böyle şeyler valla :84:yapamayacagım ya deliriyorum pufffffff
ayyy şöyle kırmızı bi ruj almak istiyorum kendimeeeee
kızzz kocişle geçen konuştuk izmiri merak ediyorum dedim....çocuklar şöle laftan anlasın giderizz didii..
meşurr kordonuda göreceğiz allah izin verirse....
içme konusuna gelincede ilaç alyorum bitsin alacam bi şişe şarp içeceğimm
ikizler kızmı yada 1 kız 1 erkekmiiiben enson o kırmızı rujju şeker bayramında sürdüm ahhhh bu bayram makyaj bile yapmadım
acılar çok olunca anam nolacak halimiz böyle kocalar isyanedecek valla birgün bizim burda ikizleri olan
bir kadın var kızlar şuan 5 yaşında valla 1 yaşındaykende görüyordum saçlar fönlü
makyaj o biçim evinin temizligini anlatamıyorlar çocuklar çiçek gibi anam ne enerji var millette
ve 1 yaştan itibaren tek bakmış offffffffff
geldiginde banada beklerim canım tabi kordon eski kordon deyil ama yinede geceleri dagıtmaya iii
ikizler kızmı yada 1 kız 1 erkekmiii
inş.cnmm
ikiside kız hayatım bide benim arkadaşımın üst komşusunun var illallah gelmiş arkadaşa
anam haklıda geçen gece ordaydık geç saate kadar saat 2 tavan aşagıya inecek nerdeyse mümkün deyil durmuyorlarmış kadın bıkmış bakıcı tutmuş işe başlamış öyleleride var benimkiler ne olacak
bakalım yanlız ege bir felaket olacak masaların üstünden topluyacagım geçen yürütece koydum direk ünütenin oraya gitti uyduyu kurcalayacak aklınca bir yetişe bilse bagırdı bagırdı tepindi baktı veren yok sustu
ikiside kız olduğundan canım ben hayatımdan bezdim valla ellerimin üzeri ıısırık içinde...oyuncağı kafama fırlattılar....gözümü çıkaracaklardı......evimin her yanı kırık dökük bağlı
anlatmayım daha yani
hayırlı olsuuuuuuun...maşallah topik dayanmıyo anam size...... valla ben 3 kızla yetişemiyom hiç bişeye.......... siz aktifsiniz..... allah bozmasın....geçmişi tam okumadım ama kızlar uslu olur diyen birimi oldu.... yukarıdaki yorumlardan anladığım.....bende 3 kız var...akıllara zarar... ikizler hiç durmuyo..şimdiden 1 kumanda 1 telefon gitti... hiç durmuyorlar tutunarak hep ayaktalar..heryeri karıştırıyolar..mutfakın alt çekmeceleri boş..gına geldi toplamaktan..sıra salondakilere geldi bu akşam onlarıda boşaltcam... büyük kızımda böleydi..hala da akıllanmadı yaaa hoş... oda kendine göre yapıyo yaramazlık..kaçak makyaj gibiii.maymuna dönüyo bazen... abimin bir oğlu var oturduğu yerden kalkmıyo 10 aylık benimkilerden 1 ay büyük..ay anam otur..ver önüne oyuncak oynasın..emeklemiyo bile... benimkiler 6 ayda başladı emeklemeye ne aceleleri varsa
aslının rujundan dimiiiiiiiiiiiii nar kırmızısııı
bende istiyom ama yakışmıyorrr kalın dudaklıyımm bana kahvee tonu yakışıyorr geneldee
Canom benimkiler tatlı uyuz yoksam başka bişi demedim seviyorum
Nemuhabbet kaynamıs anam ben elime pcyi alsam kaldıkı benimki note book buda iki cocukla nasıl vakit buluyosa pc basında diolr kimseye zararı olmayan küçüçük pcmle
Kılzar müthiş bir karnım var yaa sarsam gecermiş öyle diyolar hamileleikte cok büyüynce ben cok rahatsızım ameliyatı falan ne kdarıdr bilen var mı boyda kısa olunca hamile gibi duruyoruma rkads sinir oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?