saçma görünebilir ama meraktan soruyorum...hiç bebişleri karıştırdığınız oldu mu..yani ali ye veli, veli ye ali dediiniz oldumu..olduysa bunun önüne nasıl geçtiniz..
slm kızlar bende 6+4 günlügüm kısmetse 2 kese göründü dr sordum çift yumurta ikizimi diye cinsiyetleri belli olmadan çift yumurta ikizi diyemeyiz dedi şimdi 3 ay var cinsiyet öğrenmeye kısmetse rabbim herkeze sağlıklı doğumlar nasip etsin inş acaba sizce kısmetse kaç haftalık doğuyor ikizler ii yıllarrrr
merhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim ve eşim azosperm 1 tese 1 mikro tese ameliyatı oldu hiç sperm bulunamadı herşey normal
burada eşi azo oluda bebek sahibi olanlar lütfen yardımcı olun
nasıl oldu
neler kullandınız hangi dr gittiniz
neler tavsiye edersiniz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın((
arkadaşlar eşi azospermi olupta bebek sahibi olan hiç kimse yokmu bu topikte neden insanlara umut olmuyorsunuz
yardımcı olmak kadar bişey yok lütfen yazın(
Merhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim ve eşim azosperm 1 tese 1 mikro tese ameliyatı oldu hiç sperm bulunamadı herşey normal
burada eşi azo oluda bebek sahibi olanlar lütfen yardımcı olun
nasıl oldu
neler kullandınız hangi dr gittiniz
neler tavsiye edersiniz rabbim evlatlarınızı size bağışlasın((
merhaba denizbulut,benimde eşim azospermi idi tüp bebek tedavisiyle şimdi 2 yaşında ikizlerim var.yani azospermi idi ama yumurta toplama günü eşimde 800.000 civarında sperm bulundu.bu nasıl oldu hala anlamış değilim ama biraz konsantre ve tabiki kesinlikle rabbimin yardımıyla.çok dua et canım...ayrıca biz bulunduğumuz şehirdeki aktardan bitkisel bir karışım,nohut kürü,keçiboynuzu kürü gibi doğal yöntemlerin hepsinide uyguladık.birde internetten bir hap getirtmiştik tribulus testerrses olması lazım ismini tam hatırlayamadım ama...ama en başta nu güzel dünya nimeti evlatlarımızı veren ve inş.sizede verecek olan rabbime tam tevekkül ...tez zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle...
benim eşimde de azospermi var canım.. Iki kez tüpbebek denedim ikincisi tese ile oldu..ilkinde üçüzüm vardı..teki dünyaya geldi..ikincisinde dördüzüm vardı.ikisi dünyaya geldi... 36 yaşındayım.. Eşimde 41 .... 2 denemeden 3 kızımız var.rabbim bağışlasın ... Topiği görmedim görsem daha önce yazardım......
çok geçmiş olsun allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah biz öyle bir sorun yaşamadık o yüzden tecrübe paylaşamam ama doğal yöntemlerle sorunu çözülenleri çok duydum internetten sperm arttırıcı doğal çözümler diye arat karşına bir sürü şey çıkar hepsini deneyin şifa doğada rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?