İkiz Anneleri Geyik Paneli

kankim bizde konudan bol ne var bulalım konuşalım tatlımmm
kocişin geldimi
bende bebelere salıncak alıcam bi türlü karar veremedim ne alacağıma netten alınacak gibi değil birebir gidip bakmam lazım
yarın şiddetlikar geliyomuş cezi diyoki yollar mollar kapanır gitmesekmi diyo
dur dedim hemen karamsar olma yarınki karın durumuna göre bakarız dedim

dettt lennnnn ne karı gelmezzz buralaraa.....nerede grülmüşş rehin kalındğı....bişiii olursaaa kalırsınız anasınıı satimmmm valla gebertirim...böğrek açacam hastaaa halimleeeeee gece gecee

kocammmm geldiii nefes aldımmm valla....... salıncak işini bilmem kuzum yaaaaaaa

Selam fıstıklar..

Leeen ben sizin kocanız olsaydım vururdum sizi özellikle canoyu.O ne beee kim kime töbe töbe.

Ay ben erkek olsaydım acayip kıskanç olurdum herhal.

Valla benim herüf beni kıskanmıyo benim onu kıskandığım kadar.

bende kıskanmammmm ,kıskanmazdaa

karışma işimeee iyi hissetmesem yapmammm zaten yabancıı değilsiniz yaa
peki ablacım karışmammm

niye vuruyon ablacım ne yaptımki bennnn
bende hiç kıskanç değilim ama eşim kıskançtırrrr tabi eski günlerimizi düşününce bu günlerine kıskançlık demiyorum evlendiğimizilk zamanlar dhşetleri kıskançtı aştık bazı şey ben oldum olası hiç kıskanç olmadım ama ne eşime karşı ne arkadaşlarıma karşı

bende kavak yellerini izliyom acayip çişim geldiii şunu uyutayım gidecem cezide yazılı kağıdı okuyo
vallaha bugün kestiirp attı kar çok yağarsa çıkmam ne olur ne olmaz dedi işallah çok yağmaz

güzellik tüyolarını konuşabiliriz sanırım
kızlar siyah noktalar için bildiğiniz bişi varmı
buhar felan

canım alıyorsun bir yumurtanın akını içine un koyuyorsun ve çırpıyorsun krem gibi olsun

sür anam yüzüne bak neler oluyor istersen bir kaç damlada limon koy içine

tabi çocuklardan fırsat bulup yapabilirsen hahhaha benim kaşlar orman oldu valla bayramdan bir

hafta evel aldırmıştım ki düşünün ben işin ustasıyım cımbızı tutmayı unuttum beeeeeeeeeee

ben de hiç kendime bakamıyorum saçlar başlar uffffffffffffffff

ahhhh bennn ahhhhh ne kokoştumm neeeee halaaa bi yerlere giderken yapıyorum...
ama eskisi gbi değil....

benimmmm canım bu ara içmek istiyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…