İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydınlar....efendi bu sabah sinir olarak uyandım aliş babası ile uyuyordu gittiğini duymuş devamlı aytunc diye ağlıyo uyuz oldum susuyoağlıyooo...neyse uyudu8.30 kadar içeri geldik ömeri kaldırıdık..aksamdan karpuz vs. kesmiş aytunc heryer leş çöp ev olmuş...hemen çöpleri topladım...kapının önüne koydum...çocuklara kahvaltı verdim kavak yellerini başlatmışlar onu izledim kendimde aksamdan kalma iki tane poğça vardı onu yedim...tek başına yenmiyor......etrafı topladım...şöle bir süpürürüm dün buzdolabını temizledim dünden kalma patates yemeğim var..onu yeriz buzlukta börek var az bişi onu pişiririm....evde pinekleriz kısacaaa

eylülcüğüm canan açıklmaış denize gideceğiz daha henüz evlerine gitmedim....bide bişey bilmiyor....ben göstreceğim..

merhabalar....ben geldim..kociş gelmedi daha...dünden kalma patates yemeğim var ..bugünde makarna yaptım....zorunlu bir temizlik yapmak zorunda kaldım.....sabah çocuklar bir paket sütü dolaptan almışlar..içmişler kalanıda yere dkmüşler zıplıyolar...tabi hemen olaya el koydum onlarıa oda cezası verdim..o arada klimi kaldırdım.....mutfağı sildim....sonra oturduk şeftali yedik tabi bütün örtüde oldu hadi onları kaldırdık....sonra oturma odasını sildim..aygaz battı leş olmuş onu sildim..caydanlığı çifledim.....baktım çocuklar uyumuyor yatak odasınıda sildim.....halısı yıkanmadan geldi..sonrada çamaşır yıkadım...sonrada ömeri uyuttum..alişide uyuttum ama sağolsun aliş öksürmekten uyuyamadı sonrada..tekrar bir mayalı poğça yaptım deneme yapıyorum sabaha yumuşak hangi tarif kalacak diye.......
nero aradı ne yapıyon ediyon dedi..oturuyorum gel.dedim..geldi çay içtik poğça yedik..iki laf ettik gitti kocişi erken gelmiş....

benim kocişde yok ortada ..çocuklarda mahallede tek yumurta ikiizi olan ablalarla oynuyor..10 yaşındalar...alişle..ömeri çok seviyolar...

desene full bi gün geçirdinnn:))) benimde kız kardeşim gelmişti çocuklar fena ev savaş alanı gibi oldu ama sadece süpürüdm evi silmeidm öğlen eve geçti onlar bende orta okuldan bi arkadaşıma gittim çaya ne zamandır gitmiyodum çocukalrla ilk seyehatimide yapmış oldum sokak aralarında kullanmak biraz zordu ama neyse kazasız belasız geldik tam oskağa girerken park halindeki bi arabanın dikiz aynasını kırıdm sadece ((( baktım sağda solda kimse yok arabayı park edeyim geleyim dedim adamın biri arkamdan bağırmazmı ay nasıl rezil oldum kaçar gibi hissettim kendimi deidm evim şurda çocukları bırkaıp gelicem ille aşşağı in diye tutturdu adamın teki meğersem arabanın sahibi bile değilmiş zaten arabanın sahibi oto tamircisiymiş geldi o yok abla bişi ben onu hallederim sen git deid dedim arabayı bırakıp geliyorum kapıdada eşimle karşılaştık ona söylemedim tabi devrimi aldım sen eve geç ben kuaföre giidp geliyorum dedim bende büfeye uğrayacam dedi bide benim gittiğim ylodan geldi yolda adamlar abla gerek yoktu gelmene niy3e eldin flan dedi eşimde ne oluyo dedi dedim ufak aynasına dokundum olay çıakrdılar dedim akşamda kahveye gitti herkes geçmiş olsun karın kaza yaptı felan deişlerr rezil oldum yaa alt taradfı aynaya dokundum acuk offf yarında ortaokul arkadaşları ile pikniğe gideceğiz kociş yokk açık lise sınavı vamrışş ve araba bende :))))yürü be canan kim tutar seniii

selam kızlar biz de hafta sonunu bozcaada geçirdik cuma sabahından çıktık yola.Rezervasyon yaptırmadık yer buluruz diye ayyyyy rezil olduk oralarda yer yokmuş.Neyse bir yerde zarzor buldukcuma akşamı kaldık aman yarabbi ne pis bir oteldi kişi başı 80 tl ödedik birde klimasız tvsiz pissss sivri sinekli şimdiye kadar kaldığım en pis oteldi konumu muhteşemdi ama herşey ofsayttı.Ama ona rağmen çok güzel geçti cumartesi akşam geri yola çıktık 1 gün bile muhteşem geldi.
irem çok sevdi denizi ama sude çok korktu:)))şimdi de yhemek yaptım kayınvalidemi çağırdım akşam yemeğini bizim burdaki piknik yerinde yiyelim diye benden böyleeeee

selam arkadaşlar bayağı kötü oldum öksürüp duruyorum öksürmekten uykuya bile dalamıyorum kızlar da hasta tabi emzirdiğim için ilaç da içmiyorum kızların ilaçlarından için uykum da az onun da etkisi var kızların uykusu alla çok da bozuldu orda serindi tabi bu tarafa gelince şaşdılar tam geçmedi ama artık yarına oruç tutmak istiyorum yoksa sonradan tutmak benim için zor oluyo Ailesi yakın olanlar çok şanslı en azından orıuçda sabah bırakıp akşam alırdım
b,irsencim ramazanda da yine koşuşturman devam ediyo mu yoksa dinleniyomusun senin canavarlarla oruç nasıl gidiyo
ceysel sanırım sen de ten bakıyodun di mi çocuklara yakın da kimse var mı
canan tatile nereye gidiyosunuz canım yalnız mı gidiceksiniz çocuklara zor olmaz inşallah ay ne çok soru sordum

Merhaba arkadaşlar bu facebook da neredesiniz meraktan açacam bende facebook sayfası bu gidişle :) kimseler kalmamış burada

kimseler yok...bizde güzel bir bayram yaşıyoruz....aile ziyaretleri sürekli bir yerlere gitmek çocukların hoşuna gitti..keyifli geçiyor....
herkesi çok öperimm

merhaba ikiz anneleri tecrübelerinize ihtiyacım var 8 gün önce ikizlerim dünyaya geldi çok şükür. oğlum az da olsa emiyor kızım neredeyse hiç emmiyor sütüm de gelmedi henüz ağız sütü geliyor şu an mama takviyesi yapıyoruz mecburen birde mamayı ortalama 30 cc alıyorlar bazen 40 cc yide buluyor az değilmi sizce (36 HAFTALIK DOĞDULAR) doktor biberon kullanma dedi ama kaşıkla hiç başedemedim bide sarılık oldular sütümün gelmesi geciktimi sizce birde nasıl arttırabilirim sütümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…