merhabalar....ben geldim..kociş gelmedi daha...dünden kalma patates yemeğim var ..bugünde makarna yaptım....zorunlu bir temizlik yapmak zorunda kaldım.....sabah çocuklar bir paket sütü dolaptan almışlar..içmişler kalanıda yere dkmüşler zıplıyolar...tabi hemen olaya el koydum onlarıa oda cezası verdim..o arada klimi kaldırdım.....mutfağı sildim....sonra oturduk şeftali yedik tabi bütün örtüde oldu hadi onları kaldırdık....sonra oturma odasını sildim..aygaz battı leş olmuş onu sildim..caydanlığı çifledim.....baktım çocuklar uyumuyor yatak odasınıda sildim.....halısı yıkanmadan geldi..sonrada çamaşır yıkadım...sonrada ömeri uyuttum..alişide uyuttum ama sağolsun aliş öksürmekten uyuyamadı sonrada..tekrar bir mayalı poğça yaptım deneme yapıyorum sabaha yumuşak hangi tarif kalacak diye.......
nero aradı ne yapıyon ediyon dedi..oturuyorum gel.dedim..geldi çay içtik poğça yedik..iki laf ettik gitti kocişi erken gelmiş....
benim kocişde yok ortada ..çocuklarda mahallede tek yumurta ikiizi olan ablalarla oynuyor..10 yaşındalar...alişle..ömeri çok seviyolar...
sayfanız mı var? Eğer varsa link alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?