merhaba ikiz anneleri tecrübelerinize ihtiyacım var 8 gün önce ikizlerim dünyaya geldi çok şükür. oğlum az da olsa emiyor kızım neredeyse hiç emmiyor sütüm de gelmedi henüz ağız sütü geliyor şu an mama takviyesi yapıyoruz mecburen birde mamayı ortalama 30 cc alıyorlar bazen 40 cc yide buluyor az değilmi sizce (36 HAFTALIK DOĞDULAR) doktor biberon kullanma dedi ama kaşıkla hiç başedemedim bide sarılık oldular sütümün gelmesi geciktimi sizce birde nasıl arttırabilirim sütümü
merhaba ikiz anneleri tecrübelerinize ihtiyacım var 8 gün önce ikizlerim dünyaya geldi çok şükür. oğlum az da olsa emiyor kızım neredeyse hiç emmiyor sütüm de gelmedi henüz ağız sütü geliyor şu an mama takviyesi yapıyoruz mecburen birde mamayı ortalama 30 cc alıyorlar bazen 40 cc yide buluyor az değilmi sizce (36 HAFTALIK DOĞDULAR) doktor biberon kullanma dedi ama kaşıkla hiç başedemedim bide sarılık oldular sütümün gelmesi geciktimi sizce birde nasıl arttırabilirim sütümü
mehaba ben de ıkız annesıyım kımse yok mu????????????:97::97::97:
mehaba ben de ıkız annesıyım kımse yok mu????????????:97::97::97:
kızlar merhaba ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.
kızlar merhaba ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.
merhaba bende 5. ayımın sonuna kadar kustum günde 5-6 kez 3. ayın sonuna kadar doğru düzgün bişey yemedim salçalı ekmek..zeytinle ekmek...patates haşlaması zorda olsa biraz meyve bu arada 6 kilo verdim haplar geçirmiyor bulantıları doktorum serum yazıyordu onlarla besleniyordum çok zor ama sabretmekten başka çare yok bende toplam 10 kilo aldım hamileliğimde bebeklerim çok şükür 2800 ve 2450 doğdular bebekler için endişelenme onlar senden bi şekilde besleniyorlar vitaminlerini ihmal etme ben bulantıdan dolayı hastanede yatmadım evde yatmak daha rahat oluyor hastanede sürekli serum veriyorlar istersen doktoruna serum yazdırabilirsin sonra herhangi bi tıp merkezine gitsen serumu vurdurabilirsin ben öyle yapmıştım bu zamanlar geçecek bunu düşün bebeklerinin hareketlerini hissetmeye başlayınca herşey güzelleşiyor hele doğduklarında... allah hayırlı doğumlar nasip etsin
canım merhaba hayırlı olsun gebeliğin...bende senin gibiydim...hatta ben 6-7 kere kusuyordum tamda senin haftanda başlamıştı bendede.....dok. ilaçta verdi ama malesef geçmedi...ben 33 haftada doğurdum sadece 7 ayda durmuştu ....hee 5-6 ayda daha fazla arttı...o zaman ebe yiğenim evde tedavi etti beni 5 gün serumla beslendim..su içsem kusuyordum ilk 3 gün hiç bişey yemedim..sonra ağızdan beslendim hem serumdan..heee toplamda 12 kilo aldım 2340 2430 gr 33 haftalık doğdular gayet iyi ve sağlıklıydılar..beslenemedim ama çocuklarım çok iyiyidi...olan bana oldu kanzız kaldım...doktorun doğru olanı yapıyr yani...tit testi yapar aşırı kusarsan...onda bi değer var yükselirse serumla besler senii daha çk küçükler..çekeceksin malesef
Slm kizlar, bende ikiz annesiyim ekimde 3 yaslarina girecekler nasip olursa. 38 arti 3 gunlukken dogum yaptim sezeryan. hamileligim cok guzel gecti kusma ve bulanti hic yasamadim 58 kiloyken 33 kilo aldim cok fazla hamur isi ve kilo aldiracak yiyecekler yemedigim halde. sanirim su topladim biraz et sebze taze meyve sulari balik ve hamile bayanlar icin olan vitaminleri alarak bebeklerimin herbiri 3 er kilo dogdu dogumdan sonra bebeklerim,i goren doktorlar bunlar tek bebek gibi kilolari dediler bol bol bulgur pilavi yemenizi tavsiye ederim ikiz hamilelikte bir yerden duymusdum ve bende zaten cok sevdigim icin bolca yedim hamur isi ve ekmek fazla yemedim ve sabah ve aksam mutlaka bir bakdak sut aldigim kilolarida 3 ay icinde verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?