Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar herkese.ben de ikiz annesi ve memurum.doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 haftalık izinler çoğul gebeliklerde doğum sonrası +2 hafta daha ekleniyor yani önce 10 sonra 8 haftalık iznimiz var.ama biliyorsunuz ki genelde ikizlerde erken doğum olur benim doktorum doğumu 2 hafta önce gösterdi ve izne daha da önce ayırdı yani 15 ocaktı aslında hesaba göre,doktor 1 ocak doğum tarihi diyerek bana rapor yazdı ve 1 ocaktan 10 hafta önce izne ayırdı.zaten tansiyon hastasıydım yatarak geçirdim..ha doğum da 17 aralıkta oldu ve kullanamadığınız izniniz doğum sonrasına ekleyebiliyorsunuz
yerimsenibenCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUmerhaba teşekkür ederim cevabın için. doğumdan sonraya sadece 2 hafta mı aktarılıyor? daha öncesinde rapor kullansak yine aktarılır mı? bir sorun olmaz değil mi?
merhaba teşekkür ederim cevabın için. doğumdan sonraya sadece 2 hafta mı aktarılıyor? daha öncesinde rapor kullansak yine aktarılır mı? bir sorun olmaz değil mi?
yanekacım ben de ikiz gebelik yaşadım bilgindeki bir fark var yanlız doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 8 hafta ve farklı bir tarih gösterilmesi yasal değil erken doğum yapma durumundada kalan günler kesinlikle d. sonrasına aktarılamıyor