• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz anneleri kaçıncı haftada doğum iznine ayrıldınız

Ben 26 haftamda hasta raporu aldim 38 haftama kadar gecerli bir rapor bu gerci evdeydim calismiyordum , isvecte tum ikiz gebeleri 26 haftada hasta yaziliyorlar..

Ben doğum yaptığım gun doğum ıznıme ayrıldımm.
30. haftadan sonra calısmamak gerek.
sabah karsı suyum gelmeseydi sabah işe gitcektım.
ıkızlerde erken dogum cok görülüyor maalesef

arkadaşlar aranızda tüp bebek yoluyla ikizlere hamile kalıpta çalışmaya devam een varmı.
tehlikeli olurmu acaba devam etsem işe.yeni öğrendim ikiz olduğunu.ve işimle evimin arası yarım saat arabayla, 20 dakkada yürüme mesafesinde.ne yapıcamı şaşırdım :(

bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim şuan 21.haftadayım, ilk 1 ay zaten tedavide gitti, sonraki 2 ayda hiç işe gitmedim rapor falan aldım.3.ayımda işe başladım ve 1,5 ay çalıştıktan sonra 45 gün heyet raporu verdi doktorum şuan evdeyim zaten emekli bebekler bence imkanınız varsa çalışmayın ama evde kaldıkça insanın işler daha çok gözüne batıyor eğer kendinize hakim olup iş hyapmayacaksanız rapor yada izin alın derim ben.İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

merhablar
ben derya serklaj olduğum için ve ikiz gebeliğimden dolayı bende raporluyum arkadaşlar

henüz 23. haftadayım ve raporluyum yani doğum iznime daha var sizlerin içindede okuduğum kadar ile daha önceden raporlanan anneler var peki maaşınızı ssk danmı alıyorsunuz( herhalde ppt den alınıyor ) kesinti ne kadar ve ne kadar bir süre sonra maaşınızı alabildinizopuyorumnanaktan

Back
X