İkiz Anneleri (normal yolla gebe kalan) adet döngünüz hakkında sorum var

yaseku allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah
tekrar olur belki? allah hayırlısını versin

başka ikiz annesi olan hanımların görüşlerini merak ediyorum
sorum sadece adet döngünüz üzerine; teşekkürler

Amin teşekkür ederim cnm ne yalan söylim bu bilgi doğru veya yanlış bilemem ama bende tekrar ikiz bebeklere hamile kalmak isterdim (doğal yolla) inşallah Allah tekrar nasip eder ve isteyen herkese verir :)

yaseku inşallah yine ikiz bebişlerin olur
herşeyin hayırlısı
dogal yolla ikiz doguran anneleri bu başlıga bekliyoruz

yaseku inşallah yine ikiz bebişlerin olur
herşeyin hayırlısı
dogal yolla ikiz doguran anneleri bu başlıga bekliyoruz

Aminnnn inşallah cnm hayırlısını diliyorum Allahtan çalışmak bizden takdir Allahtan önce sağlıklı olsun isterim tabiii :)

Aminnnn inşallah cnm hayırlısını diliyorum Allahtan çalışmak bizden takdir Allahtan önce sağlıklı olsun isterim tabiii :)

amin inşallah
kaç yıl geçti canım senin ikiz gebeligin üstünden? tekrar cocuk sahibi oldun mu?

amin inşallah
kaç yıl geçti canım senin ikiz gebeligin üstünden? tekrar cocuk sahibi oldun mu?

Cnm 9 yaşında bir tane oğluşum var(Allah uzun ömürler versin kuzucuğuma) ikiz(kız)bebeklerimide 11 ay önce doğum yaptım 5 aylık doğdukları için yaşamadılar malesef şimdilerde tekrar bebek istiyorum nasip olursa tekrar ikiz kız bebeklerim olursa Dünyalar benim olur :)

inşallah yine ikizlerin olur canım, gebeliğin sıkıntısını çekmişken insan bir de ikiz bebek sahibi olmak istiyor değil mi?
seni çok iyi anlıyorum hem ben bebekleri çok ama çok severim, hele o ilk dogduklarındaki koku yok mu.. çok şirin oluyorlar :emir_bebek:

inşallah bende hamile kalırsam ikiz kızım olsun istiyorum 2 tane oğlum var 2 tanede kızım olursa üstelik ikiz dünyalar benim olur teyzelerimin ikiside ikiz doğurdu dikkat ettimde ikiside otuz yaş üstüydü benimde planım 35 yaşına kadar hamile kalmak 10 yıl üzerine hamile kalacağım ha bir ha 2 emeklerime rahatımı bozduğuma değsin bari ikiz olmasa bile 1 yıl arayla peş peşe doğurmayı düşünüyorum

evet ikiz bebek çok şirin
ben de çocukları çok seviyorum belki de yaş da önemlidir gebeliğin çoğul olup olmaması konusunda?

arkadaşlar bende hamileyim adetimi 1 gün geçti hemen iki çizgi çıktı. annnemin tarafındada ikiz var eşiminde ikiz kardeşi var. testtte hemen belli oldu diye hevesleniyorum inş ikizdir yarın doktora gidicem bakalım dua edin. adet düzenimde her ayın 8 inde 6 gün oluyordum.

Bende ikiz bebeklerime hamile kaldığımda ikinci çizgi hemen koyu bir şekilde 10 sn içinde belirdi çok şaşırmıştım üstelik adetimin üstünden de çok zaman geçmemişti inanamadım ikinci testi yapmıştım onda da aynısı olmuştu meğer ikiz olduğundan hcg değerleri yüksek oluyormuş bu yüzden hemen belli oluyormuş tabi bunu bu sene öğrendim :1: Allahım o kadar çok istiyorum ki tekrar ikiz kızlarımın olmasını inşallah dualarım kabul olur eğer bi kez daha bu mutluluğu yaşarsam benim için mucize olacak ve kaybettiğim bebeklerimi yeniden kucağıma almış gibi mutlu olucam üzüntüm yüreğimdeki sızı hafifleyecek :14: inşallah dualarım kabul olur :16:

merabalar arkadaşlar. bende 3sene önce 6aylık ikiz bebeklerimi erken doğum sebebiyle kaybettim :( benimde adet döngüm 27-28 gün temiz olup 6-7 gün regli oluyorum. bende adetimden 1gün geçince testte hemen çıktı. benim ailemde çok fazla ikiz var. annemin teyzesi 2kere ikiz doğum yapmış. babaannem tarafında ikizler varmış. ama ben tekrar aynı olayı yaşamaktan korktuğum için 3senedir bebek düşünmedim...

arkadaşlar birazcık yanlışlık olmuş:/ adetim 27-28günde bir oluyo. yani 20 gün filan temiz kalıp 6-7gün regli dönemim oluyo..

Yalniz canim arkadaslarimizbirde ciftmi tek yumurta ikizine hamile kaldiiklarini da belirtirlerse guzel olur.sanki daha iyi bir karsilastirma yapariz.
Benim tek yumurta ikizlerim var.adetim hep cok zuenli oldu genelde 1 yada 2 gun gecikmeyle adet gorurdum en fazla 5 gun suruyordu.
Hamile kalisimi soyle anlatiyim.
5 ekimde evlendim dugun gnumde adet gordum so raki adetim 1 kasim di
Ben 29 ekimde test yaptim silikte olsa hamile oldugumu ogrendim.

Kendi ailemde hic kimsede yok esimn ailesinnde ise amcasinn ve halasinin ikiz torunlari var.

Gerci babannemin kizkardesi ikiz dogurmus ama onunda esi ikizmis.

inanamıyorum böyle bir hesap olabileceğine ama benim kide uyuyor 25 günde bir düzenli akşam 4 gibi adet görürümve ortalama 4 gün sürer... :O)
ve 5+3 ikiz gebeyim inşAllah iki kesemde dolu çıkar....

evet her ikisinin de kalbini dinledik...artık 9+4 haftalık bebişlerimiz ve inşAllah Yaradan Rabbim Herkese nasip eder bu güzelliği...
inşAllah ikisinizde sağlıkla kucağıma alırım...

evet her ikisinin de kalbini dinledik...artık 9+4 haftalık bebişlerimiz ve inşAllah Yaradan Rabbim Herkese nasip eder bu güzelliği...
inşAllah ikisinizde sağlıkla kucağıma alırım...

tebrik ederim :nazar: sağlıcakla al kucağına güle güle büyüt inşallah :16:darısı başımıza :34:

merhaba kızlar
yanıtlar için çok teşekkür ederim
ben gün olarak sormuştum yani temiz kalınan gün ve kanamalı geçen gün sayısı olarak
bir arkadaşımın söylediğine göre, kanama aralıkları kısa olan (çünkü temiz kaldıgı dönem 28 gün kanaması 3-5 gün olan hanımlar var ) kadınların
ikiz dogurma olasılıgı yüksekmiş bir arkadaşıma bir jinekolog demiş, acaba benim de öyle bir şansım olabilir mi diye heyecanlandım
ve sizlere sormak istedim

mesela benim de 19 gün temiz 6-7 gün kanama oluyor, 1 ayda 2 kez regl gibi birşey bu
ramazanda bi başında bi sonuna doğru kanamam oldu,her ay böyle
tabi yeni bir durum değil, genç kızlıgımdan beri böyle
sorun olmadıgını düşünüyorum çünkü kanamalarım çok düzenli

ama süre hepinizde böyle kısamıydı? acaba bana da böyle bir şans isabet eder mi??ben de istiyorum yaaa
ikiz bebişlerim olsun, :KK16: niye benim de kanamalarım çabuk çabuk oluyorrr
kızlar bana dua eder misiniz?
çok teşekkürler sevgiler hepinize:KK19:
Canım ikizlerin oldu mu bilmiyorum ama yazını okuyunca yazmak istedim benm ikiz bebeğim yok. İlk bebeğim erkek 29 yaşında kucağıma aldım hemen hamile kaldım 21 gün temizdim 6-7 gün adet görüyordum ama son 1 yıldır 15 gün temizim sürekli adetim neden böyle anlamadım yazına göre ikiz olması ihtimali yüksek mi yani öyle anlıyorum. İkiz hem güzel hem zor.

Back
X