İkiz anneleri yardimm edin...

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar dün doktora gittim 4+5 teyim daha çok erken ama doktor ufacık bı kese görüyorum dedi. Üstte işaretledigimden bahsetti kese bu dedi. Kan sonuçlarımda biraz yüksek adet günü 1200 civarıydı. Sizce peki doktor üstte işaretledigim noktaya kese dediğine göre alta benim işaretledigim noktada keseye benzemiyor mu sizcede??? Siz ne düşünüyorsunuz üstteki işaretli alan kese peki alttaki işaretledigim kısımda da ikinci bir kese olabilir mi?? Sizce ikiz olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230301_005330.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 99
Bence doktor iki kese görseydi söylerdi ya ben de 4 hafta 6 günlük ultrasona girdim. Çok çok küçük bir kese gördük. İki kese varsa bile şu an görünmeyebilir diye düşünüyorum .

Bence doktor iki kese görseydi söylerdi ya ben de 4 hafta 6 günlük ultrasona girdim. Çok çok küçük bir kese gördük. İki kese varsa bile şu an görünmeyebilir diye düşünüyorum .
Canım 4+6 da ultrasona girdiginde beta kaçtı? Karından mi baktı vajinal mi bakmisti

Ben eve gelince farkettim canm bana ultrasonda çok uzun bakmadı. Direk burda kese var dedi kalktım. Eve gelince resme baktım üstteki keseyse alttaki de aynı keseye benziyor dedim kendi kendime
Anladım cnm. Çoğul gebelikler ilk zamanlarda anlaşılmayabiliniyor. Bir dahaki sefer gittiğinde daha net görünecektir. Sen ikiz olmasını mı istiyorsun?

Anladım cnm. Çoğul gebelikler ilk zamanlarda anlaşılmayabiliniyor. Bir dahaki sefer gittiğinde daha net görünecektir. Sen ikiz olmasını mı istiyorsun?
Yok canm ille ikiz olsun diye bir düşüncem yok ama en başta öğrendiğim zamanlar sanki bi his olarak öyle hissetmiştim sadece. Tabiki tek olsun ikiz olsun farketmez sağlıklı sihatli hayırlısıyla gelsin yeter inşallah

Anladım canım. Bizim sülalede ikizler var bende korkuyorum ikiz olmasından tabi ki başta sağlık olsun. Dediğim gibi iki kese görseydi söylerdi doktor diye düşünüyorum. Gördüğü halde söylemediyse çok tuhaf olacak ama belki emin olana kadar söylemek istemedi.

Canm aslında benim merak ettiğim şu. Benm gordugum şekilde mi görüyorsunuz sizde yoksa ben mi ikinci bölgeye takıldım. Yani sizce de bakınca üstteki kese ise alttaki de aynı ona benzemiyor mu

Aynen ben 5 haftalik gttim kese tek vardi dun gittim 6.4 te ikiz gebelik cikti birinin kalbi guzel atarken digeri cok zayif atiyordu haftaya tekarar gidicem

Canm aslında benim merak ettiğim şu. Benm gordugum şekilde mi görüyorsunuz sizde yoksa ben mi ikinci bölgeye takıldım. Yani sizce de bakınca üstteki kese ise alttaki de aynı ona benzemiyor mu
Dün ultrasonda doktor bakarken bende bir kaç yeri keseye benzetmiştim o yüzden bilemedim. Ama evet ultrasonda birbirine benzer bir şeyler var. Bakalım merak ettim. Mutlaka haberdar et bizi

Aynen ben 5 haftalik gttim kese tek vardi dun gittim 6.4 te ikiz gebelik cikti birinin kalbi guzel atarken digeri cok zayif atiyordu haftaya tekarar gidicem
İnşallah sonra ki kontrol de her şey yolunda olduğu haberini alırsın Allah korusun bebeklerini

İnşallah sonra ki kontrol de her şey yolunda olduğu haberini alırsın Allah korusun bebeklerini
Insallah gulum tek temennim ama bir yandanda korkuyorm nasil olacak diye annemi hatrliyormda baya zorlanmistik kardeslerimde suan 18 yasindalar bilemiyorm dusundukce icim bir degisik oluyor

Insallah gulum tek temennim ama bir yandanda korkuyorm nasil olacak diye annemi hatrliyormda baya zorlanmistik kardeslerimde suan 18 yasindalar bilemiyorm dusundukce icim bir degisik oluyor
Üstesinden gelirsin inşallah canım. Evet ikiz bebek biraz zorlayacak illaki ama her güzel şeyin de bir zorluğu var

keşke şurada gösterdiğiniz inceliği bence de gösterseydiniz :)

Ne inceliği yahu, yakınlaştırıp attığınız fotoğrafta 4 tane yuvarlak var. Biri kese ok. Diğer üçü birbirine benziyor, gayet mantıklı bir şekilde gördüğüme cevap verdim. Kırıcı bir davranış, söylemde de bulunmadım. Ayrıca yine aynı şeyi söylüyorum, doktorunuz söylemeliydi, öyle nazlı doktor ben hiç görmedim, duymadım

Kizlar tartışmayın lütfen .. benimki galiba ikiz çünkü üç ayrı doktora gittik uçude ikinci bişey gördü hepsi keseye benzetti bir haftaya kesinleşir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…