İkiz anneleri yardimm edin...

Aynen ben 5 haftalik gttim kese tek vardi dun gittim 6.4 te ikiz gebelik cikti birinin kalbi guzel atarken digeri cok zayif atiyordu haftaya tekarar gidicem
Canım ne oldu en son ki durumun. Güclendimi bebişlerin kalp atışları. Benimde ikizmiş. Birini karından ultrasonla gördük. Daha sonra vajinal ultrasonla bakınca da ikisini birden gördük cansizda olsa kalp atışlarını duyduk 5+6 da

Yok gulum gtmedm dun 1 haftam doldu bugun 8. Gunum gtsemmi bilemedm cnku ozele gidiyorm randevu parasi 360 birde 9 gun suresi var yani randevu alindiktan sonra 8. Gun gdiyorm birde fazla geliyor ikiz oldumu doktor her hafta cagiriyor aylik 740 750 lira falan oluyor bu ay 750 harcayinca kendime bir dur dedim daha 7+5teyim her ay boyle olursa kotu yani maddiyatida dusunmem lazim

Kuzum şimdi benimde ikiz ya. Ne kadar sıklıkla kontrole gitmek gerek sence? Birde ben şundan çok korktum ilk ikiz olduğunu ogrendigimizde karından ultrasanla bir tane gördü vajinal ultrasonda ikisinide gordu daha kalpleri oluşali bir iki gün olmuş dedi kalp seslerini de net alamadığı için her ikisini de ayrı ayrı dört beş kere ekrandan sabitleyip dinledi bir zararı olur mu ki

Bu arada kalp seslerini dinlediğimiz de 5+6 gunluklerdi daha yeni ve nokta kadar

Canim ben hastanedeyim esim usteleyince gttim doktor ikiz gebeligi gorunce birde tek yumurta ikizi olunca haftada bir gel dedi ben para yetistiremem diye 10 gun olsun oyle gideyim dedim dun 1 haftam doldu bugun 8. Gunum esimin israriyla gideyim dedim kizimla geldik ikizlerden birinin kalbinin zayif oldugunu solemisti doktor 6+4 teyken bugun gidince zayif olan kuculmustu nokta kadr olmustu suan tek olarak devam ediyorm kalbinide duydm iyi insallah guzel ilerlerz doktor 3 haftada bir gelebilirsn dedi suan 8+3teyim

Hayırlısı olsun canm sag salım kucağına al inşallah.. başından beri böyle bişey varmiydi peki. Keseler falan esitmiydi zamanları falan en başta aynimiydi

Hayırlısı olsun canm sag salım kucağına al inşallah.. başından beri böyle bişey varmiydi peki. Keseler falan esitmiydi zamanları falan en başta aynimiydi
Gulum benim tek keseydi tek yumurta ikiziydi 6+4te ikiz oldugunu ogrendm birinin kalbi guzel atiyorken digeri cok zayif atiyordu oyuzden doktor muhtemelen kaybolur dedi 8 gun sonra gttigimde nokta kadr kuculmustu hayirlisi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…