ben üçüz bekliyorum ama yeni konu açmadan sizin yanınıza gelmek istedim kızlar. sonuçta yaşadıklarımız birbirine çok benziyor değilmi? hem çok fazla üçüz hamile de yok bildiğim kadarıyla, ben de burdan paylaşıma katılmak istedim.
HEPİNİZE KOCAMAN Bİ MAŞŞLLAHHHHHHHHH...
zeamays sen yolun sonuna gelmişsin maşşallah arkadaşım. allahım bizlere de senin haftalarına erişebilmeyi nasip etsin niş. dua et bizlere de olurmu?
selamlar, benimde ikiz oğluşlarım var.. bizde dün kırkımızı çıkardık..
zeamays bende sennle aynı zamnda doğum yapacaktım 26 kasımda ama bebişlerim ve ben dayanamadık, bende tansiyon yüksekliği nedeniyle birde bebişimin birininde solunumu yavaşlayınca 33+2 yani 10 ekimde doğum yaptım.. 15 gün küvözde kaldılar ama şimdi çok şükür sağlıcakla yanımızdalar..
sana ve tüm hamilelere kolay doğum diliyorum..
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..
Kizlar ben size burda destek vermek için yorum yaziyorum. Hepiniz insallah sag selim bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:. Benim iki tane oglum var ama ikiz degiler çok sükürgamyoncuiremsu. Zor bakiyorum, ikiz olsalardi , yok yok düsünmek bile istemiyorum.kaydirigubbakcemile3
hepinize Allah yardimciniz olsun. Hele ûçüz bekleyen arkadasimizaaa :roflol: Kendinize iyi bakin hamislerrr::
ben üçüz bekliyorum ama yeni konu açmadan sizin yanınıza gelmek istedim kızlar. sonuçta yaşadıklarımız birbirine çok benziyor değilmi? hem çok fazla üçüz hamile de yok bildiğim kadarıyla, ben de burdan paylaşıma katılmak istedim.
HEPİNİZE KOCAMAN Bİ MAŞŞLLAHHHHHHHHH...
zeamays sen yolun sonuna gelmişsin maşşallah arkadaşım. allahım bizlere de senin haftalarına erişebilmeyi nasip etsin niş. dua et bizlere de olurmu?
inşallah canım sizin meleklerde sabrederler benimkiler gibi. gerçi bizimkiler biraz aceleci davrandılar ama bekletmeyi başardık 30. haftadan beri sürekli yatıyorum evde. aman kızlar dikkat edin kendinize çoğul gebelikte dinlenmek çok önemli yormayın kendinizi sakın a.s. dualarım sizlerle kızlar. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?