kesinlikle ikizler aynı sınıfta okumamalıymış...ben de edindim bu biligiyi daha önceden...sadece başarı olayı da değil ,aynı zamanda başkalarıyla arkadaş olmayı da ,sosyalliği de engeller bu durum...Ben bir ikizim.Ve şuan 40 yaşındayım kızlar. Sizlere çok önemli bir tavsiyem olacak asla ve asla ikizleri aynı sınıfta okutmayın.Genelde pek meraklıyızdır böyle şeyler yapmaya. Ama inanın bana yapılan pek çok Tıbbi Çalışmada( Psikiyatrik) ikizlerden birinin diğerine göre mutlaka daha başarılı olacağı diğerininde ne yazıkki bu başarıyı sağlayamayacağı kanıtlanmış durumda.Doktorlar bunun plesenta ile alakalı olabileceğini düşünüyorlar.Diyeceksiniz ki ne alaka? çokkkkkkkk alaka!!!!!! Hayat boyu başarısız olan ikiz eş, diğerine korkunç bir savaş açacak
Tecrübeyle sabit ! Anladınız siz onu......
Yakın zamana kadar '' neden '' diye soruyordum, ne zamanki bir gün bunu araştırmaya karar verdim ve yapılan Psikiyatrik çalışmaları gördüm..Artık neden diye sormuyorum. Hepinize bol şanslar...Her açıdan işiniz zor.Allah yardımcınız olsun.
Sevgili dırımkızı..Tatlım...Seni tebrik ediyorum içtenlikle.Çevrendeki tüm ikizlere bak.Hepsinde aynı şeyi göreceksin.Tıp Dünyası bunun şaşkınlığını yaşıyor ve plesantaya bağlıyor bu durumu , ama yinede tam olarak açıklayamıyor.Bense 40 yıldır yaşadıklarımı biliyorum ! Bu işin farkına vardığımdan beride tanıdığım tüm ikizlere daha dikkatli bakmaya başlamıştım.Sonuç hep aynıydı ! Ben burada kimsenin moralini bozmak için yazmıyorum bu satırları lütfen inanın.Sadece (-) kutup olacak olana çok üzülüyorum.Ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim ve istiyorum.En başta eğitimlerini ayrı sınıflarda yapmalarını sağlayın...Allah aşkına bunu sağlayın.Bu pek çok sorunu daha hafif atlatmalarına sebep olacak.. Çünkü o zaman kendiyle yarışacak.İkizi -karındaşı değilde diğer çocuklar selefi olacak.Hepinize sevgiler...
of kızlar çok pahalı bu bebek eşyaları yaaa. biz sadece 1er takım hastane çıkışı aldık ama geçen hafta bir bebek mağazası gezebildik, herşey var, aramadığın şeyler bile var. çalışan kişi de bu konuya hakim biri olunca gir, herşeyi al ve çık, şunu da bulamadım diyemezsin, zaten o nlar önüne seriyor herşeyi. biz bebek takımlarına bakarken adam hç boşuna onlara bakmayın, prematüre takımlar lazım olacak size diyip neler çıkardı önümüze. ağzımız açık kaldı. süt torbaları, premature bebekler için ıslak bezler, özel mamalar.... tek yatağına çözüm yok tek tek almak zorundayız. nasıl sığdıracağız bilmiyorum . araba da yok. tek bir firma varmış üreten oda çok zor bulunuyormuş. napalım artık bi şekilde ayarlıcaz. yeterki sağ salim doğsunlar. sadece yatakları ve bir kaç akımlarını almayı düşünüyorum zaten doğumdan önce. gerisini doğduktan sonra düşünüyorum. çok da zor geziyorum ama bakalım nasıl olacak.
merhaba arkadaşlar bende bir ikiz annesiyim şu an iki yaşındalar biri kız diğeri erkek.ablacım senin yazdıklarını okudum da aynı şeyleri yaşıyorum şimdiden .oğlum mızmız çok bağıran bir çocuktu.her istediğini yapıyorduk ağlamasın diye.kızımın hiç sesi çıkmıyordu.oğlum herşeyi 1 yaşına kadar önce yaptı derken kızım birden atağa geçti ilk önce o yürüdü o koştu o konuştu her şeyi çok çabuk anlıyor ve uyguluyor ama çok fazla inatçılaştı ve hırçınlaştı çok şaşırttı bizi.oğlum ise birden durdu kızımdan sonra geldi hep sanki bir yarıştalar gibi kızım tuvalet eğitimini almışken oğluma hala bez bağlıyorum.bunu gibi bir sürü şey.bende ileride ayrı sınıflara vereceğim inş.çünkü kızım böyle devam ederse oğlum yarı yolu bile geçemeyecek hep arkadan gelecek.en azından ders konusunda farklı bilgiler aldıkları için birbirlerine yardımcı olurlar hem sınıfta birbirlerinin yaptıkları yaramazlıkları eve gelip şikayet etmezler.allah yardımcımız olsun gerçekten.Ben bir ikizim.Ve şuan 40 yaşındayım kızlar. Sizlere çok önemli bir tavsiyem olacak asla ve asla ikizleri aynı sınıfta okutmayın.Genelde pek meraklıyızdır böyle şeyler yapmaya. Ama inanın bana yapılan pek çok Tıbbi Çalışmada( Psikiyatrik) ikizlerden birinin diğerine göre mutlaka daha başarılı olacağı diğerininde ne yazıkki bu başarıyı sağlayamayacağı kanıtlanmış durumda.Doktorlar bunun plesenta ile alakalı olabileceğini düşünüyorlar.Diyeceksiniz ki ne alaka? çokkkkkkkk alaka!!!!!! Hayat boyu başarısız olan ikiz eş, diğerine korkunç bir savaş açacak
Tecrübeyle sabit ! Anladınız siz onu......
Yakın zamana kadar '' neden '' diye soruyordum, ne zamanki bir gün bunu araştırmaya karar verdim ve yapılan Psikiyatrik çalışmaları gördüm..Artık neden diye sormuyorum. Hepinize bol şanslar...Her açıdan işiniz zor.Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?