selam bayanlar
ben arama yaptım bulamadım umarım böyle bi konu yoktur
benim arkadaşım hamile ikiz bebek bekliyor
ona hediye almak istiyorum
ama ihtiyacı ne olur onu bilmiyorum
siz en çok kullandıklarınızı memnun olduklarınız yazarak bana fikir verirseniz çok sevinirim şimdiden sağolun opuyorumnanaktan
valla bana göre yakınsa arkadasın bez mama pisik kremi filan gibi bi paket olsa süpe olur...bi sekilde elbiseleri var yani... ben olsam öyle isterdimmm...tabi arkadasının kullanacağı markalar olması daha iyi olur....
bu arada bebekler daha doğmamısss
almadıysa ben stelizör su mikrop kırıcılarda cok sık kullanıyorum iki bebeğe biberon kaynatmakla olmuyor...yani giysi dışında altetnatif vermek istedimmmm
sağol canım fikirlerin için
peki o pişik kremi için hangi markayı önerirsin ben onlardan bi set alayım
stelizör nasıl oluyo ki onu da bi araştırayım
bebişlerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum
zuzunun söyledikelri mantıklı ama onlar bi şekilde alınacaktır nasıl olsa diyorum.. bende bebek maması robotu almanı tavsiye ediyorum. ek gıdaya geçme dönemind eçok işine yarayacaktır.. fiyatıda 50 tl. hem sebzeleri pişiricek hem parçalıycak ayrıca dondurulmuşlarıda çözecek..
sallıncak alabilirsin benim işime çok yaradığı için aklıma ilk o geldi sallıncak olmasaydı napardım birini ayağımda birini sallıncakta uyutuyorum çok işine yarayacaktır evimde yer olsa bir tane daha alırım iki bebekle uğraşmak çok zzor heleki uyutmak için uğpraşıyorsan benim gibi