Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

canım ya şunu buldum netten
Çörek otu zayıflatır mı?

Bir kez daha altını çizelim: Bugüne dek sağlıklı kilo verdirdiği belirlenen hiç bir doğal madde, ot, bitki veya tohum bulunamadı. Kilo fazlalığı ve şişmanlık alanı o denli büyük bir ticari alan ki, bir çok kişinin iştahını kabartıyor.

Bu alandan pay kapmak isteyen şarlatanların önerdikleri bitkilere her yıl bir yenisi eklenmekte.

Hoodia özleri, Garcinia iksirleri, Aloevera şurupları, Orange Bitter tabletleri, Chitosan hapları bu konuda en çok suiistimal edilen ürünlerdir. Bunlardan hiç birinin kilo verdirdiğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur.

Efedra bitkisi özleri adrenaline benzer özelliği sebebiyle bir miktar kilo kaybı yapabiliyor ancak aynı zamanda kalbinizi, beyninizi de hasta ediyor.

Yakın bir zamanda zayıflatıcı ürün olarak pazarlanan yosun haplarının içinden kontrolsüz kullanıldığında sağlığa ciddi zararlar veren sibutramin isimli kimyasal maddenin çıktığını hepimiz çok iyi bilmekteyiz.

Çörek otu da bu alandan para kazanmak isteyen kişilerin yeni palavralarından biridir.

Çörek otunun içinde bol miktarda Linoleik Asit bulunmaktadır. Omega-6 yağlarından olan bu maddenin bazı alerjik reaksiyonlara, alerjik cilt problemlerine iyi geldiği bilinmektedir.

Ama çörek otunun ne kendinin, ne çayının, ne de bal ile karıştırılarak yutulmasının kilo kaybı sağlaması mümkün görülmemektedir.

Eğer bir kilo verme programı uyguluyorsanız, küçük bir bitkisel destek de kullanmak kararınız varsa günde 3-4 bardak yeşil çay veya yeşil çayın kateşin içeren özlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Ama beklentinizi asla abartmayın.

netten alintidir.

günaydın kızlar haftaya beya kararlı başladınız anlaşılan .kolay gelsin size inşallah bu hafdada yağlar dirhem dirhem erir sizlerde ferahlarsınız .
dırımcım listeye baktım ama dediğin gibi zaten kişiye özel bide ben yapamam ya . zaten çalışıyorum iş yerinde öyle herkes kepçe kepçe yerken ay ben açlıktan ölürüm ))) ekmek yemiyorum mümkünce ordan bari yırtıyım hepinize tekrar kolay gelsin

valla kızlar bende duymadım çörek otu

doktoruma sordum hapları yok dedi.....zayıflama hapı o kadar etkili olsa dedi....biz neden bu işi yapalım dedi...

arkadaşlar öğlen 2 patates ve ayranlı soğuk çorba içtim...

cnm kızma ama yanlız 2 patates zaten karbonhidrat eee bir kase çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor

yani tüm öğlen karbonhidrat almış bulunuyorsun cnm

onun yerine patateslerinden salata yapıp ayran içseydin daha dengeli olurdu

bende geç kaldım öğle yemeğime 9 kaşık bulgur ve bir kase yoğurt yedim...geç kaldığım için açlık hissim var

kalkayım işlere sarayım geçerr...ütü yapacağım

aksam için kabak doldurdum..kendime bulgur pişirdim....

Bulaşıklar duruyor...önce onlar...püffffffff

benim annem diyetisyene gitmişti 3 yıl önce beli için kilo vermesi gerekiyorduç..dr bu çorbayı önerdi. dün ben annemden tarifini aldım yaptım..tadı süper ve yaz günleri içinde harikaa

diyetisyene gittim,
ilk gün gaayet tokum,
sanki doyunca kilo veremem gibi geliyorrr..

süperhymarry ne dedi peki bizimle paylaşırmısın

kaswa teşşekür canım paylaşım için

elmuallim bekleriz aramıza takıl bize

şimdi dırım gibi uzun uzun liste yamaya fırsatım yok fakat izah edeyim,

vücut yağ oranım çok yükse,
bu yüzden kesinlikle şeker yada şekerli hiçbişey yok,
sütüm peynirim ve yoğurdum tamemen yağsız,en azından olabildiğince,
kahvaltıda bir dilim peynir domates salatalık,şekersiz çay,umurta peynirle döünşümlü
aynı bebeklerimize verdiimiz gibi ara öğünlerde meyve(mesela kiraz 12 tane)
öğlen etli tavuklu yada kıymalı sebze yemeği,yağzsız yoğrt ve salata
çorba ile yersen ekmek yok,
çorba yoksa iki dilim kepekli ekmek,
ara öğün yine yarım paket diyet bisküvi ve yağsız yoğurttan ayran,
akşam yine et tavuk balık ızgara seçeneği,3 köfte kadar,salata yoğurt,
gece meyve,yağsız süt...

özetle,böyle
yemekleri yavaşça yedikten öncesinde ve br zaman sonrasında su içtikten sonra acaip doyuyorsunuz,
ben de o yüzden yazdım,doyunca zayıflayamayacak gibiyim

geniş bir zamanda listeyi yazarım,
eşimle de bu listeden beraber ilerliycez bakalım..

klasik liste işte,
sonra bunun üzerinden yaptığım yada yapamadığım şeyleri değiştiririz dedi,

bugün de 8.30-9.00 arası sabah kahvaltımı yaptım,
penir,domates maydonoz ve iki dilim ekmek,
yağ oranım yüksek olduğu için zeyin bile vermedi bana..
şeker koymadan içemiyorum diye çay içmedim,
arada süreklil su içiyorum.

11.00de de meyveli yoğurt yiyeceğim yarım kase..

ben sabah kalktım 1 dilim karpuz yedim ve 1 bardk su içtim.işe ayabamla gitmiyorum artık tek sporum şuan yürümek...öğlen karpuz yada salayta yiyeceğim...

günaydınlar hymarry cnm ok erken kahvaltn
bende şimdi tost yiyorum
emzirdiğin için sakarin alamıyorsun dimi
şekersiz cay bende içemem püfffff

canım sadece bunlarla beslenme,
yemekler,protein,karbonhgidrat dengeleri çok önemli amaaaa..

dırımcım mustafaya kahvaltısını zaten hazırlıyorm,
o esnada yedim yedim,sonra kızlarla ilgilenmekten fırsatım olmuyor, osaati ben istedim,
şimdi 11de yoğurt ve meyvem var canım,
haftaya salı çağırdı tekrar,ptesi bitti sayalım dedi,bakalım..
gayet tokum,sanki böyle olmazmış gibi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…