Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

ayyyy çok süper ya spor...bende yapabilsem keşke.. tatile çok az kaldı mayonun içinde güzel görünmeliyim...

bizde tatil kalmadı canım,mayıs sonunda tatildeydik biz
ben kızların doğumgünü için hedefe kilitliyimzemuszemus,
spor bir anda sıkılaştırıp daraltıveriyor insanı,

bugün de tartılıcam bakalım..

ya benim dışarıda yapma gibi bi düşüncem var aslında,şöyle en yakın 15-20 kişiyle,
fakat nerde ve nasıl olucaanı bilemiyorum,
olmazsa ve evde olursa eğer kesinlikle evi süsleyeceğim,yada profesyonel bir yerle anlaşmak istiyorum,
kızlara ayrı pastalar,ayrı doğumgünü şarkıları,
Halenin pastayı mıncıklamak istemek için pastaya uzanması gözümün önüne geliyor
usb yada fotoğraf kartında kızların doğumdan itibaren fotoları slayt olarak geçecek,
ve günün sonunda yada başında duruma göre stüdyoda babamızla belki anneanne ve tezlerle muhakkak hatıra fotoğrafları çektirmek istiyorum..
İşte bu fotoğraf olayını kilitliyim canım...

canım biz evde yapacağız yaklaşık 30 yada biraz daha fazla olabilir. eve palyaco getireceğim çocuklar sevinsin diye..açık menü yapılacak...bizde doğum gününden birkaç gün önce foto çektireceğiz ve gelenlere hediye vereceğiz.. ayrıca nazar boncuğu alacağım şekerler yapacağım...bakalım daha neler nelerrr fazla düşünemedim..

palyaço sevmiyorum ben hiç,benim kızlar da korkar eminim,hem evim küçük
hem aile içinde bi yabancı,tip tip sempatiksalakcinni
şekerle falan uğraşmam da çok zor,
ama fotoğrafı önceden çekip hedşye etmek güzel fikiryerimseniben

canım ben sitelerden araştırdım örneğim ailece foto çektirip buzdolabı süsü yaptıracağım..bir site buldum birmax oarada süper şeyler var tavsiye ederim..

canım ben sitelerden araştırdım örneğim ailece foto çektirip buzdolabı süsü yaptıracağım..bir site buldum birmax oarada süper şeyler var tavsiye ederim..

ne ki bu,dur bakayım canım,
teşekkür ederimma.s.

bu hafta 1.100 gr maalesef,
doktor iyi gidiyorsun,sağlıklısı budur dedi ama geçen haftaya göre iyi değil tabi,
bol su bol meyve ve ekmek azaltıldıııı..

sağlık olsun, ne diyelimm canımm eyvahedigeldismile

Süper ben bu hafta veremedim....

canım baen duraksma oluyor sonra tekrar vermeye başanıyor.. bzma moralini..
bana gelincee
70 kilo ile bssşlsdığım dietimde 65 i gördğm dün sabah:))
pzt den beri kahvaltıda domates salatalık peynir yumurta 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.
öğlen ne yemek varsa ekmeksiz azar azar akşamda aynı şekilde. sanırım metebolizmam aptala döndü:))
bundna sonra daha hızlı veririm annem memlekete gitti.koşuşturma uykusuzluk ve önüme düzenli yemek gelmeyince gider kilolar. yaz sonuna kadar inşallah eski formuma kavuşurum. :Saruboceq:

çok güzel kız kaç günde verdin 5 kiloyu... yalnız dikkat evde kimse olmayınca yemek yapcak yicek vakit olmuyo karnın acıkınca abur cubura saldırıyo insan...ben öyle aldım kiloyu..melikenin didolarla

çok güzel kız kaç günde verdin 5 kiloyu... yalnız dikkat evde kimse olmayınca yemek yapcak yicek vakit olmuyo karnın acıkınca abur cubura saldırıyo insan...ben öyle aldım kiloyu..melikenin didolarla
canım 10 günde verdim. şu an daha fazlada olabilir. ama tartı yok evde. bir ara anneme inersem bakıcam:)) uzunh zamandır içine giremediğim bir pantolonun içine girebilidm en sonunda. hedefim 20 ağustos. evde tatlı bulundurmak cıssss:)) bu arada ben yalnız yemek yiyemem o yüzden eşimle jkahvaltı ve akşam hafif bir şeylşer yiyorum öüleni meyva ile geçiştiriyorum. tabi kızlardan fırsat olursa. annem gittikten sonra iyice cıldırdılar. eritir bunlar beni. günde 3 saat uyku ve sürekli biri uyanık. 20 ağustosa çıtır olur muyum acep yaw:)))

merhaba arkadaşlar ben yazdım ama silinmiş.ben geçen hafta başlamıştım ..ama çok kötü hasta oldum 1 hafta yattım neredeyse. yaz nezlesi.klimalar maffetti...ben bu hafta başladım bugün 2. günüm.. ben yazarım ayrıntıları

tatlı anne canım nasıl gidiyor kilo verme olaı. ben verdim sanırım bayağı ama kaç kiloyum bilmiyorum tartı yok. farketmiş bayağı öyle diyorlar. aslında fırsatım olsa dietten önce ve şimdiki halimin fotosunu eklerdim..

bu topikle herkes diyete başladığında ben yapamam diyordum..yazdıklarınızı okuyup kıskanıyordum.... diyet yapmaya her başladığımda hemen bırakıyordum çünkü.... ama 10 gün önce yeğenimin yaptığı bir liste ve onun desteklemesiyle başladım......başladığımda 69 kiloydum...ve bugün tartıya çıktım ..65,5 çıktı... görüntümde hiç değişiklik yok..yeğenimde henüz ödem attığımı söylüyor...olsun ben bu rakamı gördüğüme bile çok mutlu oldum

kayra cnım süppersin. ben yine kilo lıyorum bu sıralar kızların düzeni kaçınca benimkide kaçıyor ve kilo alıyorum. sanırım stres etkiliyor. listeni paylaşırmısın canım. belki bize de faydalı olur. bence süpper kilo vermşsin canımm

e-mailini özelden yaz göndereyim canım......... burdan zor olur.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…