Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

merak etme wavy... dün eski fotolarıma baktım moralim düzeldi......ilk bebeğimde hamile kalmadan 50 kiloydum..doğumdan geldiğimde 75...... ama kız 1.5 yaşındayken görünüşüme bakarsan 60 a düşmüşüm... 2.5 yaşında ise 50 ye..... biraz uzun sürüyor kiloyu vermek..çünkü ancak ayaklandıkları zaman veriyorsun..peşlerinde koşarken.... hemde hiç diyet miyet yapmadan...heleki bu defa ikiz.... 2 sene sonra üflesen uçarız....

ben iki sene bekleyemm kayraacım. eminim verilir. şimdi bile zapt edemiyorum ordan oraya kaçışıyolar:) ama benim diyet yapmama şart. takıntılıyım kilo konusunda ve malesef takıntılıda bir eşim var. ne kadar bana bişey demesede üzecek arada böyle küçük imalar bile can sıkabiliyor( o yzden kıslar bende yarın diyete başlıyomm.
herkese iyi geceler. benimkiler ıngır bıngır en sonunda uykuya geçtiler. ende yatayım birazdan acıktık diye bağırırlar. azcuk kestrem bari..

wavym deli oldum senin kocaya şimdi alsanaalsanasmile ya bırak yesin dimi ama hepsi aynı herhalde. benimkide ima etmeyi bıraktı dalga geçmeye başladı resmen seni görseler gelind emezler bu kadın kim derler filan diyor. aynanın karşısına birlikte geçip yan profilde benim yanımda nasıl kaybolduğunu gösteriyor boyumla bile dalga geçiyor. ama yinede diyete hazır değilim ben hala zorla bişey yapamıyorumki içimden gelmesi lazım bide inat edesim var ona git kendine çıtır hatun al diyorum işin içinden çıkıyorum :kedi:

delikafadulden vay anasını kocişe bakkkalsanaalsanasmile
amanınnn üstünde baskı da var desene,böyle olunca benim daha çok yiyesim gelir vallaÇok üzgünüm çoook
benim kocam kocaman bir adam oldu,hamileyken çok aldı,doğumdan sonra da hiç veremedi,üstünde kaldı,bana sesi çıkımyor
gerçi nasıl çıksın söyledi küstüm,söyledi küstüm artık susmanın daha iyi olduğunu düşünüyor sanırımeyvahedigeldismile
....baktığım her yerde tahlil duruyor,
ben seni düşünmek istemesem de,
bana herşey senii hatırlatıyyoorrrr
hiç sanmammm:umursamaz:
kız pamuğumm senin adını geçen de nerelerde gördüm,zayıflama yarışmaları açmış hatun çıtırkene,şimdi bizi geçersin sen bi he dedin mi sempatiksalakcinni

merhaaba kızlar...ben haftasonu bayağı yoğundum.....giremedim...benim morelim çok bozuk sadace 1 kilo vermişimsempatiksalakcinni
bugün ölüm diyetine başladım...sempatiksalakcinni

oyyy canım gözündende kaçmazmış utandım şimdi. o 4 sene önceydi şekercim çıtır olana kadar uğraşmıştım 28 kilo vermiştim :) az değil ama azimle vermiştim doğumda aldım işte yine şimdi daha zor geliyor emzirmenin arkasına sığınıyorummmm :kedi:

oh sen şanslılardansın kociş ses etmiyormuş ederse daha çok sinir olursun o yüzden kendin için vericeksin sadece.

merhaaba kızlar...ben haftasonu bayağı yoğundum.....giremedim...benim morelim çok bozuk sadace 1 kilo vermişimsempatiksalakcinni
bugün ölüm diyetine başladım...sempatiksalakcinni
kız saçmalamaaa,
e tamam işte zaten kaç kilosun ki haftada 3 kilo mu vercen,sen devam et gayet iyi,
şimdi annem geldi,onunla konuşuyorz,
bi komşumuz vardı bizimle dalga geçerdi zayıflık manyağıydı,
yiyim sizin gibi mi olayım derdieyvahedigeldismile
şimdi guatr kanseri teşhisi koymuşar 33 yaşında aldığı ilaçlar onu bir şişirmiş diyor annemm,bi kötü olmuşşş diyor ne üzüldüm,
şimdi sağlığın önemli olduğunu anladım ama geçti diyormuş yazık..
Allah vermesin küçücük çocuklrı var

anaaammmm 28 kilo muuuuuuuuuuakannehir
be hayatımda o kadar kilo vermedim hiç,harikaakaydirigubbakcemile5
şimdi de ne zaman istersen verirsin o kadarını ben inanıyrum sana

canım adamcağız söyledi söyledi küstüm vazgeçti,hem kendine bak sen veremedin doğum kilolarını diyorum,e napiyim emziriyorum diyor o da sempatiksalakcinni
aynen kendim içn vericem inşallah...

tatlianne gittimi birden gider hiç telaşe etme vucudun direniyordur sen azmet moralini bozma hem haftada bir kilo en sağlıklısı. ödem filan vardır arada ödem atmak için bişeyler yaparsın hepsi gider inşallah.

marryim evet en önemlisi sağlık allahım hepimize sağlık sıhhat afiyet versin. böyle diyip teselli bulup yiycem yine ben oh yandan dimiii

hymarry ya çok canım sıkıldı..hiçbirşey yemedim ve verdiğim kilo şaka gibi 1 kilo...
eyvahedigeldismile ama canım sıkma kendini ,
herşeyi adete de bağlamak istemem ama adetr olamamamız da bize bir sıkıntı veriyor olabilir malesef.
Benim bugün bitti adetim,sıkı bir devam ile bakalım yarın ne kadar vermiş olucam,
gerçi benimde bu hafta böyle geçti ama benden de 1 kilodan fazla gitmemiştir eminim

canım sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdinn,sende ne tüyolar vardır,burda bize himmet et

canım estağfirullah. ben ilk başta çabucak verdim sonra yavaşladım. ama toplamda 8 ayı buldu hepsini evrip sornasıdna sistemimi oturtmam. en önemli şey benim için su olmuştu. ekmeği tamamen kesmiştim ilk başta vede şekeri. ilk 2 ay ekmek ve şekersiz süper verdim sık sık eydim hatta annem sen böyle yersen kilo alıcaksın bile diyordu. ama yediğim eşyler salata ( salatamın içine bulgur koyuyordum yeşil mercimek ilave ediyordum) vede yağsız yoğurtlu bulgurlu çorba tarzı şeylerdi. kendime hep hedef belirleyerek gittim ve ne yediğim değil ne giydiğim önemli sözünü kafama kazıdım. ödüllerde verdim sitediğim kiloyu verince kendime. birde yürüyüş yaptım bol bol . haa en önemliside ben ilk diyete zıplayarak başladım. ip atlamanın benzeri sanal ipimle atladım hergün . atlayabildiğim akdar vede mekik çektim yarım olanından.

aklıma gelenler bunlar zaten bunalrı yapıp beyinde bitirince gitmeye başlıyor. kilo verme olayı yavaşlıyor dönem dönem o zamanda farklı şeyler uygulayınca tekrar verebiliyorsun.

gördüğün gibi zaten bilindik şeyler şekercim . beceriririz inşallah.

harikaa:lepi:
bakalım,
sen buralarda kal pamuğum emiŞeniz

ah pamuğum sorma ya delü oldum. aklımda da kalmadı değil. gıcık adam nolcek.. hepsi aynı şeker hepsiii..

ayy ben dün trip yaptım bana diyor ki ay bunda ne varr şimdi ben sana yeme mi dedim. yada çok yiyosun mu dedim amma alıngan oldun büyütme dedi birde yaa:umursamaz::umursamaz:
ahh ahh bana herşey köfte ekmeği hATIRLATIYOR BUGÜN(
SÜPPERSİN CANIM. DİMEKKİ YİNE İSTESEN YİNE VERİRSİN. VE ŞÜ BİR GERÇEKKİ KİLO NE KADAR FAZLA İSE KİLO VERMEK O KADAR HIZLI OLUYOR.. bakalım ben hiç 70 i görmemeiştim. ne kadar verebileceğim. valla sağlıklı diyetlerden vaz geçtim. 5 gnde 5 kilo diyeti ile metebolizmayı bir şaşırtayım bakayım. gelecek hafta belki öncweki gibi isveç diyetine başlar. apartman turuna başlarımç 10 kat inip çıkmıştım daha önce iyi spor oluyor:))

pamuğum gözümün önüne sanal ipinle atlarken geldinkaydirigubbakcemile2
bende bugün bir video indiriyorum leslie ile evde yürüyüş diye. leslie ablamla yürüyecez allahın izni ile:)):kedi:

selamm,
geçen hafta diyete başlamam sonrasında 2.100 gr kilo vermişim bugüne kızlarrkaydirigubbakcemile2,
1.400 gr ı yağdan hemdeeaklinialirimsmile ,
durmak yok aynen devamm

selamm,
geçen hafta diyete başlamam sonrasında 2.100 gr kilo vermişim bugüne kızlarrkaydirigubbakcemile2,
1.400 gr ı yağdan hemdeeaklinialirimsmile ,
durmak yok aynen devamm

ay süpperr canım benimmm.. ay bşde adet olmuştun sen bitince ödeminde gider birden bi kaç kilo daha atar..hihoyyyt
kaç kiloyla başlamıştın canım benim. ayyy ne güzel valla içim coştukaydirigubbakcemile5

çok kiloyla başladım cnaım hiç sorma:kedi:,
önemli olan kilo değil benim için hedef artık..
ama tabi ne kadar fazla kilon olursa o kadar hızlı gidiyor işte,
burdaki tickerimi de değiştiricem fırsat bulunca..

kilo cetveli mi yapıcan canım. sanki daha bir moti ve eder gibi değilmi. mende yapmayı düşünüyom:)) ben 70 kilo ile başladım canım. pzt günü durumu açıklarım:))

evet canım daha bi motive olur gibi cidden,
ben senden çok çok fazladan başladım canım,
ama senin sonucu da paylaş lütfen tatlımma.s..

oldu mu tickerım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…