Ikiz annesi olup balık etli bayanlar hadi beraber zayıflayalım

merhaba kızlar süperiz devam..bende 70 yaa..sinir oldun 1 haftada sadece 1 kilo.. ya diyetisyene gidcek vaktim yok. bakalım randevu alacağım..

ben 5 günde 5 kilo dietini uyguluyorum. ve çok iyi gidiyor açıkçası. biliyotrum ki bu şekilde hızlı verilen kilolar kalıcı olmuyor. ama ben her dietten önce böyle metebolizmamı şaşırtır ondan sonra öğünleri azaltan adam gibi dietler yaparım. bakalım sonuçları yazarım. 70 kilo ile başladım. ahh ahh 48 kiloluk bir hatundım yıllar önce..

ayy canınm ya bende başlamak istiyorum ama şimdi adet dönemin. doğum k. hapı kullanıyorum o yarın bitecek ve inşallah 3-5 güne olur adet..sonra bende 5 günde 5 kilo diyetine başlarım..çünkü tatile gitmemize az kaldı

canım başlayabilsen iyi olurdu. grup bile oluşturduk. şu an benimle birlikte başlayanlar oldu. güzel motive olunuyor..güzel sonuç alırsam haftaya da yaparım belki ama iki hafta üst üste dayanabilirmiyim bilmim..

canım ben niye okumadım başladığınızı...hiç öyle birşey yazılmamış. zaten 1 hymarry var bir ben vardım..yaaaaaaaaaaaaaaa olamaz yaaaaaaaaaaaaa

canım ben niye okumadım başladığınızı...hiç öyle birşey yazılmamış. zaten 1 hymarry var bir ben vardım..yaaaaaaaaaaaaaaa olamaz yaaaaaaaaaaaaa

ay kıyamam dur kız bu topictekiler başlamadı. diet topiğinde başladık. farklı kişiler yeni tanışıyoruz. ben yanlış anlattım o yüzden yanlış anladın:kedi:

sempatiksalakcinni okkkkiiiiii canım ya bende haftaya başlayayım o zaman. bize sonuçları yazarmısın. ya birde bana da cetvel yaparmısınız.o kadar becerim yok ya..75 kilo ile başaldım şimdi 70 kiloyuyum..hedef 55

hadi bakalım sonuçları bekliyorum canım,
Kolay gelsinnn..

bugün bi kahvaltıya gittim kaçırdım diyeti yaaa sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni okkkkiiiiii canım ya bende haftaya başlayayım o zaman. bize sonuçları yazarmısın. ya birde bana da cetvel yaparmısınız.o kadar becerim yok ya..75 kilo ile başaldım şimdi 70 kiloyuyum..hedef 55

dietim bugün itibari ile bitti. yarın sabah tartılıp son durumu bildireceğim. bu arada 2 gündür 500 gr olarak gitti kilo vermem. bende çok üülmüştüm. meğer adet olacakmışım. yarın ödemler için bir detoks uygulayacağım kendime. pazar gününden sonrada klasik dietime geçeceğim.
domates peynirli kahvaltı öğlen sebze akşam herşeyden ölçülü yicem. ekmeği çıkardım yine hayatımdan. aten hayatımda pek yeri yoktu nerden dahil oldu birden anlayamadımsempatiksalakcinni
bende yatayım artık..

70 ile başladım ve sabah 66.5 gördüm tartıda( ama bana öyle güzel bir moral oldu ki bu diyet. sanki 10 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi. kıyafetlerimden göbişim fırtlamıyor. resmen hamile gibi görünmeye başlamıştım..
kahvaltıda çok canım bişey istemedi. tuzsuz yağsız domates salatalık dilimledim üzerine accuk yağsız peynir öfeleyip yedim.. böyle az yemeye defvam edeceğim. 1 hafta sonra sonucu bildiririm. inşallah yaz bitmeden eski formuma kavuşacağım. ben alışık değilim kıtır olmaya her daim çıtır olunca zor geldi bu durum bana gitsin kilolarr:))

canım ben diyetime devam,
hafta içinde kandil akşamı ve sonraki günlerde kandil simidi kaçırdım,
arada minik minik tadına baktığım şeyler oldu,ama normal hayatıma devam ediyorum,

bir de spora başladım bu hafta,
önce 40dk. yürüyorum,sonra bir gün plates,bir gün fitness,bir gün de aeorbik çalıştık,
yarın tartılıcam doktorda yine,
inan hep tokum ve yine veremiycem gibi geliyor ama görenler farkettiğimi söylüyorlar,sonuçta daha çok yolum var..

size de kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…